Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:

Iyi gunler

ben araniza yeni geldi ( bir kac gun oldu galba) :) Suan Chicago dayim ve Turkce fazla yazisamadigin icin intenetten bakiyordum sizi buldum :D

Gönderi tarihi:

formumuza hosgeldınız. :clover:

Dileriz burada geçireceğiniz zaman eğlenceli, üretken ve mutluluk dolu saatlerle dolu olur.

saygılar....

Gönderi tarihi:

hosgeldın kardes sefalar getırdın :)

azcık uzakmıs canım sorun etme sen .Suan Chicago dedıgın nedırkı bızım koyun yanı :)

yazılarını da beklerız ....

Gönderi tarihi:
  • Yazar

tesekkurler

demi yani sadece 12 saatlik ucakla galba fazla uzun da degilmis yani :lol:

ikinizede sagol umarim hep beraber guzel zamanlar geceririz

Gönderi tarihi:

Hoşgeldinnnn :):clover:

Gönderi tarihi:
ikinizede sagol umarim hep beraber guzel zamanlar geceririz

bu bızlerın elınde. ;)

sende devamlı burada olursanguzel paylasımları yakalayabılırsın :)

bız hep buralardayız .gel arada sırada bı cayımızı kahvemızı ıc :D

Gönderi tarihi:
  • Yazar
sende devamlı burada olursanguzel paylasımları yakalayabılırsın smile.gif

bız hep buralardayız .gel arada sırada bı cayımızı kahvemızı ıc

artik devamli burda olmaya calisiyorum ama aramizda 8 saat var

Yarin kahve icmeye gelcem bak :D

Gönderi tarihi:
artik devamli burda olmaya calisiyorum ama aramizda 8 saat var

Yarin kahve icmeye gelcem bak :D

kıss gelmezsen kuserım bak. gelde ıkı lafın belını kıralım :P

Gönderi tarihi:
  • Yazar

geldim kahveni icme nerdesin??? :lol:

Gönderi tarihi:

ben burdayım ama sen nerdesın? :)

denk gelemıyoz ne yapalım denk geldık mı konusuruz artık :)

bak soz sana kahve borsum var :)

Gönderi tarihi:
  • Yazar

ben bircey getirme unutmusum :blushing:

liste yapin getireyim :P

Gönderi tarihi:
ben bircey getirme unutmusum :blushing:

liste yapin getireyim :P

Damam ;) ben başlıyomm hımmmmm çigküfte,mantı,mercimekli küfte,künefe,rakı,mezeley :P şalgam suyu hımmmmm pastaaaaaaaaaaa :P çilekliii,franbozlı,v.s v.s sonyam neyse şimdilik bunloar ossun :blushing::D

Gönderi tarihi:
  • Yazar
Damam ;) ben başlıyomm hımmmmm çigküfte,mantı,mercimekli küfte,künefe,rakı,mezeley :P şalgam suyu hımmmmm pastaaaaaaaaaaa :P çilekliii,franbozlı,v.s v.s sonyam neyse şimdilik bunloar ossun :blushing::D

Liste cok guzel de ben Amerika dayim suan burda birtane Turk bakali bile gormedim ki :blushing: hadi manti yi yaparim kendim , kunefe ne hic bilmem :sweatingbullets: raki da yok ama :rolleyes:

ben en iyisi Chicago ya bir gideyim turk bakali arayim............

Gönderi tarihi:

Oralarda rakı yok mu?Oralar fazla alafranga imiş demek ki.Biraz da alaturka olmak gerek.Rakı olmayan şehre şehir mi derim ben :grin:

Şöyle bir güzel rakını açacaksın,yanına peyniri kavunu haydariyi koyacaksın,inceden de Zekai Tunca eşliğinde bir Türk Sanat Müziği ziyafeti,aman aman,offf of,nerelere gidiverdim yine ^_^

''Ne diyor bu?'' demeyin.Buraların etkisi.Zira,biraz alaturka olunmadan gerçek İstanbullu olunmaz.

Size ve yurtdışındaki tüm soydaşlarımıza sevgi ve selamlar...

Gönderi tarihi:
  • Yazar

@Atropod: Tabiki buyuk sehir lerde Raki var ama benim kaldim yer kucuk kasaba gibi yer oldugu icin bir turk bile gormedim :( Chicago burdan 40 dakika uzakta hafta sonlari oraya gide bilirim turk yelleri varmis gidip bulcam :D

Gönderi tarihi:
@Atropod: Tabiki buyuk sehir lerde Raki var ama benim kaldim yer kucuk kasaba gibi yer oldugu icin bir turk bile gormedim :( Chicago burdan 40 dakika uzakta hafta sonlari oraya gide bilirim turk yelleri varmis gidip bulcam :D

Benim Chicago hakkındaki bilgilerim Chicago Bulls ve Al Capone ile sınırlı olduğundan oradaki Türk sayısını hiç tahmin edemiyorum haliyle :)

Bu arada aileniz sorarsa ''Rakı aramaya gidiyorum'' falan demeyeceksiniz di mi?''Evladım seni kimler alıştırdı böyle?'' demesinler sonra :lol:

Gönderi tarihi:
  • Yazar

aslinda amerikan aile'de kaldim icin diye bilirim Raki arama gidiyorum yanina da peynir Karpuz alirim ve amerikan aileye yi davet eder derim iste turk eglencesi boyle olur :D

Turkler var burda da hepsi cok uzak -_-

• 2 hafta sonra...
Gönderi tarihi:

merhaba nyx-fallen angel :) aramıza hoş geldin :clover:

Gönderi tarihi:
  • Yazar

Hosbulduk bleeding me umarim fazla kan kaybetmedin ;)

• 2 ay sonra...
Gönderi tarihi:
  • Yazar

HEYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY

simdi ben birsey farkettim :D

Gönderi tarihi:

ne farkettın angel :D soyle bızde bılelım :D

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.