Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:

Hey gençler savrulun bakayım ben geldim :D ben emreeeeee B) istanbulun tozlu yollarından ankaraya sırf biii hukukçu olmak için arşınladım :lol: şimdi ise bir avukatım B) ne haber hocam :P olduk bak :D

Gönderi tarihi:
Hey gençler savrulun bakayım ben geldim :D ben emreeeeee B) istanbulun tozlu yollarından ankaraya sırf biii hukukçu olmak için arşınladım :lol: şimdi ise bir avukatım B) ne haber hocam :P olduk bak :D

Hoşgeldinis................... buyrun :clover: ....şey siz ne getirdinis :unsure: ellinis kolunus boşmu geldinis :stuart: hırçın Karadenizin hırçın devrimcisi Kazım Koyuncu'dan dost selamıdamı yok :unsure: .....neyse meslek hayırlı olsun...........hoş paylaşımlar adına.............

• 2 hafta sonra...
Gönderi tarihi:
  • Yazar
Hoşgeldinis................... buyrun :clover: ....şey siz ne getirdinis :unsure: ellinis kolunus boşmu geldinis :stuart: hırçın Karadenizin hırçın devrimcisi Kazım Koyuncu'dan dost selamıdamı yok :unsure: .....neyse meslek hayırlı olsun...........hoş paylaşımlar adına.............

Ya halletmem gereken davalara ait dosyalar getirdim amaçayda var!

Gönderi tarihi:
Ya halletmem gereken davalara ait dosyalar getirdim amaçayda var!

Çıkss olmas yetmes....ben saten of dan özel harman çay getitiriyorum...ben dosyaları ne edeyim..ama neyse dosya işlerini haletikten sonra bakarız:)kolay gele :)

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.