Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 25 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 25 Mart , 2009 cikkk yok benim yurek buralarda benden habersiz gezmeye gitmis ... gazeteye ilan verdim gorenlerin ve bilenlerin adrese bildirmelerini rica ettim ben buldum,adresi ver Alıntı
Misafir Yakisikli Gönderi tarihi: 25 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 25 Mart , 2009 Adresimi veriyorum yaz... Don dolas mahallesi ara bul sokak zorbulursun apt. no 9 Zile bastiginda evde yokuz Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 25 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 25 Mart , 2009 Adresimi veriyorum yaz... Don dolas mahallesi ara bul sokak zorbulursun apt. no 9 Zile bastiginda evde yokuz hele hele ülke nere Alıntı
Misafir Domuzbağı Gönderi tarihi: 25 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 25 Mart , 2009 Yürek hırsızı mı var burada Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 25 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 25 Mart , 2009 Yürek hırsızı mı var burada sayın doktor,sizin yüreğinizi paylaşamadık Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 25 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 25 Mart , 2009 Yürek hırsızı mı var burada Ben masumum Alıntı
Misafir Domuzbağı Gönderi tarihi: 25 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 25 Mart , 2009 Yüreğim sizin olsun ne olacak, seve seve veririm sizlere, hem bir yüreğin lafı mı olur Alıntı
Misafir direniş Gönderi tarihi: 25 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 25 Mart , 2009 neler kaynatıyosunuz burda.. Alıntı
Misafir Domuzbağı Gönderi tarihi: 25 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 25 Mart , 2009 Yumurta kaynatıyoruz senin evde, sen yokken Alıntı
Misafir direniş Gönderi tarihi: 25 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 25 Mart , 2009 rakı kokmus benım ev Alıntı
Misafir Yakisikli Gönderi tarihi: 25 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 25 Mart , 2009 rakı kokmus benım ev Okadarda tembihledim raki icmeyin, biraz irish coffee icin diye .. ama dinleyenmi var Alıntı
Misafir Domuzbağı Gönderi tarihi: 25 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 25 Mart , 2009 Sen şarapçıydın ama, bu gece rakı balık var, idare et artık Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 25 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 25 Mart , 2009 Bana müsade bensiz çekilmez buralar biliyorum :P size mutlu geceler Alıntı
Misafir Yakisikli Gönderi tarihi: 25 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 25 Mart , 2009 Bana müsade bensiz çekilmez buralar biliyorum :P size mutlu geceler Iyi geceler denizkizi bir dahakine raki sofrasi hazirlamayin lutfen ... Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 25 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 25 Mart , 2009 cnm bende fazla girmedim.......bugun morel bozuk biraz olsun msnde gorusemedik ama haberleri aldim pazertesi gidememisin ben gelip dovcem onlari artik senin icin ozledim seni ve optum Alıntı
Misafir Domuzbağı Gönderi tarihi: 25 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 25 Mart , 2009 Kimi dövüyorsunuz yahu Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 26 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 26 Mart , 2009 cnm bende fazla girmedim.......bugun morel bozuk biraz olsun msnde gorusemedik ama haberleri aldim pazertesi gidememisin ben gelip dovcem onlari artik senin icin ozledim seni ve optum Canım Ne seni ne de Sercan'ı göremiyorum msn'de.Sercanla ancak telefondan haberleşiyoruz.İkinizi de çok özledim Şimdi yine işten çıkıp bu iş için uğraşacağım,umarım bu sefer sorun çıkarmazlar. Çıkarmazlarsa haftaya Sercan'ı batıracağım çıkarırlarsa da sen gel döf onları Yayamazım da emin ol ki sana alasından yardım eder ben de öptüm. Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 26 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 26 Mart , 2009 Kimi dövüyorsunuz yahu vallah Allah izin verirse Diyarbakır'da ki doktorları sizi tenzil ederek söylüyorum,hepsinin ağzını burnunu dağıtmak lazım Alıntı
Φ Yayamaz Kayımca Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2009 Duydum ki bayagı unutulmuşum ahhhhhhh ahhhhhhhhhhhh sercan olmasa özleyenim bilem yok şaka bir yana asim okudum ve begendigim hoş bir şiir sana gelsin.... aĞlamak istiyorum Gonca gÜller açsın istiyorum kanayan memleketimde Gözyaşlarımın dökÜldÜğÜ ve özgÜrlÜğÜmÜn esaretle birleştiği yerde bir kere olsun arkama bakmadan bir kere olsun korkmadan ağlamak istiyorum.. neyin ne oldugunu bilmeden kimin kim oldugunu dÜşÜnmeden insanlıktan nasibini alamayanlara namus dersi veren namussuzlara seviyorum deyip aldatanlara ağlamak istiyorum.. Yıkanmış beyinlere,körelmiş kalplere nereden sıkıldığı bilinmeyen mermilere özgÜrlÜk adına yaşatılan rezilliğe ve hiç gelmeyecek sanılan aydınlığa ağlamak istiyorum.. ölÜm korkusuyla yaşanan her zamana adım adım rastlanan ihanetlere dövÜlen rÜzgarlara sövÜlen insanlara ağlamak istiyorum.. acıyla yogrulsun diye işkencelere terkedilmiş bedene nefrete yenilmiş sevgilere sevdiğine hasret tÜten yÜreğe ve ölÜme; alışılmışın dışında ki ölÜme göz kapaklarım ıslanmadan ağlamak istiyorum içerden taa derinden ağlamak istiyorum göstermeden gizliden kanayan memleketime ağlayan milletime AĞLAMAK İSTİYORUM öLÜRCESİNE... A.. Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2009 Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2009 Duydum ki bayagı unutulmuşum ahhhhhhh ahhhhhhhhhhhh sercan olmasa özleyenim bilem yok ........ Sen kırıldın değil mi asine biliyorum,bu ara tüm sevdiklerimi çok ihmal ettim.İnternetin hayatımı kuşattığının farkına vardım bu aralar,sadece kitaplarım ve dostlarıma dönmeye çalışıyorum.Zamanım yok canım,hemen çıkmalıyım. Az önce bunu okur okumaz telefonu aldım elime.İnadına yazdım mesajı,o da inadına "mesaj gönderilemedi" dedi.Sonunda kazandım gibi oldu,umarım kazandığım sana iletilendir.Seni çok seviyorum canım,dostum,sırdaşım. Unutulmadın,unutulmayacaksın...sadece kendine takılı kalan asin bu aralar biraz yoğun biraz da yorgun...seni efiyom güzel yüreklim.(sadece bunu yazmak için geldim,facebooka da şimdi dalacağım) Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 29 Nisan , 2009 Gönderi tarihi: 29 Nisan , 2009 mavim azmi kaldi belli olmasina ? O Sehire gel bende yanina gelcem Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 29 Nisan , 2009 Gönderi tarihi: 29 Nisan , 2009 mavim azmi kaldi belli olmasina ? O Sehire gel bende yanina gelcem Belli oldu canım,Diyarbakır'dan ayrılıyorum artık akşama doğru aldım haberi.İnanmayacaksın ama bu kadar çok beklediğim bu haberi alır almaz Diyarbakır'dan nasıl ayrılacağım dedim.Bana bol şans dile...ayrıca ev arkadaşı aramayacağım,seni bekleyeceğim Alıntı
Misafir Yakisikli Gönderi tarihi: 29 Nisan , 2009 Gönderi tarihi: 29 Nisan , 2009 Duydumki birileri bedava kahve kek dagitiyormus acaba buradami ... Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 29 Nisan , 2009 Gönderi tarihi: 29 Nisan , 2009 hehehehe,kem miş o Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.