Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2006 CNBC televizyonunda Cuma'yı Cumartesi'ye ve Cumartesi'yi Pazar'a bağlayan gece yayınlanan çizgi filmdeki şarkı sözleri saygısızlığın bu kadarına pes dedirtti... Tüm müslümanları çileden çıkartan şarkı için, müslüman olarak CNBC televizyonundan özür dilemesini bekliyoruz... İşte şarkının sözleri: Sözü geçen şarkı: I heard there is no Christmas, In the silly Middle East. // salak orta doguda noelin olmadigini duydum No trees, no snow, no Santa Claus. // agaclar yokmus, karlar, santa claus yokmus They have different religious beliefs. // onların daha degisik dini, inanisları varmis They believe in Muhammad, // Muhammede inanirlarmis And not in our holiday, // bizim tatilimize degil and so every December, // bu yüzden her Aralik I go to the Middle East and say... // orta doguya gider ve derim ki Hey there, mister Muslim! // hey bay Müslümanlar Put down that book the Koran, // Su kitabı kurani yere koyun da and here's some holiday wishes.. // biraz tatil dilekleri dinleyin In case you haven't noticed, // belki farketmemissinizdir It's Jesus' birthday. // bugun Hz.isa'nın dogum günü So get off your heathen Muslim ***, // su isinmis müslüman po..nuzdandan ayrilin And celebrate. // .............. kutlayin LÜTFEN TEPKILERIMIZI ORTAYA KOYALIM!!!! CNBC televizyonunun mail'i: [email protected] http://www.haberalemi.net/haber_detay.php?haber_id=3436 Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2006 sadece Müslümanlar diil, sag duyulu her insan tepkisini koymali bence.... bu nedir bölye Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2006 Yazar Paylaş Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2006 mükemmel tepki koymuşsunuz aferim böyle devam ettikçe biz müslüman olan bi toplumda küfür yemeye devam ederiz... Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ Kazazlı Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2006 Sayın GolGi AyGiTi Bizi bu konuda aydınlattığınız teşekkür ederiz Verdiğiniz meil den de gerekeni yapacağım inşallah Sizin gibi duyarlı insanlar oldukçada bu vızıltılar gereken cevabı alacaklardır Şarkı yazan adam önce kendi aralarındaki kutlama ihtilafını gidersinler Aralık ayımı yoksa ocak ayı mı? Pagan inancının güneşle alaklı gündönümü nasıl oluyorda İsa(as)'ın doğum günü oluyor Hangi günü kutlarlarsa kutlasınlar ama başkalarını neden sakat anlayışlarına ortak olmaya davet ediyorlar selam Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ kralx Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2006 Teşekkürler golgi.. Rezaleti belgelemişsi... Gerekenleri mail'e yazdık.. Saygılar... Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ Kazazlı Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2006 CNBC tv, Müslümanların inancına küfr eden bu hristiyan aşıklıların şarkısını yayınlarken burasının Türkiye olduğunu ve ekseriyetinin müslüman olduğunu bilmiyor muydunuz? Neyi kutlarlarsa kutlasınlar ama müslümanların inancına bu saldırı imkanını tanıdığınız için sizleri protesto ediyor tv'nizi müslümanlardan özür dilemeye çağırıyorum Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ lena Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2006 Takmayın kafanıza ezeli düşmanımız, isayı çarmağa gerenlere bir şey yapamadıkları için islama yöneliyorlar. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2006 saol golgi aygıtı kardeşim...bu *********** yolladık bi email... Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Misafir CYRANO Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2006 south park mı? Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ catpower Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2006 teşekkür ederim golgi aygıtı. evet seninde dediğin gibi bu şarkı sözlerini okuyunca çileden çıktım bu nasıl bi terbiyesizliktir ya . nasıl olurda Allah'ın bildirdiği gerçekleri yalanlayan onun yolunda gitmeyen bu kişilerin bayramlarını kutlarız . amaaa herzamanda saygı gösteririz . fakat onlar... nasıl olurda böyle saygısızca böyle cahilce şarkı sözü yazılabilir yine nasıl olurda bunu cnbc yayınlayabilir .kesinlikle tepkimi göstereceğim ve herkesinde tepkisini göstermesini bu rezillik karşısında suskun kalmamasını rica ediyorum.. