Φ hırçın karadenizli! Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2008 Hey gençler savrulun bakayım ben geldim ben emreeeeee istanbulun tozlu yollarından ankaraya sırf biii hukukçu olmak için arşınladım şimdi ise bir avukatım ne haber hocam olduk bak Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2008 bursecan benden daha hizliy di Hosgeldin Alıntı
Φ ahmetsalih Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2008 hoşgeldiniz hoşgeldim hoşgeldiler şey pardon.... Alıntı
Φ Yayamaz Kayımca Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2008 Hey gençler savrulun bakayım ben geldim ben emreeeeee istanbulun tozlu yollarından ankaraya sırf biii hukukçu olmak için arşınladım şimdi ise bir avukatım ne haber hocam olduk bak Hoşgeldinis................... buyrun ....şey siz ne getirdinis ellinis kolunus boşmu geldinis hırçın Karadenizin hırçın devrimcisi Kazım Koyuncu'dan dost selamıdamı yok .....neyse meslek hayırlı olsun...........hoş paylaşımlar adına............. Alıntı
Φ hırçın karadenizli! Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2008 Hoşgeldinis................... buyrun ....şey siz ne getirdinis ellinis kolunus boşmu geldinis hırçın Karadenizin hırçın devrimcisi Kazım Koyuncu'dan dost selamıdamı yok .....neyse meslek hayırlı olsun...........hoş paylaşımlar adına............. Ya halletmem gereken davalara ait dosyalar getirdim amaçayda var! Alıntı
Φ Yayamaz Kayımca Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2008 Ya halletmem gereken davalara ait dosyalar getirdim amaçayda var! Çıkss olmas yetmes....ben saten of dan özel harman çay getitiriyorum...ben dosyaları ne edeyim..ama neyse dosya işlerini haletikten sonra bakarız:)kolay gele Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.