Φ bursercan Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2008 Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2008 ERKEK OLMAK, hayatina bir suru kadinin girmesi degildir.. Onemli olan kac kadini gercekten sevdigi, ve onlara ne kadar durust olabildigidir.. ERKEK OLMAK, genis omuzlara sahip olmak degildir... Onemli olan kac kadina o omuzlara yaslanacak kadar guven verdigidir... ERKEK OLMAK, kalin bir sese sahip olmak degildir.. Onemli olan nazik ve duygulu cumleler kurabilmektir.. ERKEK OLMAK, romantik bir ortamda guzel sozler fisildamak degildir.. Onemli olan her sozunun kalbinden gelmesidir.. ERKEK OLMAK, vurdu mu oturtmak degildir.. Onemli olan, dokunusundaki yumusakliktir.. ERKEK OLMAK, büyük ve agir esyalari kolay kaldirmak degildir.. Onemli olan, hayatin yükünü cesurca tasiyabilmektir.. ERKEK OLMAK, kasli bir vucuda sahip olmak degildir.. Onemli olan, o vucutta nasil bir kalp tasidigidir Alıntı
Misafir birce Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2008 Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2008 ERKEK OLMAK, büyük ve agir esyalari kolay kaldirmak degildir.. Onemli olan, hayatin yükünü cesurca tasiyabilmektir.. ERKEK OLMAK, kasli bir vucuda sahip olmak degildir.. Onemli olan, o vucutta nasil bir kalp tasidigidir Aslin da hepsi güzel de Sercan en cok hosuma giden son iki tanesi oldu benim Alıntı
Φ Odris Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2008 ERKEK OLMAK, hayatina bir suru kadinin girmesi degildir.. Onemli olan kac kadini gercekten sevdigi, ve onlara ne kadar durust olabildigidir.. ERKEK OLMAK, genis omuzlara sahip olmak degildir... Onemli olan kac kadina o omuzlara yaslanacak kadar guven verdigidir... ERKEK OLMAK, kalin bir sese sahip olmak degildir.. Onemli olan nazik ve duygulu cumleler kurabilmektir.. ERKEK OLMAK, romantik bir ortamda guzel sozler fisildamak degildir.. Onemli olan her sozunun kalbinden gelmesidir.. ERKEK OLMAK, vurdu mu oturtmak degildir.. Onemli olan, dokunusundaki yumusakliktir.. ERKEK OLMAK, büyük ve agir esyalari kolay kaldirmak degildir.. Onemli olan, hayatin yükünü cesurca tasiyabilmektir.. ERKEK OLMAK, kasli bir vucuda sahip olmak degildir.. Onemli olan, o vucutta nasil bir kalp tasidigidir diyosun... e tamam, tam ben işte Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2008 diyosun... e tamam, tam ben işte kendınden emın ısen sorun yok demektır zaten ben baslıgı yanlıs acmsıtım soyle yazmam gerekıyordu :Rua oLmak ßöyLe ßirşey.... bak ıste boyle daha ıyı oldu Alıntı
Φ Odris Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2008 kendınden emın ısen sorun yok demektır zaten ben baslıgı yanlıs acmsıtım soyle yazmam gerekıyordu :Rua oLmak ßöyLe ßirşey.... bak ıste boyle daha ıyı oldu Eveet, eveett. Bravo işte. Buyrun bilinçli bi insan. Ben seni takdir ediyorum şahsen. Yani keşke herkes bu kadar bilinçli olsa arkadaşım Alıntı
Misafir CYRANO Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2008 ERKEK OLMAK, hayatina bir suru kadinin girmesi degildir.. Onemli olan kac kadini gercekten sevdigi, ve onlara ne kadar durust olabildigidir.. ERKEK OLMAK, genis omuzlara sahip olmak degildir... Onemli olan kac kadina o omuzlara yaslanacak kadar guven verdigidir... ERKEK OLMAK, kalin bir sese sahip olmak degildir.. Onemli olan nazik ve duygulu cumleler kurabilmektir.. ERKEK OLMAK, romantik bir ortamda guzel sozler fisildamak degildir.. Onemli olan her sozunun kalbinden gelmesidir.. ERKEK OLMAK, vurdu mu oturtmak degildir.. Onemli olan, dokunusundaki yumusakliktir.. ERKEK OLMAK, büyük ve agir esyalari kolay kaldirmak degildir.. Onemli olan, hayatin yükünü cesurca tasiyabilmektir.. ERKEK OLMAK, kasli bir vucuda sahip olmak degildir.. Onemli olan, o vucutta nasil bir kalp tasidigidir ve yasa; kadınlar "değildir" le biten cümlelerdeki özelliklere sahip olanları tercih eder Kadın Psikolojisinin en temel özelliklerinden birisidir bu paradoks. Bu bilinçli olup olmamak meseleside değil. Alıntı
Φ godzilla Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2008 ve yasa; kadınlar "değildir" le biten cümlelerdeki özelliklere sahip olanları tercih eder Kadın Psikolojisinin en temel özelliklerinden birisidir bu paradoks. Bu bilinçli olup olmamak meseleside değil. yok canım öyle DEĞİLDİR !!!! Alıntı
Φ Artropod Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2008 Erkek olmak,neyin dişiye bırakılmayacak kadar ciddi olduğunu ayırdedebilmektir.Aynı şekilde,dişi olmak da,neyin erkeğe bırakılmayacak kadar ince olduğunu ayırdedebilmektir. Alıntı
Misafir CYRANO Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2008 yok canım öyle DEĞİLDİR !!!! "Türk kızları, Hint kızlarına benzer. İkiside ****** tapar" Alıntı
Φ godzilla Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2008 "Türk kızları, Hint kızlarına benzer. İkiside ****** tapar" onun için de türkiye'de ve hindistan'da öküzlerin dokunulmazlıkları vardır Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2008 kendinize haksızlık etmeyin beyler Alıntı
Φ godzilla Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2008 kendinize haksızlık etmeyin beyler yani biz **** müyüz onu mu demek istiyorsun Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2008 ben bişe demiyorum..siz diyorsunuz bende size yapmayın diyorum.. Türk kızları meselesine ise hiç girmiyorum Alıntı
Φ Tien ming Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2008 ve yasa; kadınlar "değildir" le biten cümlelerdeki özelliklere sahip olanları tercih eder Kadın Psikolojisinin en temel özelliklerinden birisidir bu paradoks. Bu bilinçli olup olmamak meseleside değil. Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2009 Aslin da hepsi güzel de Sercan en cok hosuma giden son iki tanesi oldu benim sımdı tekrar okudum bu yazıyı evet bırce senın dedıklerın en guzelı yazılanlar arasında Alıntı
Φ suheda_ Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2009 ERKEK OLMAK, hayatina bir suru kadinin girmesi degildir.. Onemli olan kac kadini gercekten sevdigi, ve onlara ne kadar durust olabildigidir.. ERKEK OLMAK, genis omuzlara sahip olmak degildir... Onemli olan kac kadina o omuzlara yaslanacak kadar guven verdigidir... benim en komiğime şu iki satırda cümle arasında bulunan kaç kelimesi gitti.. Hayatına bir sürü kadın girmesi değil kaç kadını sevdiği Tek kadın olacak kardeşim ne demek kaç kadın? Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2009 demek kı adam ılerıyı dusunerek yazmıs bunları hanı olurya bı taneyle yetınemem bır kac kadın daha alırım parasıyla degıl mı kardesım :D dıye dusunmustur. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.