Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2008 herkese yazcama herkeze yazmisim Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2008 Hoşgeldin Hosbulduk Sayman22 Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 19 Mayıs , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 19 Mayıs , 2009 Bugun tam bir senedir burdayim hosgeldim ve hosbuldum Super arkadaslari tanidim ve turkceyi buranin sayesinde unutmadim Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 19 Mayıs , 2009 Admin Gönderi tarihi: 19 Mayıs , 2009 Bugun tam bir senedir burdayim hosgeldim ve hosbuldum Super arkadaslari tanidim ve turkceyi buranin sayesinde unutmadim Bir yıl içinde yaptığın katkıların için teşekkürler... Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 19 Mayıs , 2009 Gönderi tarihi: 19 Mayıs , 2009 Zaman ne kadar hızlı akıyor öle değil mi... İyi ki geldin,iyi ki bizimlesin canım... Alıntı
Misafir S.e.t.h Gönderi tarihi: 19 Mayıs , 2009 Gönderi tarihi: 19 Mayıs , 2009 Ben geleli de 5 sene olmuş, ama o zaman Zyama idim ve 1-2 mesaj atıp ayrılmıştım. Demek ki neymiş "Ayrılsak da beraberiz" Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 19 Mayıs , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 19 Mayıs , 2009 Bir yıl içinde yaptığın katkıların için teşekkürler... Aslinda boyle bir guzel forum oldugu icin ben tesekkur ediyorum Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 19 Mayıs , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 19 Mayıs , 2009 Zaman ne kadar hızlı akıyor öle değil mi... İyi ki geldin,iyi ki bizimlesin canım... Evet hemen geci verdi zaman sanki ilk yazilarim dunmus gibi hatirliyorum sizlerle olmaktan cok mutluyum Ben geleli de 5 sene olmuş, ama o zaman Zyama idim ve 1-2 mesaj atıp ayrılmıştım. Demek ki neymiş "Ayrılsak da beraberiz" evet oylemis bu forumda bir aile gibi oldu artik bizler icin Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.