Φ ELiFLE Gönderi tarihi: 10 Mayıs , 2008 Gönderi tarihi: 10 Mayıs , 2008 Bazi insanlar vardir,degeri hic bir seyle ölcülmez. Her zaman bilirsiniz uzakta bile olsa " O " oradadir, hissedersiniz kalplerde cok yakinda oldugunu.. Iste sevgili MASAL PERISI´ de benim icin öyle bir deger,kisilik... Dogum gününüz kutlu,mutlu ve sanslarla dolu olsun,nice güzel yillara sevdiklerinizle birlikte,iyi ki varsiniz,sevgiler elifce... Bu arada bu papatyalar size önce cektim resmini,sonrada sizin icin topladim Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 10 Mayıs , 2008 Gönderi tarihi: 10 Mayıs , 2008 DOĞUM GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN MASAL PERİSİ Sevdiklerinizle beraber şeker tadında bir yaşam dilerim Sevgiler RA_dya Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 10 Mayıs , 2008 Gönderi tarihi: 10 Mayıs , 2008 mutlu yıllar dilerim masal perisi ...dogum gününüz kutlu olsun Alıntı
Misafir MASAL PERİSİ Gönderi tarihi: 10 Mayıs , 2008 Gönderi tarihi: 10 Mayıs , 2008 Bazi insanlar vardir,degeri hic bir seyle ölcülmez. Her zaman bilirsiniz uzakta bile olsa " O " oradadir, hissedersiniz kalplerde cok yakinda oldugunu.. Iste sevgili MASAL PERISI´ de benim icin öyle bir deger,kisilik...Dogum gününüz kutlu,mutlu ve sanslarla dolu olsun,nice güzel yillara sevdiklerinizle birlikte,iyi ki varsiniz,sevgiler elifce... Bu arada bu papatyalar size önce cektim resmini,sonrada sizin icin topladim SEVGİLİ ELİF SABAH TELEFONUMA İLK KUTLAMA MESAJI SENDEN GELDİ CANIM....HEM HÜZÜNLENDİM HEMDE ÇOK MUTLU OLDUM.... DEMEK SONRADANDA KARDEŞ OLUNABİLİNİYORMUŞ..... SÖZLERİNE VE VERDİĞİN DEĞERE ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM Alıntı
Misafir MASAL PERİSİ Gönderi tarihi: 10 Mayıs , 2008 Gönderi tarihi: 10 Mayıs , 2008 DOĞUM GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN MASAL PERİSİ Sevdiklerinizle beraber şeker tadında bir yaşam dilerim Sevgiler RA_dya SEVGİLİ RA_dya DÜĞMESİZ RADYO YADAAA SON HALİNİZLE DORA HANGİSİ OLURSANIZ OLUN BENİM İÇİN DEĞERLİ BİR DOST.... ÇOK İNCESİNİZ.. EMEK HARCAYIP HAZIRLADIĞINIZ SAYFAYI GÖRÜNCE, SON YAZIMIN ÜZERİNDEN TAM BİR AY GEÇMİŞ VE BEN BU SON YAZIMI SİZE YAZMIŞIM.DÖNÜŞÜNÜZDEN HOŞNUT OLDUM AMA, HOŞGELDİNİZ YAZAMADIM. ZİRA BENDEDE BİR YOĞUNLUK VAR BU SIRALARDA... GUZEL DİLEĞİNİZ, ŞEKER TADINDA YAŞAMAYI, SİZE VE TÜM SEVDİKLERİME İLETİYORUM..... Alıntı
Misafir MASAL PERİSİ Gönderi tarihi: 10 Mayıs , 2008 Gönderi tarihi: 10 Mayıs , 2008 mutlu yıllar dilerim masal perisi ...dogum gününüz kutlu olsun HİÇ UNUTAMAYACAĞIM, BİR GÜN OLARAK HATIRLAYACAĞIM, BU DOĞUM GÜNÜMÜ..TÜM GÜZELLİKLER SİZİNLE OLSUN SEVGİLİ deniz-kızı....... nezaketiniz için teşekkür ediyorum.... Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 10 Mayıs , 2008 Gönderi tarihi: 10 Mayıs , 2008 SEVGİLİ RA_dya DÜĞMESİZ RADYO YADAAA SON HALİNİZLE DORA HANGİSİ OLURSANIZ OLUN BENİM İÇİN DEĞERLİ BİR DOST.... ÇOK İNCESİNİZ.. EMEK HARCAYIP HAZIRLADIĞINIZ SAYFAYI GÖRÜNCE, SON YAZIMIN ÜZERİNDEN TAM BİR AY GEÇMİŞ VE BEN BU SON YAZIMI SİZE YAZMIŞIM.DÖNÜŞÜNÜZDEN HOŞNUT OLDUM AMA, HOŞGELDİNİZ YAZAMADIM. ZİRA BENDEDE BİR YOĞUNLUK VAR BU SIRALARDA... GUZEL DİLEĞİNİZ, ŞEKER TADINDA YAŞAMAYI, SİZE VE TÜM SEVDİKLERİME İLETİYORUM..... Düğmesiz Radyoooo Siz onu okudunuz mu Radya,radyo,dora vs. vallahi ben de şaşırdım artık Duygularımız karşılıklı inanın,gösterdiğiniz yakınlığı ve desteğinizi hiç unutmayacağım Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 11 Mayıs , 2008 Gönderi tarihi: 11 Mayıs , 2008 dogum gununuz kutlu olsun.ıyı bır yasam gecırmenız dılegıyle. Alıntı
» iLyAdA Gönderi tarihi: 11 Mayıs , 2008 Gönderi tarihi: 11 Mayıs , 2008 Nice mutlu yıllara, sevdiklerinizle.... Alıntı
Misafir MASAL PERİSİ Gönderi tarihi: 12 Mayıs , 2008 Gönderi tarihi: 12 Mayıs , 2008 dogum gununuz kutlu olsun.ıyı bır yasam gecırmenız dılegıyle. 10 mayıs-- doğum günüm.....11 mayıs anneler günü.....bu yıl bir ilk yaşıyorum burada tanıdığım dostlar sayesinde.... vee sizede çok teşekkür ediyorum güzel dileğiniz için...... Alıntı
Misafir MASAL PERİSİ Gönderi tarihi: 12 Mayıs , 2008 Gönderi tarihi: 12 Mayıs , 2008 Nice mutlu yıllara, sevdiklerinizle.... doğum günüm hiç unutulmadı şimdiye kadar..... ama bu doğum günüm benim için ayrı bir anlamlı oldu sizler sayesinde..... çok teşekkür ediyorum... sevgiler....... Alıntı
Φ Pikado Gönderi tarihi: 14 Mayıs , 2008 Gönderi tarihi: 14 Mayıs , 2008 MASAL PERİSİ ni tersine çeviriyorum bu kez...BİR PERİ MASALI gibi.... Zaten sende öylesin güzel ve vefakar dostum... SAĞLIKLI ÇOK GÜZEL VE UZUN YILLAR DİLİYORUM SANA MAVİ-BEYAZ. Alıntı
Φ Yayamaz Kayımca Gönderi tarihi: 16 Mayıs , 2008 Gönderi tarihi: 16 Mayıs , 2008 Her nekadar sizi tanımıyorsamda arkadaşların yazdıgı ifadeler verdikleyi degeri gösterio ve hakediginize inadıgım için resimsiz bir kutlama ile katılmak istedim Sağlılklı,huzurlu mutluluk dolu gönlünüzce bir yaşam diliyorum... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.