Φ OBJEKTİVİST Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2006 ------------------------- www.ntvmsnbc.com "a giriyor ve sayfanın sağ orta tarafında yeşil renkli olan "Ülkemizin geleceğine sahip çıkalım" a tıklıyorsunuz ve 1 bilgisayar okula bağışlanıyor. Benim tık’ımla hangi sponsor firmanın hangi okula bilgisayar bağışladığını anında görüyorum.. Veya “http://www.ntvmsnbc.com/modules/egitimedestek/ ” adresini açılış sayfanız yapıp her açığınızda otomatik tıklansın. "Tıkla, eğitime destek ol" kampayasına duyarlılıklarını gösteren tüm arkadaşlarımıza buradan sevgi ve saygılarımı sunuyorum... ----------------------- Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ Azizilturco Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2006 Anuuuuuv okadar bilgisayarı nerden buluyolar Çok saol objektivist paylaşım için , tıklıcam sık sık Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ 3xorC!st-TuNa- Gönderi tarihi: 15 Mart , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 15 Mart , 2006 tıklayacammmm bırakın beni tutmayın Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ duncan Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 sıfır mı yoksa 2. elmmi Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.