Misafir Yakisikli Gönderi tarihi: 29 Nisan , 2009 Gönderi tarihi: 29 Nisan , 2009 Sari cizmeli mehmet aga olmasin Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 29 Nisan , 2009 Gönderi tarihi: 29 Nisan , 2009 o sensin zanımca ağa köyde ne var ne yok,Rüstem amcanın tavukları ne alemde Alıntı
Misafir Yakisikli Gönderi tarihi: 29 Nisan , 2009 Gönderi tarihi: 29 Nisan , 2009 Rustemmi oda kim burasi neresi ben neredeyim... Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 29 Nisan , 2009 Gönderi tarihi: 29 Nisan , 2009 Sarı Çizmeli ağa değul musun Alıntı
Misafir Yakisikli Gönderi tarihi: 29 Nisan , 2009 Gönderi tarihi: 29 Nisan , 2009 Sarı Çizmeli ağa değul musun Teyulum usagum hacen kim soledu sana Saru Cizmeli Aga oldugumu... Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 29 Nisan , 2009 Gönderi tarihi: 29 Nisan , 2009 Vallaha Yakışıklı denilen bi zat-i muhterem dedi Alıntı
Misafir Yakisikli Gönderi tarihi: 29 Nisan , 2009 Gönderi tarihi: 29 Nisan , 2009 Yalan demis uc kagitci yalan nayir niftira... Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 29 Nisan , 2009 Gönderi tarihi: 29 Nisan , 2009 Yalan demis uc kagitci yalan nayir niftira... Sen Yakışıklıya ne diyon ya,bak gelir şimdi ha Alıntı
Misafir Yakisikli Gönderi tarihi: 29 Nisan , 2009 Gönderi tarihi: 29 Nisan , 2009 Kusura bakma mavi arap corbasina cevirdim ani defterini Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 29 Nisan , 2009 Gönderi tarihi: 29 Nisan , 2009 Husura bakma mavi arap corbasina cevirdim ani defterini Husura bakmam heç olar mı makarnaya çevursan Alıntı
Misafir Yakisikli Gönderi tarihi: 29 Nisan , 2009 Gönderi tarihi: 29 Nisan , 2009 Husura bakmam heç olar mı makarnaya çevursan Haminizi makarna yemeye davet edirem ... Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 29 Nisan , 2009 Gönderi tarihi: 29 Nisan , 2009 Sağolasan deprasyondayim zati,bi tava anca yeter Alıntı
Misafir Yakisikli Gönderi tarihi: 29 Nisan , 2009 Gönderi tarihi: 29 Nisan , 2009 Hayirdir Mavi sendemi diptesin sondasin depresyondasin... Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 30 Nisan , 2009 Gönderi tarihi: 30 Nisan , 2009 Hayirdir Mavi sendemi diptesin sondasin depresyondasin... hem de tahmin edemeyeceğin kadar farklı bir memleket telaşı bir de...deprasyon demeyelim buna,yorgunluk diyelim. sevgiler değerli dostum. Alıntı
Misafir direniş Gönderi tarihi: 30 Nisan , 2009 Gönderi tarihi: 30 Nisan , 2009 aa yuzun gülsün mavi.. Asma suratını oyle.. Konuyu tam bilmiyorum ama sehir degisikligi ya da yurt dışı olsa gerek.. Yenı memleket yeni insanlar, yeni cevre demek.. Yeni yeni deneyimler..gunlerinı keyifli gecirmeye bak.. Gulerek bak hayata..insan herseye adapte oluyor.. Alıntı
Misafir Yakisikli Gönderi tarihi: 30 Nisan , 2009 Gönderi tarihi: 30 Nisan , 2009 Farkli bir memlekete gidiyorsun diye insan uzulurmu mavi sonucta her nerede olursan ol yine burada olacaksin bunun icin depresyona girmek olurmu hic.. Haa Direnis sana cikolata kek yapmadigi icin depresyona girdiysen sayet ozaman direnise soyleriz bir kosu getirir... Saka bir tarafa insan memleket degistiriyor diye uzulmez mavi yeni memleket demek yeni yerler yeni arkadaslar demektir yeni seyler ogrenmek demektir bunu unutma... Saygilar Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 30 Nisan , 2009 Gönderi tarihi: 30 Nisan , 2009 Belli oldu canım,Diyarbakır'dan ayrılıyorum artık akşama doğru aldım haberi.İnanmayacaksın ama bu kadar çok beklediğim bu haberi alır almaz Diyarbakır'dan nasıl ayrılacağım dedim.Bana bol şans dile...ayrıca ev arkadaşı aramayacağım,seni bekleyeceğim Bende bugun haber aldim sanirim eylul yada ekime kadar Turkiyede'yim bir kac ay icin ev arkadaslik yapabilirim Daha uzun kalirdim ama arkadas arabayla donus yapiyormus onunla geziye cikcam sanirim . Uzulme ama Diyarbakirdan ayrilmak zor olsada senin icin elvedalarla yasiyoruz ikimiz . Kac sehirlere Elveda dedik belli degil Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2009 Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2009 Mavicim üzüntünü anlıyorum, aslında biraz korku seninkisi üzüntü değil bence. Ama bizler özellikle formun en güzel kızı yani ben hep seninleyiz, kendini kötü hissettiğinde burdayız. Bence içindeki korku bırak yerini heyecana bıraksın ... Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2009 Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2009 Dağıtırım ortalığı üleynnn ben geldim. Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2009 Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2009 aa yuzun gülsün mavi.. Asma suratını oyle.. Konuyu tam bilmiyorum ama sehir degisikligi ya da yurt dışı olsa gerek.. Yenı memleket yeni insanlar, yeni cevre demek.. Yeni yeni deneyimler..gunlerinı keyifli gecirmeye bak.. Gulerek bak hayata..insan herseye adapte oluyor.. teşekkürler Sevgili Direniş...Diyarbakır'dan çekip gitmek benim için çok kolay olmayacak,hele ki bu kadar severken bu kenti Şimdi çıkacağım,saatlerce Diyarbakır'da dolanacağım...Diyarbakır beni o kadar sevmiyor ya teşekkürler canım. Mavicim üzüntünü anlıyorum, aslında biraz korku seninkisi üzüntü değil bence. Ama bizler özellikle formun en güzel kızı yani ben hep seninleyiz, kendini kötü hissettiğinde burdayız. Bence içindeki korku bırak yerini heyecana bıraksın ... he ya canım,İstanbulda kiralar uçmuş senden daha havalı olcak nerdeyse İstanbulda ev arkadaşı arayan var mu :Dkorkayrum ben bu kiralardan. Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2009 Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2009 Farkli bir memlekete gidiyorsun diye insan uzulurmu mavi sonucta her nerede olursan ol yine burada olacaksin bunun icin depresyona girmek olurmu hic.. Haa Direnis sana cikolata kek yapmadigi icin depresyona girdiysen sayet ozaman direnise soyleriz bir kosu getirir... Saka bir tarafa insan memleket degistiriyor diye uzulmez mavi yeni memleket demek yeni yerler yeni arkadaslar demektir yeni seyler ogrenmek demektir bunu unutma... Saygilar Yakışıklı,dostum tek nedeni Direniş.bana çukulata vermiy şaka bir yana,çok teşekkür ederim.Yazılanları okuyunca çok çok daha iyi oldum makarna olsa daha iyi olacağım ama sevgiler güzel dostum. Dağıtırım ortalığı üleynnn ben geldim. canım gelmiş,dostum gelmiş.çekilin leyn canım benim hoşgeldin,nerde kadayıf Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2009 Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2009 Bende bugun haber aldim sanirim eylul yada ekime kadar Turkiyede'yim bir kac ay icin ev arkadaslik yapabilirim Daha uzun kalirdim ama arkadas arabayla donus yapiyormus onunla geziye cikcam sanirim . Uzulme ama Diyarbakirdan ayrilmak zor olsada senin icin elvedalarla yasiyoruz ikimiz . Kac sehirlere Elveda dedik belli degil Kız,bak sırf senun için gediyorum hemen çıks oralardan gel,şaka bi yana sen gel,benim ev feda sana Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2009 Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2009 Kız,bak sırf senun için gediyorum hemen çıks oralardan gel,şaka bi yana sen gel,benim ev feda sana ben 7. ayda oralardayim da 8. ayda gelirim zaten kankamda Turkiye'de olcakmis onuda tanimis olursun Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2009 Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2009 ben 7. ayda oralardayim da 8. ayda gelirim zaten kankamda Turkiye'de olcakmis onuda tanimis olursun çok güzel olur,beklerim o zaman sevgiler canım. Alıntı
Φ DİPNOT Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2009 Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2009 Siz ürkek çocukları hüznün, ve siz gökyüzünün mavi olduğunu unutanlar! Dinleyin artık Susun da! Belki de son aşkıdır bu gökyüzünün: Ki onulmaz yarası Kanar da kanar veremli ciğerlerimin dokusunda... ______________Bir dönem Nâzım Hikmet’i bile etkileyen Mayakovski’den de bir şiir. Mavi olmayan gökyüzü'ne... Aynı zamanda şiiri; düelloda, sürgünde, barikatlarda, sıcacık yatağında ve kendine sıktığı bir kurşunla ölen dünyanın cümle şairlerine saygıyla armağan ediyorum... DİPNOT... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.