Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2009 yakışıklısı Bursercan,en güzeli Angelim tabe ikisini de gördüm Alıntı
Φ ~ siLencé.y Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2009 kmSei tnımıorm k =D Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2009 yakışıklısı Bursercan,en güzeli Angelim tabe ikisini de gördüm gordun mu gercekten. benım nıye haberım yok ya ben angelı gordum ama en guzel kız angelın yanındakı Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2009 en güzeli ben :w00t: en yakışıklı bilmem Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2009 en güzeli ben :w00t: en yakışıklı bilmem sende bugun benım gıbı cok mutevazısın zeynep kmSei tnımıorm k =D valla dıyecem mod arkadaslara sılenceyle yapsınlar röportajı Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2009 ne röportajı benimle yapılsın Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2009 ne röportajı benimle yapılsın bak su lıknte var yenı basladı http://www.turkish-media.com/forum/index.php?showforum=797 radya ıle yapılmıs ılk roportaj.eger ısıtyorsan mod arkadasa ozel mesaj at soyle senınle yapılsın haftaya Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2009 en yakışıklı taurus abimi buluyorum en güzelini sölemicem bende kalsın Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2009 gordun mu gercekten. benım nıye haberım yok ya ben angelı gordum ama en guzel kız angelın yanındakı aaaaaaaa,Angel duyuyon mu Alıntı
Φ ~ siLencé.y Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2009 brz geç oldu snrm ..uzgunum aynı cvp Kmsei tnımıyorum Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2009 brz geç oldu snrm ..uzgunum aynı cvp Kmsei tnımıyorum bence kımseyı tanımyorum degılde soyle yaz==tanıyorum kımseyı barı degısıklık olsun aaaaaaaa,Angel duyuyon mu evet evet kıskanmayın ıste ben yanındakını sevıyom ohh Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2009 sana yakışıklı dedim ama,sende en güzeli mavı de,olmazsa angel Alıntı
Misafir Domuzbağı Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2009 En güzel Mavi Mavi bu alemde 1 numara! Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2009 yakışıklısı Bursercan,en güzeli Angelim tabe ikisini de gördüm evet evet bende seni gordum gordun mu gercekten. benım nıye haberım yok ya ben angelı gordum ama en guzel kız angelın yanındakı hmm simdi benim yanimdaki mi yoksa sirin mi sercan aaaaaaaa,Angel duyuyon mu duydum duydum dovelim biz onu demi Alıntı
Misafir Domuzbağı Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2009 en yakışıklı da demirefe olsun Alıntı
Φ ~ siLencé.y Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2009 tanımıyorum kmsei .^^ değişik cvp :D Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2009 tanımıyorum kmsei .^^ değişik cvp :D evet silence,çok değişik Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2009 En güzel Mavi Mavi bu alemde 1 numara! çok teşekkür ederim,siz en yakışıklısı olun,sercan çok yakışıklı değil zaten evet evet bende seni gordum hmm simdi benim yanimdaki mi yoksa sirin mi sercan duydum duydum dovelim biz onu demi beğendin mi şirin şirin en yakışıklı da demirefe olsun demirefe'yi bende sefiyom Alıntı
Misafir Domuzbağı Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2009 çok teşekkür ederim,siz en yakışıklısı olun,sercan çok yakışıklı değil zaten Yok Sercan'a haksızlık yapmayalım. Avatarındaki resim kendisi ise gerçekten çok yakışıklı, sahi ona rakip bir de yakışıklı adlı üyemiz var. Yine de nezaketinize teşekkür ederim. Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2009 Yok Sercan'a haksızlık yapmayalım. Avatarındaki resim kendisi ise gerçekten çok yakışıklı, sahi ona rakip bir de yakışıklı adlı üyemiz var. Yine de nezaketinize teşekkür ederim. Valla bursercan avatarda ki gibi değil,güven bana...Yakışıklı neredesin yaf,gel bak en yakışıklısı oldun gene Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2009 hmm simdi benim yanimdaki mi yoksa sirin mi sercan yok sırın degıl o baska canıım onu karıstırmayalım guzel degıl dunya guzelı tanımıyorum kmsei .^^ değişik cvp biggrin.gif:D degısık cevap ıcın tesekkurler.bu degısıklıkle bu sene nobel ödulunu kesın sen alırsın çok teşekkür ederim,siz en yakışıklısı olun,sercan çok yakışıklı değil zaten kıs sen benımle cok ugrasıyon senı azcık karate bılen ablam radyaya derım ha Yok Sercan'a haksızlık yapmayalım. Avatarındaki resim kendisi ise gerçekten çok yakışıklı, sahi ona rakip bir de yakışıklı adlı üyemiz var. ya ıste goruyon mu bu kızlar hep boyle hemen satarlar adamı Valla bursercan avatarda ki gibi değil,güven bana...Yakışıklı neredesin yaf,gel bak en yakışıklısı oldun gene ben bu sozlerını bı kagıda yazıyom.artık zaten kagıt yetmıyo 4 ortalı bı buyuk metod defterı aldım sonra bunları pesın odeyecem durrrrr Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2009 tehdit yoğ sercan Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2009 yoook tehdıt degıl canım sadece sevecem ıkı posayı soz hakettıgınızden fazla dofmıyecem Alıntı
Misafir Domuzbağı Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2009 Aslında bana da yakışıklı derler ya da en azından sempatiğim, değil mi? Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2009 seyy domuzbagı ne desem bılmıyorum kı Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.