Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Mavi olmayan gökyüzü'ne...................

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:
Siz

ürkek çocukları

hüznün,

ve siz

gökyüzünün

mavi olduğunu unutanlar!

Dinleyin artık

Susun da!

Belki de

son

aşkıdır

bu

gökyüzünün:

Ki onulmaz yarası

Kanar da kanar

veremli ciğerlerimin dokusunda...

______________Bir dönem Nâzım Hikmet’i bile etkileyen Mayakovskiden de bir şiir. Mavi olmayan gökyüzü'ne... :clover:

Aynı zamanda şiiri; düelloda, sürgünde, barikatlarda, sıcacık yatağında ve kendine sıktığı bir kurşunla ölen dünyanın cümle şairlerine saygıyla armağan ediyorum...

DİPNOT...

Sevgili Dipnot,

Bu şiiri daha önce hiç duymamışım galiba.Çok güzel bir şiir.Çok teşekkür ederim.

Sevgi dolu yüreğinize çok iyi bakın.Sevgiler güzel insan.

Gönderi tarihi:
Sevgili Direniş,yoksun ama :( Galiba uzun süreliğine burada olamayacağım,bir,iki veya üç ay :) umuyorum ki geldiğim zaman siz,sevdiğim insanlar burada olur.Sevgilerin en güzeli benden sana ve canım dediğim,demediğim tüm forumdaşlarıma...hoşçakal.

canim benim tasinma basladi demek :) eve ne lazim gelirken getireyim :lol:

Gönderi tarihi:
Aman aman kalsın sen kendini getir yeter :D :D

gelirken getireyim derken Amerika'dan getirmicektim zaten bizim orda pazartesi pazari var ordan alirdim birseyler :lol: ben kendimi getircemde seni kim getircek onu merak ediyorum :D

Gönderi tarihi:

Mavim asim yoksunmu ben geldim sen yoksun

:( olsun ama cendere olark gördügüm yerden kurtulacaksın o yüzden sadece seviniyorum ve benim yanıma geliceksn buna daha çok seviniyorum :)

kkkkaf7.png hiçbirşey yönünü kesmicek buna inanıyorum...............

Ve güneş yasak

Duvarlar vardır

Ve korkunçtur yalnızlığı ranzaların

Sen yatağında yanüstü düşmüşsün

Dudaklarında dost cıgaran

Kaysılar belki bu gece çiçek açacaktır

Çalmış kışlaların yat boruları

Kalmışsın en güzel kavgaların haricinde

Kalbin, Zonguldak'ta çökmüş bir kuyu

Kafan, sokak çarpışmasıdır Çin'de..

AHMED ARİF..........................................................

Gönderi tarihi:

blueSkyLove.jpg

Mavi, maviydi gökyüzü

Bulutlar beyaz, beyazdı

Boşluğu ve üzüntüsü

İçinde ne garip yazdı…

Garip, güzel, sonra mahzun

Işıkla yağmur beraber,

Bir türkü ki gamlı, uzun,

Ve sen gülünce açan güller,

Beyaz, beyazdı bulutlar,

Gölgeler buğulu, derin;

Ah o hiç dinmeyen rüzgâr

Ve uykusu çiçeklerin.

Mor aydınlıkta bir çınar

Veya kestane dibinde;

Mahmur süzülen bakışlar

İkindi saatlerinde…

Birden gülümseyen yüzün

Sabahların aynasında

Ve beni çıldırtan hüzün

İki bakış arasında.

alinti
Gönderi tarihi:

Sevgili Angelim,Diyarbakırdan ayrıldım.Çok yakında taşınıyorum,sen yemek için tabak getir,ha bi de kaşık falan :D Bakırköy olacak canım,şimdilik adres bu,ben sana tam adresi ev bulunca atarım :)

Sercanım,geçen günlerde Erzurumdaydım yine,seni arayacaktım ki çok acil dönmem gerekti,seni de çok özledim. :)

Yayamazım benim,anca vakitten çalarak bugün buraya uğradım.Uzun bi zaman buralarda olamayacağım.Bu ara çok memleket gezmek zoruneda kalıyorum,şimdi memlekettimdeyim.İstanbulda ilk işim sana uğramak olacak.

