Φ SOROSPİ Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2008 Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2008 evet arkadaşlar özellikle akıllı erkek arkadaşlar ay ben çok tecrübesizim diyen biri evli, çocuklu bir adamla bile bile arkadaşlık edermi, ona iltifat edermi? neden eder? Alıntı
Φ wxsell Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2008 evet arkadaşlar özellikle akıllı erkek arkadaşlar ay ben çok tecrübesizim diyen biri evli, çocuklu bir adamla bile bile arkadaşlık edermi, ona iltifat edermi? neden eder? ****** oldugu ıcın olabılır alınma ama bu ısmıdır yha nasıl bı sıstem bu neyse bn karısmıyım Alıntı
Φ modernjames Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2008 arkadaşım ne sormak istediğini tam anlamadım..biraz açarsan dertleşiriz yani, sorun ne? Alıntı
Misafir Evren. Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2008 evet arkadaşlar özellikle akıllı erkek arkadaşlar ay ben çok tecrübesizim diyen biri evli, çocuklu bir adamla bile bile arkadaşlık edermi, ona iltifat edermi? neden eder? Kıskançlığından eder, hele hele ailesindede mutsuz bir yaşam varsa, iltifat ettiğide eşiyle mutluysa. bu kıskançlıktan başka bir şey değildir. Oysa yapılması gereken kıskanması değil gıpta etmesidir. Mutlu olmanın yollarını aramasıdır. Pekiyi mutlu olmanın yolu nedir.? Güzellikten çok fikir birlikteliği olması çok önemlidir. karşılıklı saygının sevgiyle birleşeceğinden emin ola bilirsiniz. Alıntı
Φ Dark Side ofthe Moon Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2008 Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2008 Arkadaşlar bakın, sırf heyacan ya da deneme olması için dahi bu tür ilişkiler yaşayan insanlar gördüm... Sebepler konusunda kesin bişey söylenemez.. Bu durmda eğer aldatılan iseniz yapılacak şey artık karakter yapınıza göre tabii, ya ikinci bir şans vermek olucaktır ya da bütün bu felaketin üzerine bi de terkedilme ( yani itilme ve reddeilme, istenmeme psikolojisi) psikolojisine girmemeniz ve ilerideki ruh haliniz için gururlu bir duruş sergileyerek sizin kişiyi terk terketmenizdir. Ki bence çok zor dahi olsa doğru olanda budur. Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2008 Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2008 ay ben bu insanları hiç anlamam ki yafu kardeş(bay-bayan farketmez) evlisin;saya ne başka güzellerden,yakışıklılardan millet düşünme gücünü kaybettikçe saçmalıyor Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2009 Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2009 Sorospi arkadaşımız başlık açmış ama bir daha uğramamış Arkadaşlarda ciddi ciddi tartışmak istemişler oysa, yazık olmuş Neyse... Iyi yetişmiş, saygın bir ailenin oğlu evlenmeye karar verir. Ailesi helal süt emmiş temiz bir kız aramaktadır. Günün birinde bir kızla tanışır ve evlenmeye karar verir, yalnız bir şartla. Bekaret kontrolü yapılacaktır. Kız kaşar mı kaşar. durumu bir kız arkadaşına anlatır. Arkadasi ona: korkacak ne var. Git bir kasaba herhangi bir etin zarından bir parça iste, getir tanıdık bir doktor var, ona giden kızlık zarının yerine diktiririz" der. Arkadaşının dediğini aynen yapan kız kasaptan zarı alır, doktora gider işlemi yaptırır. Bir sure sonra erkegin ailesi ile birlikte doktora giderler.Doktor kızı yatağa yatırır. Baslar muayene etmeye, bir süre sonra:Allah! Allah" diyerek geri çekilir. Tekrar bakar, tekrar şaşkın bir halde geri çekilir ve başlar ansiklopedileri karıştırmaya. Erkegin annesi: "hayrola doktor bey, bir sorun mu var, yoksa kız bakire degil mi?" der. Doktor bir süre düsündükten sonra: "kiz bakire olmasina bakire de benim anlamadigim Sağlık Bakanlığı mührünün zarda ne işi var?" Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.