Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2009 15 yıl Artık bi oğlak kurabiyesi kırıcam bi yay.. Yeni elbiselere sahip olacaksın. Bu kurabiyelerin krizden haberi yok galiba..
Gönderi tarihi: 25 Eylül , 2009 15 yıl Soru zamanı. Tamam sorayımda kime sorayım soruyu,yazmayı unutmuşsunuz..
Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2009 15 yıl Ufukta sizi üzecek bazı olaylar gözüküyor, hazırlıklı olun. Demeee... hayırlısı..
Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2009 15 yıl İyi şans oluşturmak için sırtını sıvazla. Kendi sırtımı mı sıvazlıyacağım...?
Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2009 15 yıl Yurtdışı görünüyor ufukta. Bana mı... hahaha buna çok güldüm işte...!
Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2009 15 yıl Sevgiyi kaybettim dediğin bir anda daha büyük bir sevgi seni karşılayacak Yinemi
Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2009 15 yıl Hafta sonu süprizi seni çok sevindirecek. Bu saatte kurabiyeler tazedir dedim ama.... Sürprizi kim kaybetmişte ben bulmuşum..
Gönderi tarihi: 8 Kasım , 2009 15 yıl Eline küçük bir miktar para geçebilir. hmm ..piyango bileti mi alsam
Gönderi tarihi: 24 Kasım , 2009 15 yıl Büyük başarılar köşenin arkasında duruyor ama önce o köşeyi dönmen gerek. Köşeyi bulsam döneceğim de . Ufukta bir köşe görünmüyor. Astigmatım yüksek belki ondandır. Köşeler dağılır göremez ya astigmatlar
Gönderi tarihi: 25 Kasım , 2009 15 yıl Kurabiyemiz taze bitti Bugün o kadar kırmışssınız ki arkadaşlar bana kalmamış...
Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2009 15 yıl Yolu sevgiden geçen insan hiç bir zaman yalnız olmaz. Doğru söze ne denir...
Gönderi tarihi: 25 Aralık , 2009 15 yıl Bir şeyi doğru yapmak için, acele etmemeyi öğrenmelisin. Tam benliiik
Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2010 15 yıl Herşeyi boş vermiş bir tavır size hiç yakışmıyor ,kendinize gelmenin zamanıdır. Peki denerim...
Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2010 15 yıl Unutma sen her zaman aklımızdasın. hadi öyle olsun.. Üzzgünüm ama yanlış kurabiye....Bunlar oğlakların kurabiyeleri... :D
Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2010 15 yıl bak bu gün 2 dir beni bozmaya çalışıyorsun.. biliyorum oğlak ama canım burada kırmak istedi.. tamm siz olğlakları yanlız bırakıyor ve bir daha kırmıyorum..
Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2010 15 yıl bak bu gün 2 dir beni bozmaya çalışıyorsun.. biliyorum oğlak ama canım burada kırmak istedi.. tamm siz olğlakları yanlız bırakıyor ve bir daha kırmıyorum.. Bak şimdiiii... şaka yapıyorsun değil mi...
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.