Bana öm ile hal hatır soran diğer arkadaşlarım,isim vermeye gerek vaer mı?Hepinizi çok seviyorum.Görüşmek üzere hoşçakalın.

• 1 ay sonra...
Gönderi tarihi:
Sevgili Angelim,Diyarbakırdan ayrıldım.Çok yakında taşınıyorum,sen yemek için tabak getir,ha bi de kaşık falan :D Bakırköy olacak canım,şimdilik adres bu,ben sana tam adresi ev bulunca atarım :)

Sercanım,geçen günlerde Erzurumdaydım yine,seni arayacaktım ki çok acil dönmem gerekti,seni de çok özledim. :)

Yayamazım benim,anca vakitten çalarak bugün buraya uğradım.Uzun bi zaman buralarda olamayacağım.Bu ara çok memleket gezmek zoruneda kalıyorum,şimdi memlekettimdeyim.İstanbulda ilk işim sana uğramak olacak.

Bana öm ile hal hatır soran diğer arkadaşlarım,isim vermeye gerek vaer mı?Hepinizi çok seviyorum.Görüşmek üzere hoşçakalın.

Hee biliyom işte nasip olmadı neyse başka zaman yine bir araya geliriz inşallah.Adamın biriside zaten kadlı 20 günü :D 20 gün sonra türkiyede :D kıs ona bişeyler öğret şimdi o burayı bilmez :D

Gönderi tarihi:

gunleri benden daha iiyi biliyorsun ya sercan :lol:

benim bilmedim birsey varmi ??? neyi bilmem Turkiye'yi cok iyi bilirim ben :lol: 2004 yillinda hatta sarma bile yapmistim geldimde herkesi sasirtim anlardan biri :P sercan ben mavimin yanina gidiyorum kiskannn bizi :D

• 2 hafta sonra...
Gönderi tarihi:
Hee biliyom işte nasip olmadı neyse başka zaman yine bir araya geliriz inşallah.Adamın biriside zaten kadlı 20 günü :D 20 gün sonra türkiyede :D kıs ona bişeyler öğret şimdi o burayı bilmez :D

Evet,az kaldı da canım sen yoksun.Ama dur ben geleceğim;nasıl olsa adım seyahatcıya çıktı.Sınavın nasıl geçti diyeceğim ama :excl:

Gönderi tarihi:
gunleri benden daha iiyi biliyorsun ya sercan :lol:

benim bilmedim birsey varmi ??? neyi bilmem Turkiye'yi cok iyi bilirim ben :lol: 2004 yillinda hatta sarma bile yapmistim geldimde herkesi sasirtim anlardan biri :P sercan ben mavimin yanina gidiyorum kiskannn bizi :D

Anaaaaaaaaaaaaa,bana sarma yapacaksın.Canım ben sana en kısa sürede adresi postalıyorum.Mutlaka geldiğin günü haberdar et.Seni kocaman öpüyorum.

Gönderi tarihi:
Temiz insan...

Yiğidir öldür; hakkını ver:

Belki bazı şeylerde anlaşamıyoruz,

Ama çok temiz bir yüreğin var...

Sevgili Boşig,

çok teşekkür ederim.yahu biz anlaşamıyoruz değil,dur zamanla nasıl anlaşabildiğimizi göreceğiz.Ben de artık dıgıl mıgıl(bu süper) deyip uyuyayım yine :) yakında tahtalı köyü boylayınca sizden helallik isterim.sevgiler

• 4 hafta sonra...
Gönderi tarihi:

Anaaaaaaaaaaaaa,bana sarma yapacaksın.Canım ben sana en kısa sürede adresi postalıyorum.Mutlaka geldiğin günü haberdar et.Seni kocaman öpüyorum.

Kız sen halen bana adressı postalamadım bak nasıl olduda evini buldum ben :lol: Dün çekilen video varya onu buraya koymak yok tamam demi :sweatingbullets::D

Gönderi tarihi:

Kız sen halen bana adressı postalamadım bak nasıl olduda evini buldum ben :lol: Dün çekilen video varya onu buraya koymak yok tamam demi :sweatingbullets::D

Mavi bu ne vidosu ise gönder bana bi bakim bizimki yine ne etmiş :D :D

Gönderi tarihi:

he canem,evi buldun :sweatingbullets: baya ne oynamıyom,bi kere ben seni buldum B)

efem anlaşmamız vardı,ne gadar çukulata o kadar elde muhafaz :D

Mavi bu ne vidosu ise gönder bana bi bakim bizimki yine ne etmiş :D:D

Sercancım,sana telefonda söylemeye cesaret edemedim :( görmen gerekir videoyu,bu arada ben hala Angelimin sayfasına giremiyorum,neden ama ya:(uyuma Angelim,bak yasaklısın bana.

