Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2009 15 yıl burası pek garip kalmış yahu Hırsızla yatıyorsan ayakabılarını giyinik yatsan iyi olur. hırsız olup olmadığını nerden anlayacağım peki
Gönderi tarihi: 12 Kasım , 2009 15 yıl Sevgi iki kişiliktir tek insan olmaya uğraşmayın. çıktı banada
Gönderi tarihi: 12 Kasım , 2009 15 yıl ''sevgiliniz sizi çok memnun edici harekette bulunacak '' çin mahallesinde bunları yapan bi yer vardı .. bi torba almıştımm .. ) hergün çekiyodum ...
Gönderi tarihi: 11 Şubat , 2012 13 yıl Bundan sonra yükselen burcumun kurebiyesini kırıcam.. Uzaktan alacağın habere çok sevineceksin.
Gönderi tarihi: 11 Şubat , 2012 13 yıl Son zamanlarda çok sinirlisin,çevrenide kırıyorsun biraz dikkat... Ben mi
Gönderi tarihi: 10 Mayıs , 2012 13 yıl Yakın zamanda büyük bir şeyle karşılaşacaksın. Kalbinin sesini dinle. Yine bilmece gibi konuştu bu.. nasıl yani bee..
Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2012 13 yıl Çift sayılara dikkat et bakalım. peki dikkat edelim bakalım..
Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2012 13 yıl Geleceğinde seyahat gözüküyor. kirdim kirdim en sonunda bunu begendim ; daha da kirmam bole kalsin ..
Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2012 13 yıl Geleceğinde seyahat gözüküyor. kirdim kirdim en sonunda bunu begendim ; daha da kirmam bole kalsin .. sende mi akrep burcusun?
Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2012 13 yıl tamam da.. bu süper dennise benim şans yumurtamı çaldı yaw.. örtmenim kulanı çek bu yaramasın.. süper şey yaw..
Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2012 13 yıl sende mi akrep burcusun? aslan - oglak .. biraz ben dengeliyorum onlar bozuluyo ben dengeliyorum onlar bozuluyo ...
Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2012 13 yıl yumurta çok evladım, başka al sende..güzel güzel oynayın bakim..
Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2012 13 yıl scorpion.. 20. kasım.. işte.. alla alla.. sende mi derken? hayır ben dennise için söyledim..
Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2012 13 yıl aslan - oglak .. biraz ben dengeliyorum onlar bozuluyo ben dengeliyorum onlar bozuluyo ... öyleyse akrep kurabiyesi neden kırıyosunnnn..!
Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2012 13 yıl oouuuu burc bolumuymusss simdi gordumm :D ahahahhaha ... zaten hicbiri tutmamisti
Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2012 13 yıl pis dennise.. kaka süper yaw.. sinir olmak istiyorum sayın seyircilerimis..
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.