Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

CHP'yi protestoyla güne başlayan Diyarbakırlılar, Baykal'ın otobüsünü yumurta atarak uğurladı

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Deniz Baykal, Merkez Yönetim Kurulu toplantısı için geldiği Diyarbakır'da gittiği her yerde protesto edildi.

CHP Genel Sekreteri Önder Sav'ın Peygamber Efendimiz ile ilgili sözlerini kınayan Diyarbakırlılar, çeşitli sloganlarla Baykal'ı eleştirdi.

Baykal ve Sav, toplantının yapıldığı Klas Otel'den çıkarken de vatandaşların protestolarına maruz kaldı. Vatandaşlar, Baykal ve Sav'ın içinde bulunduğu otobüsü yumurta ve domates yağmuruna tutarak tepkilerini dile getirdi.

Gönderi tarihi:
Senin Diyarbakır insanın gerçekten çok güzelmiş. Güne düşüncelerine katılmadıkları birilerini taş yağmurunu tutarak başlamışlar. Ne büyük insanlık belirtisi değil mi?

Tas degil, YUMURTA ve DOMATES dedik beyefendi! :)

Eger Turkiye insaninin hepsi Diyarbakirlilarin yaptigini yapapbilip, sahtekarlari yumurta ve domates yagmuruna tutsaydi o zaman bu adamlarda bu milleti kandiracak yurek kalmazdi!

Eger her Turkiye insaninda Diyarbakir insaninda olan yurek olsaydi tabii...

Saygilar...

Gönderi tarihi:
Tas degil, YUMURTA ve DOMATES dedik beyefendi! :)

Eger Turkiye insaninin hepsi Diyarbakirlilarin yaptigini yapapbilip, sahtekarlari yumurta ve domates yagmuruna tutsaydi o zaman bu adamlarda bu milleti kandiracak yurek kalmazdi!

Eger her Turkiye insaninda Diyarbakir insaninda olan yurek olsaydi tabii...

Saygilar...

Haa! Yumurta ve domates... Ne kadar güzel...

Diyarbakırlılar sahtekarla, dürüstü birbirine karıştırıyorlar. Zaten hep de karıştırmışlardır.

Siz, "her Türkiye insanında Diyarbakır insanında olan yürek olsaydı..." derseniz, o zaman ben de, "her Türk insanında, en yürekli Diyarbakır insanında bulunan yüreğin çok daha fazlası vardır" derim.

Yüreklilik konusunda sizin endişeniz olmasın. Medeniyet, çağdaşlık, eğitim ve insanca yaşama çabaları konularında da öyle.

Gönderi tarihi:

Evet bu güzelliklerle övünmek lazım CHP'yi yumurta ve domates yağmuruna tutmayı güzellik olarak algılayan ve anlatan birine de bu yakışır :)

Güneydoğunun en büyük sorunu bu "yanlışı doğru, doğruyu yanlış sanma ve inatla devam etmek bu yanlışa"

Durmayın yola devam...

Gönderi tarihi:

Evet bu güzelliklerle övünmek lazım CHP'yi yumurta ve domates yağmuruna tutmayı güzellik olarak algılayan ve anlatan birine de bu yakışır :)

Güneydoğunun en büyük sorunu bu "yanlışı doğru, doğruyu yanlış sanma ve inatla devam etmek bu yanlışa"

Durmayın yola devam...

Peki medeniyet ne? Yumurta be domates yagmuru yerine iceriye atip iskence mi etmek? Yok ben domates ve yumurtayla kalayim kusura bakmayin! :)

Gönderi tarihi:
Haa! Yumurta ve domates... Ne kadar güzel...

Diyarbakırlılar sahtekarla, dürüstü birbirine karıştırıyorlar. Zaten hep de karıştırmışlardır.

Siz, "her Türkiye insanında Diyarbakır insanında olan yürek olsaydı..." derseniz, o zaman ben de, "her Türk insanında, en yürekli Diyarbakır insanında bulunan yüreğin çok daha fazlası vardır" derim.

Yüreklilik konusunda sizin endişeniz olmasın. Medeniyet, çağdaşlık, eğitim ve insanca yaşama çabaları konularında da öyle.

***** Bence MHP'den daha asiri milliyetci bir parti bunlar. Bir turban olayini bile cok goruyorlar koca Turk milletine. Ve siz bunlara durust diyorsunuz.

