Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2008 Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2008 Iyi gunler ben araniza yeni geldi ( bir kac gun oldu galba) Suan Chicago dayim ve Turkce fazla yazisamadigin icin intenetten bakiyordum sizi buldum Alıntı
Misafir duyguseli Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2008 Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2008 formumuza hosgeldınız. Dileriz burada geçireceğiniz zaman eğlenceli, üretken ve mutluluk dolu saatlerle dolu olur. saygılar.... Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2008 Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2008 hosgeldın kardes sefalar getırdın azcık uzakmıs canım sorun etme sen .Suan Chicago dedıgın nedırkı bızım koyun yanı yazılarını da beklerız .... Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2008 tesekkurler demi yani sadece 12 saatlik ucakla galba fazla uzun da degilmis yani ikinizede sagol umarim hep beraber guzel zamanlar geceririz Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2008 Hosbulduk Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2008 Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2008 ikinizede sagol umarim hep beraber guzel zamanlar geceririz bu bızlerın elınde. sende devamlı burada olursanguzel paylasımları yakalayabılırsın bız hep buralardayız .gel arada sırada bı cayımızı kahvemızı ıc Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2008 sende devamlı burada olursanguzel paylasımları yakalayabılırsın smile.gif bız hep buralardayız .gel arada sırada bı cayımızı kahvemızı ıc artik devamli burda olmaya calisiyorum ama aramizda 8 saat var Yarin kahve icmeye gelcem bak Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2008 Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2008 artik devamli burda olmaya calisiyorum ama aramizda 8 saat var Yarin kahve icmeye gelcem bak kıss gelmezsen kuserım bak. gelde ıkı lafın belını kıralım Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2008 geldim kahveni icme nerdesin??? Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2008 Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2008 ben burdayım ama sen nerdesın? denk gelemıyoz ne yapalım denk geldık mı konusuruz artık bak soz sana kahve borsum var Alıntı
Φ Yayamaz Kayımca Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2008 Hoşgeldin.................. ne getiydin gelirken bise Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2008 ben bircey getirme unutmusum liste yapin getireyim Alıntı
Φ Yayamaz Kayımca Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2008 ben bircey getirme unutmusum liste yapin getireyim Damam ben başlıyomm hımmmmm çigküfte,mantı,mercimekli küfte,künefe,rakı,mezeley şalgam suyu hımmmmm pastaaaaaaaaaaa çilekliii,franbozlı,v.s v.s sonyam neyse şimdilik bunloar ossun Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2008 Damam ben başlıyomm hımmmmm çigküfte,mantı,mercimekli küfte,künefe,rakı,mezeley şalgam suyu hımmmmm pastaaaaaaaaaaa çilekliii,franbozlı,v.s v.s sonyam neyse şimdilik bunloar ossun Liste cok guzel de ben Amerika dayim suan burda birtane Turk bakali bile gormedim ki hadi manti yi yaparim kendim , kunefe ne hic bilmem raki da yok ama ben en iyisi Chicago ya bir gideyim turk bakali arayim............ Alıntı
Φ Artropod Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2008 Oralarda rakı yok mu?Oralar fazla alafranga imiş demek ki.Biraz da alaturka olmak gerek.Rakı olmayan şehre şehir mi derim ben Şöyle bir güzel rakını açacaksın,yanına peyniri kavunu haydariyi koyacaksın,inceden de Zekai Tunca eşliğinde bir Türk Sanat Müziği ziyafeti,aman aman,offf of,nerelere gidiverdim yine ''Ne diyor bu?'' demeyin.Buraların etkisi.Zira,biraz alaturka olunmadan gerçek İstanbullu olunmaz. Size ve yurtdışındaki tüm soydaşlarımıza sevgi ve selamlar... Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2008 @Atropod: Tabiki buyuk sehir lerde Raki var ama benim kaldim yer kucuk kasaba gibi yer oldugu icin bir turk bile gormedim Chicago burdan 40 dakika uzakta hafta sonlari oraya gide bilirim turk yelleri varmis gidip bulcam Alıntı
Φ Artropod Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2008 @Atropod: Tabiki buyuk sehir lerde Raki var ama benim kaldim yer kucuk kasaba gibi yer oldugu icin bir turk bile gormedim Chicago burdan 40 dakika uzakta hafta sonlari oraya gide bilirim turk yelleri varmis gidip bulcam Benim Chicago hakkındaki bilgilerim Chicago Bulls ve Al Capone ile sınırlı olduğundan oradaki Türk sayısını hiç tahmin edemiyorum haliyle Bu arada aileniz sorarsa ''Rakı aramaya gidiyorum'' falan demeyeceksiniz di mi?''Evladım seni kimler alıştırdı böyle?'' demesinler sonra Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2008 aslinda amerikan aile'de kaldim icin diye bilirim Raki arama gidiyorum yanina da peynir Karpuz alirim ve amerikan aileye yi davet eder derim iste turk eglencesi boyle olur Turkler var burda da hepsi cok uzak Alıntı
Φ bLeedinq_me Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2008 merhaba nyx-fallen angel aramıza hoş geldin Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2008 Hosbulduk bleeding me umarim fazla kan kaybetmedin Alıntı
Φ GiZemLii Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2008 sende hoşgelmişsin bende yeniyim ama tanışcaz işte Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2008 tanistimiza memnun oldum Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2008 HEYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY simdi ben birsey farkettim Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2008 ne farkettın angel soyle bızde bılelım Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.