Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

formumuza hosgeldınız. :clover:

Dileriz burada geçireceğiniz zaman eğlenceli, üretken ve mutluluk dolu saatlerle dolu olur.

saygılar....

Gönderi tarihi:

Hoşgeldinnnn :):clover:

Gönderi tarihi:
ikinizede sagol umarim hep beraber guzel zamanlar geceririz

bu bızlerın elınde. ;)

sende devamlı burada olursanguzel paylasımları yakalayabılırsın :)

bız hep buralardayız .gel arada sırada bı cayımızı kahvemızı ıc :D

Gönderi tarihi:
sende devamlı burada olursanguzel paylasımları yakalayabılırsın smile.gif

bız hep buralardayız .gel arada sırada bı cayımızı kahvemızı ıc

artik devamli burda olmaya calisiyorum ama aramizda 8 saat var

Yarin kahve icmeye gelcem bak :D

Gönderi tarihi:
ben bircey getirme unutmusum :blushing:

liste yapin getireyim :P

Damam ;) ben başlıyomm hımmmmm çigküfte,mantı,mercimekli küfte,künefe,rakı,mezeley :P şalgam suyu hımmmmm pastaaaaaaaaaaa :P çilekliii,franbozlı,v.s v.s sonyam neyse şimdilik bunloar ossun :blushing::D

Gönderi tarihi:
Damam ;) ben başlıyomm hımmmmm çigküfte,mantı,mercimekli küfte,künefe,rakı,mezeley :P şalgam suyu hımmmmm pastaaaaaaaaaaa :P çilekliii,franbozlı,v.s v.s sonyam neyse şimdilik bunloar ossun :blushing::D

Liste cok guzel de ben Amerika dayim suan burda birtane Turk bakali bile gormedim ki :blushing: hadi manti yi yaparim kendim , kunefe ne hic bilmem :sweatingbullets: raki da yok ama :rolleyes:

ben en iyisi Chicago ya bir gideyim turk bakali arayim............

Gönderi tarihi:

Oralarda rakı yok mu?Oralar fazla alafranga imiş demek ki.Biraz da alaturka olmak gerek.Rakı olmayan şehre şehir mi derim ben :grin:

Şöyle bir güzel rakını açacaksın,yanına peyniri kavunu haydariyi koyacaksın,inceden de Zekai Tunca eşliğinde bir Türk Sanat Müziği ziyafeti,aman aman,offf of,nerelere gidiverdim yine ^_^

''Ne diyor bu?'' demeyin.Buraların etkisi.Zira,biraz alaturka olunmadan gerçek İstanbullu olunmaz.

Size ve yurtdışındaki tüm soydaşlarımıza sevgi ve selamlar...

Gönderi tarihi:

@Atropod: Tabiki buyuk sehir lerde Raki var ama benim kaldim yer kucuk kasaba gibi yer oldugu icin bir turk bile gormedim :( Chicago burdan 40 dakika uzakta hafta sonlari oraya gide bilirim turk yelleri varmis gidip bulcam :D

Gönderi tarihi:
@Atropod: Tabiki buyuk sehir lerde Raki var ama benim kaldim yer kucuk kasaba gibi yer oldugu icin bir turk bile gormedim :( Chicago burdan 40 dakika uzakta hafta sonlari oraya gide bilirim turk yelleri varmis gidip bulcam :D

Benim Chicago hakkındaki bilgilerim Chicago Bulls ve Al Capone ile sınırlı olduğundan oradaki Türk sayısını hiç tahmin edemiyorum haliyle :)

Bu arada aileniz sorarsa ''Rakı aramaya gidiyorum'' falan demeyeceksiniz di mi?''Evladım seni kimler alıştırdı böyle?'' demesinler sonra :lol:

Gönderi tarihi:

aslinda amerikan aile'de kaldim icin diye bilirim Raki arama gidiyorum yanina da peynir Karpuz alirim ve amerikan aileye yi davet eder derim iste turk eglencesi boyle olur :D

Turkler var burda da hepsi cok uzak -_-

• 2 hafta sonra...
  • 2 ay sonra...

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.