Yillardir Turkiye siyasetinden cekilmediler, ki bunlarin i adamlarda cok yuz oldugunu gosteriyor ama... Insallah bir daha yapmazlar. CUnku yaparlarsa yemin ediyorum ben bir KARPUZ PROTESTO olayini baslatacagim bizzat!

:)

Saygilarrrrr.......

Gönderi tarihi:

Bunlar tehlikeli konuşmalar; senin medeniyetin benim medeniyetim diye bu şekilde ağır üslupla ayrımcılık yapmak doğru değil...

Yumurtayı tüm Diyarbakırlılar atmadı ama aynı zamanda tüm Diyarbakırlılar CHP ve Baykal'ı sevecek de değil...

Lütfen siyasi görüş farkını böyle bir çekişmeye doğru yönlendirmeyiniz...

:excl:

:zorro:

Gönderi tarihi:
Bunlar tehlikeli konuşmalar; senin medeniyetin benim medeniyetim diye bu şekilde ağır üslupla ayrımcılık yapmak doğru değil...

Yumurtayı tüm Diyarbakırlılar atmadı ama aynı zamanda tüm Diyarbakırlılar CHP ve Baykal'ı sevecek de değil...

Lütfen siyasi görüş farkını böyle bir çekişmeye doğru yönlendirmeyiniz...

:excl:

Kaldiki yeterki bombalar patlamasin, yeter ki insanlar coplanmasin da ne kadar yumurta ya da domates atilirsa atilsin! Oyle degil mi? Buna iste cagdas protesto denir. Ama bazilarinizin bunu anlayamamasi cok dogal hangi partilere oy verdiginiz dusunulurse!

Gönderi tarihi:
Peki medeniyet ne? Yumurta be domates yagmuru yerine iceriye atip iskence mi etmek? Yok ben domates ve yumurtayla kalayim kusura bakmayin! :)

demogoji yapmayı nerede öğretiyorlar?

Kaldiki yeterki bombalar patlamasin, yeter ki insanlar coplanmasin da ne kadar yumurta ya da domates atilirsa atilsin! Oyle degil mi? Buna iste cagdas protesto denir. Ama bazilarinizin bunu anlayamamasi cok dogal hangi partilere oy verdiginiz dusunulurse!

ayrıca medeniyet bomba atmak, işkence yapmak zaten değildir ama sevmediğine yumurta ve domates atmak medeniyet olamaz... sizin medeniyetinizi sevmedik... :) ve diyelimki sizide sevmedik yumurta ve domates atmak istersek hoşunuza gider mi?

Alio arkadaşım, Chp'yi ve Baykal'ı sevmek zorunda dedik mi, elbette bunu söylemekte uygulamakta mümkün değil ama "hani insan hakları ve düşünce özgürlüğü" savunucuları nerede? :excl:

düşünce ve özgürlük karşıt olunca davranış bozukluğu sergilemek birileri için kolay oluyor demek... :D

Gönderi tarihi:
demogoji yapmayı nerede öğretiyorlar?

ayrıca medeniyet bomba atmak, işkence yapmak zaten değildir ama sevmediğine yumurta ve domates atmak medeniyet olamaz... sizin medeniyetinizi sevmedik... :) ve diyelimki sizide sevmedik yumurta ve domates atmak istersek hoşunuza gider mi?

Alio arkadaşım, Chp'yi ve Baykal'ı sevmek zorunda dedik mi, elbette bunu söylemekte uygulamakta mümkün değil ama "hani insan hakları ve düşünce özgürlüğü" savunucuları nerede? :excl:

düşünce ve özgürlük karşıt olunca davranış bozukluğu sergilemek birileri için kolay oluyor demek... :D [/b]

Hangi insanhaklarindan ve hukuktan bahsediyorsunuz?

- 20 milyon Kurt insanini yok sayan insan haklarindan mi?

- Onlarin dilini cok goren insan haklarindan mi?

- Turban takmayi bile sorun haline getiren insan haklarindan mi?

- Halkin yarisinin oyunu almis partiyi icine sindiremeyen hukuk ve insan haklarina mi?

Demogojinin alasini yaptiniz. Iste sorun da bu zaten, "ben ne istersem yapayim da sizler bir sey yapamayin sizler bir sey diyemeyin" anlayisi!

Demogoji yapmayi nerede mi ogretiyorlar?

CHP GENEL MERKEZI'nde!

:) :)

saygilarrrrr....