• 1 ay sonra...
Gönderi tarihi:

Mavi bu ne vidosu ise gönder bana bi bakim bizimki yine ne etmiş :D :D

Eksik kalmistiniz zaten bey efendi :D Hayir olmaz o videoyu ben ve mavimden baska kimse göremez :lol:

Cnm mavim bu arada 18.10 ne planin var senin :P

• 2 hafta sonra...
Gönderi tarihi:

Biliyormusun Sevgili Mavi.

Ne Zaman Yazılarımda Forum Üyeleri Hakkında Genel Bir Yorum Yapacak Olsam, Üyelerimizi Tanımlayacak Olsam.

Biz Böyleyiz, Onlar Şöyledir Diyecek Olsam.

Sen Geliyorsun Aklıma.

Ve Yazamıyorum.

Ne Seni ,

Ne De Senin İçinde Bulunduğun Bir Toplumu Tanımlayamıyorum.

Seni, Kelimelerle Değilde Bir Resimle Anlatabilirim Ancak Sevgili Mavi.

Belki Biraz da Şiirle...

Resim de ,

Bembeyaz Bir Örtünün Altından Gökyüzüne Boynunu Uzatmış Bir Kardelen

Şiir de ,

Sevgiye Dair En Güzel Sözcükler Olmalı.

Her Mısra nın Ardına Bir Virgül Konmalı ,

Ve Ne Olursa Olsun ,

Bu Şiir Son Bulmamalı.

Saygılarımla. Doğan Gülbudak

Gönderi tarihi:

Biliyormusun Sevgili Mavi.

Ne Zaman Yazılarımda Forum Üyeleri Hakkında Genel Bir Yorum Yapacak Olsam, Üyelerimizi Tanımlayacak Olsam.

Biz Böyleyiz, Onlar Şöyledir Diyecek Olsam.

Sen Geliyorsun Aklıma.

Ve Yazamıyorum.

Ne Seni ,

Ne De Senin İçinde Bulunduğun Bir Toplumu Tanımlayamıyorum.

Seni, Kelimelerle Değilde Bir Resimle Anlatabilirim Ancak Sevgili Mavi.

Belki Biraz da Şiirle...

Resim de ,

Bembeyaz Bir Örtünün Altından Gökyüzüne Boynunu Uzatmış Bir Kardelen

Şiir de ,

Sevgiye Dair En Güzel Sözcükler Olmalı.

Her Mısra nın Ardına Bir Virgül Konmalı ,

Ve Ne Olursa Olsun ,

Bu Şiir Son Bulmamalı.

Sevgili Mavi ;

Foruma Yeniden Dühul Ettiğim Günden Beri, Hissediyordum Aslında. Bir Şeyler Eksik Biliyordum.

Adını Koyamadığım Bir Boşluk, Bir Karadelik Misali.

Bugün Anladım Neyin Eksik Olduğunu.

Bir Şey Değil, Biri Eksik Aslında.

Ve Farkına Varıyorum.

Sen Yoksun Aramızda.

Gönderi tarihi:

Eksik kalmistiniz zaten bey efendi biggrin.gif Hayir olmaz o videoyu ben ve mavimden baska kimse göremez laugh.gif

Cnm mavim bu arada 18.10 ne planin var senin tongue.gif

Yarın saat 13.45 civarı havaalanında bir adet misafirim var.Onu karşılayacağım.Canım benim gel hele yarun senwink.gif

Sevgili Doğan,

Çok çok teşekkür ederim.Çok güzel bir dost,insan canlısı bir forumdaşımın yeniden burada olması çok güzel.

Ben maalesef zaman ve sizinle paylaştığım nedenlerden dolayı gelmiyorum.

Ayrıca dosya açılmadısad.gif

Sevgilerrrrr!

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.