Φ Dayı Gönderi tarihi: 24 Nisan , 2008 Gönderi tarihi: 24 Nisan , 2008 Mushafı astım duvara.. Kabe hep yerinde,Hicazda.. Oruç ise Ramazanda.. Namaz kaldı camideki hocaya.. Ya Rabbi,baktımda aynaya.. Kalmamış AŞK,tan başka.. Hiç bir şey aramızda.. ..dayı.. Aynadaki sizin gölgeniz.. Sizde bir aynada gölgesiniz.. Bir SIR var sadece aranızda.. AYNI değil,AYRI,da değilsiniz.. Ayna olmadan,da.. Yüzünüzü göremezsiniz.. ..dayı.. Aynımıyız..ayrımıyız..yoksa Aynamıyız.. 1 Alıntı
Misafir Evren. Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2008 Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2008 Mushafı astım duvara.. Kabe hep yerinde,Hicazda.. Oruç ise Ramazanda.. Namaz kaldı camideki hocaya.. Ya Rabbi,baktımda aynaya.. Kalmamış AŞK,tan başka.. Hiç bir şey aramızda.. ..dayı.. Aynadaki sizin gölgeniz.. Sizde bir aynada gölgesiniz.. Bir SIR var sadece aranızda.. AYNI değil,AYRI,da değilsiniz.. Ayna olmadan,da.. Yüzünüzü göremezsiniz.. ..dayı.. Aynımıyız..ayrımıyız..yoksa Aynamıyız.. Aynadaki yansımalar, senden kaynaklanmaktadırlar. Güneşin şavkı aynalara vurmasa neyi yansıtacaklar. Aynalar aslıyla birlikte varlar. Aslı olmasa hiç bir şey yansıtamazlar. Bizler sima olarak aynı olabiliriz, Fakat ayrı olan parmak izlerimiz. Hele milyarlarca insanı düşünseniz. Hepsinde ayrı parmak izi, ayrı beniz. Suya baktım suda gördüm cemalini. suyu sen sandım sarılıyordum. Eğer yüzme bilmesem boğuluyordum. Sudan yansımalar, aynayla arkadaştılar. saygılarımla. Evren. Alıntı
Φ karani Gönderi tarihi: 10 Mayıs , 2008 Gönderi tarihi: 10 Mayıs , 2008 kainata şöyle bi göz gezdirsek bulunduğumuz açıdan bi baksak sonra kendimize ve kendimizi gözlemlemeye başlasak kainatı gözlemlerken ne istiyoruz ne istediğimizi neyi aradığımızı ne olduğumuzu biliyormuyuz.. başkalarının açılarından da baksak bu kainata ne istiyorlar ne arıyorlar ne olarak tanımlamışlar kendilerini bütün insanların bakış açılarını gözlemlersek hepsi kendilerince bakdığı açıdan en doğrusunu söyleyeceklerdir peki öyle bir Bakış açısı olsun ki orada sana göre bana göre olmasın çıkalım senlik benlik duvarından öyle bi nazar edelim bu aleme işde orada sen ben yok kendi var ve kendisinin hak nazarı.. bi şarkıda söylüyorlar ya kendimi kendimden çıkarsam sıfır kalmaz.. Kuranda da iki kişinin üçüncüsü, üç kişinin dördüncüsü, dört kişinin beşincisi benim diyor ya Allah.. bütün bu çokluğun ne kadar çok olduğu hiç önemli değil aslında hepsi bir İdrak ve düşünce denizinde yüzen bireyler.. varlıkla yokluk arasında durmadan değişen suret perdeleri.. her an kendisini yenileyen bir oyun oyuncusu değişmeyen ve kuklalarız tek elden yönetilen.. hepimiz tek başımıza birer kendiyiz ve hepimizin toplamı sadece bir KENDİ.. sende insansın bende insanım farklılık düşüncelerde ve idraklerde.. nasıl ki deniz tek üstünde ki dalgalar beliriyorsa isimlendirilebilecek bir algıda bizlerde tek kainatta isimlendirilecek birer algılarız beliren.. ve dönüşümüz denize yeniden isim alıp belirmek döngüsü devri.. kabullenmesi ölüm gibi nefse.. yokluğun ve hiçliğin kendisi ölmek denilen ve aslında yepyeni bir doğuş yokluğa hiçliğe beliren.. biz birbirimizin aynısıyız.. birbirimizden ayrıyız.. böylece birbirimize aynayız Dayım ellerinden öperim bilirim o EL kendi El'im 1 Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.