Gönderi tarihi:

Hastayım şu popülist söylemlere...

Neymiş?

20 milyon kürt insanıymış;

Size bazı anımsatmalar yapayım, şehir efsanesi tadında eğlenelim biraz.

Sivas Spor 1. Lig'e çıktığında ne yazdı gazeteler?

5 milyon Sivaslı artık İstanbul'daki tüm stadları doldurur dediler. Sivaslı vatandaşımızın mitoz bölündüğünü varsaydılar sanırım.

Sık sıkabildiğin kadar, 500 milyon Fener taraftarı şampiyonluk da kutladı geçtiğimiz yıllarda.

Nasıl Sivaslıya bilet kesmediysen, buna da itiraz edemezsin işte.

Trabzon'un çok göç verdiğinden bahsedilir, memleketimin her yanı Karadenizli müteaahhit kaynıyor vesselam. Ekle bi 20 milyon daha. Rizeli Artvinli Gümüşhanelisi de eşantiyon içinde.

Nereye gitsem birileri ya İzmirli ya Zonguldaklı ya Edirneli; ekle 5'er milyon daha. Sivaslı mitoz bölünür de İzmirli, Zonguldaklı, Edirneli melül melül bakmaz ya canım... Ekle sen.

Biraz Arnavut, biraz Boşnak, az Azeri, bir tutam Gürcü, Arabı Makedonyalısı da aynı eşantiyon paketinden.

2 sorum var bitirirken;

1- Yumurta havada uçarken atan ve hedef olan arasındaki farkın hakkını kim bilir?

2- Ben bu memleketin hangi milyonlarındanım? 25 milyon Antalyalı adına sordum.

Hadi buyrun.

Gönderi tarihi:
Hastayım şu popülist söylemlere...

Neymiş?

20 milyon kürt insanıymış;

.

.

.

Hadi buyrun.

Kardesim yok saymak icin can attiginiz Kurtleri bile MGK dosyasindan 13 milyon nufusla cikardiniz. Daha dun haberlerdeydi! 20 milyonuz iste, kabul etseniz de etmeseniz de!

Birakin Allah askina su yaptiginizi. Artik tadi kaciyor tartismanin bile. Turkiye'de en az 20 milyon Kurt yasiyor. Iddia ediyorum. MGK bile bunu 13 milyon diye ortaya atiyorsa artik gercegin hangi sayi oldugunu bir de siz dusunun!

Sen bu memleketin 75 milyonundan birisin. Iste bizim asil sorunumuz o, birakin Kurt olarak Turkiye vatandasi olarak kendi degerlerimizle kendi dilimizle ve kulturumuzle yasayalim o zmaan siz kimsiniz bi kimiz gibi sorular sorulmaz!

CHP gibi son yillarda MHP'den dahi daha cok milliyetcilik ve Kurt-Turk ayirimi yapmis ve Kurt yorelerinde adeta IFLAS etmis (ki Turk Siyasi sahnesinde de iflas ettiler bana sorarsaniz), meclisi ve meclisin kararlarini bile HICE sayan bir partiye yumurta domates degil daha neler neler atilirdi. Dedim ya! Simdi ben olsam Diyarbakir'da karpuz yagmuruna tutardim o insanlari. Az bile etmis benim Diyarbakirlilarim!

Kurt olarak ama Turkiye Cumhuryiyetinin esit vatandasi olarak, dilimizi konusarak, tarihimizi ogrenerek, bayramlarimiz kutlayarak yasamak istiyoruz. Ne yani gelip HAYIR mi diyeceksiniz?

Ne derseniz diyin, Turkiye'de ki Kurtlerin hakki verilmedikce bu ulke hic bir zaman ama hic bir zaman REFAH ve BARIS goremeyecektir!

Gönderi tarihi:

Bana da mı geliyor ki bu laf???

Kime oy verdim yazar mısınız buraya açıkça!!!

Gönderi tarihi:

Sozum meclisten disari. Yok eger kendinize sandiysaniz onun da bir nedeni vardir herhalde! :)

Eger o partilere oy vermedinizse ne mutlu size!

Saygilarrr....

Ben sizin Turk-Kurt ayirimi yapan biri oldugunuzu sanmiyorum. Kurtlere belirli haklarin en kisa zamanda verilmesi gerektigini dusunen birisi oldugunuza inaniyorum! Yanlismiyim yoksa?

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.