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ yam_yam Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2006 Arkadaşlar; bu konu ile ilgili CNBC-e 'nin açıklamasına bir göz atın isterseniz.... CNBC-e 03-01-2006, 08:51:26 Sayın yetkili, South Park adlı çizgi dizinin haberinizde bahsi geçen kısmı, kanalımızda ne 31 Aralık gecesi, ne de daha önce herhangi bir tarihte YAYINLANMAMIŞTIR. Tepkilere neden olan bir şarkının sözlerinin yer aldığı ve CNBC-e'nin hedef gösterildiği bu yanıltıcı haber, daha önceki yıllarda da internette dolaşmıştı. CNBC-e, South Park adlı çizgi filmin her bölümünü dikkatli bir incelemenin ardından ekrana getirmektedir. Bir kez daha belirtelim ki bu şarkı CNBC-e'de kesinlikle YAYINLANMAMIŞTIR. Saygılarımızla CNBC-e Halkla İlişkiler http://www.haberalemi.net/haber_detay.php?haber_id=3436 Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ Kazazlı Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2006 Arkadaşlar; bu konu ile ilgili CNBC-e 'nin açıklamasına bir göz atın isterseniz.... CNBC-e 03-01-2006, 08:51:26 Sayın yetkili, South Park adlı çizgi dizinin haberinizde bahsi geçen kısmı, kanalımızda ne 31 Aralık gecesi, ne de daha önce herhangi bir tarihte YAYINLANMAMIŞTIR. Tepkilere neden olan bir şarkının sözlerinin yer aldığı ve CNBC-e'nin hedef gösterildiği bu yanıltıcı haber, daha önceki yıllarda da internette dolaşmıştı. CNBC-e, South Park adlı çizgi filmin her bölümünü dikkatli bir incelemenin ardından ekrana getirmektedir. Bir kez daha belirtelim ki bu şarkı CNBC-e'de kesinlikle YAYINLANMAMIŞTIR. Saygılarımızla CNBC-e Halkla İlişkiler----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------alıntı Sayın golgi Yam Yam'ın belirttiği gibi aynı şekilde bana da cevap geldi TV'nin cevabı açık böyle bişey yayınlamadık diyorlar Siz bu bilgiyi nereden aldınız yoksa birileri sizi de mi aldattılar selam http://www.haberalemi.net/haber_detay.php?haber_id=3436 Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ yam_yam Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2006 Haberi yayınlayan internet sitesi, "Milli Görüş" safında yer alan bir site... Umarım kasıtlı yapılan bir haber değildir. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2006 Yazar Paylaş Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2006 Haberi yayınlayan internet sitesi, "Milli Görüş" safında yer alan bir site... Umarım kasıtlı yapılan bir haber değildir. bana çok güvendiğim bir arkadaşım gönderdi metni...Başka forumlarda da var aynı metin... bana herhangi bir cvp gelmedi ama... aynı cvp banada gelirse herkesten özür dilerim. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ yam_yam Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2006 bana çok güvendiğim bir arkadaşım gönderdi metni...Başka forumlarda da var aynı metin... bana herhangi bir cvp gelmedi ama... aynı cvp banada gelirse herkesten özür dilerim. Cevap için ilgili linki vermiştim zaten... http://www.haberalemi.net/haber_detay.php?haber_id=3436 Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ VAKANA Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2006 bu ne şimdi........... Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ edaaa Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2006 thanx Golgi aygiti muslumanlara laf atmak artik moda olmus galiba... o cizgi filmi izleyen cocuklara ALlah hidayet versin diyelim...ya da bunu yazana mi desek?... Allah cumleye hidayet versin insallah Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ ilbey__26 Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2006 BABAM BAZEN ŞU SÖZÜ KULLANIR İT ÜRÜR KERVAN YÜRÜR KULAKLARI ÇINLASIN Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2006 Yazar Paylaş Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2006 thanx Golgi aygiti muslumanlara laf atmak artik moda olmus galiba... o cizgi filmi izleyen cocuklara ALlah hidayet versin diyelim...ya da bunu yazana mi desek?... Allah cumleye hidayet versin insallah BABAM BAZEN ŞU SÖZÜ KULLANIR İT ÜRÜR KERVAN YÜRÜR KULAKLARI ÇINLASIN arkadaşlar yam yamın yazdıgı linke bir tıklayın adamlar biz yayınlamadık diyor. Eğer yayınlamamışlarsa özür dilerim kendilerinden ama bana hem mailler geldi hemde arkadaşlarım anlattı o yüzden buraya koyma gereği duydum... Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ gezgin Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2006 uyarın için tşk emin ol ki bizim gibi türkiyede hatta dünyada bulunan müslümanların çoğu tepki vermiştir Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ zaman Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2006 bu başlığı buraya açan arkadaşlara teşekkür ediyorum. bu konudaki yardımlarınızdan dolayı bizde elimizden geleni yaptık... teşekkürler... bu şarkıyı yazan adam hangi dinden bilmiyorum ama bizim hz. ya inandığımızı bilmediği açık keşke islamiyeti birazdaha iyi incelese onlar eğlenceyi içerek soyunarak yaparlar biz böyle taşkınlıklar yapmayız. biz son peygamberede inanırız onlar inanmazlar allah bu imansızları islah etsin. bu forumdaki dinsiz üyelerede allah hidayet versin.. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ Kazazlı Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2006 Arkadaşlar Yukarıda örneğini sunduğum protestoyu gönderdim ve aşağıdaki cevabı aldım okursanız böyle birşey yapmadıklarını yayınlamadıklarını belirtmekteler hâla ne diye tepki vermekteyiz anlayabilmiş değilim selamlar """Sayın İzleyici, South Park adlı çizgi dizinin www.haberalemi.net sitesindeki haberde bahsi geçen kısmı, kanalımızda ne 31 Aralık gecesi, ne de daha önce herhangi bir tarihte YAYINLANMAMIŞTIR. Tepkilere neden olan bir şarkının sözlerinin yer aldığı ve CNBC-e'nin hedef gösterildiği bu yanıltıcı haber, daha önceki yıllarda da internette dolaşmıştı. CNBC-e, South Park adlı çizgi filmin her bölümünü dikkatli bir incelemenin ardından ekrana getirmektedir. Bir kez daha belirtelim ki bu şarkı, ne şimdi ne de daha önce CNBC-e'de kesinlikle YAYINLANMAMIŞTIR. Saygılarımızla, CNBC-e Halkla İlişkiler"""" """" Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Misafir CYRANO Gönderi tarihi: 12 Ocak , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 12 Ocak , 2006 """Sayın İzleyici,South Park adlı çizgi dizinin www.haberalemi.net sitesindeki haberde bahsi geçen kısmı, kanalımızda ne 31 Aralık gecesi, ne de daha önce herhangi bir tarihte YAYINLANMAMIŞTIR. Tepkilere neden olan bir şarkının sözlerinin yer aldığı ve CNBC-e'nin hedef gösterildiği bu yanıltıcı haber, daha önceki yıllarda da internette dolaşmıştı. CNBC-e, South Park adlı çizgi filmin her bölümünü dikkatli bir incelemenin ardından ekrana getirmektedir. Bir kez daha belirtelim ki bu şarkı, ne şimdi ne de daha önce CNBC-e'de kesinlikle YAYINLANMAMIŞTIR. Saygılarımızla, CNBC-e Halkla İlişkiler"""" demek ki neymiş. her duyduğumuza araştırmadan inanıp, hucuma geçmeden önce, diğer tarafıda bir dinlemek gerekirmiş dimi. tıpkı bu memlekettee geçmişte, atina'da Ata'Nın evi bombalandı, Çorum'da camiye bomba attılar, Maraş'ta cami yakıldı gibi asılsız söylentilerle galeyana gelindiği gibi. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 13 Ocak , 2006 Yazar Paylaş Gönderi tarihi: 13 Ocak , 2006 demek ki neymiş. her duyduğumuza araştırmadan inanıp, hucuma geçmeden önce, diğer tarafıda bir dinlemek gerekirmiş dimi. tıpkı bu memlekettee geçmişte, atina'da Ata'Nın evi bombalandı, Çorum'da camiye bomba attılar, Maraş'ta cami yakıldı gibi asılsız söylentilerle galeyana gelindiği gibi. bunu sonraki cevaplarımda belirttim zaten cyranocugum Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Misafir CYRANO Gönderi tarihi: 13 Ocak , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 13 Ocak , 2006 sana söylemedim zaten golgi açıklamaya rağmen hucum çağrıları yapanlara. internetten gerçekten araştırma yaptım dedikleri gibi önceki yıllardada aynen aynı iddia, dolaşmış ortalıkta. cnbc-e yalan söyleyecek hali yok neticede yayın kayıtları tüm medya takip merkezlerinde var. yani benim gibi bir cnbc-e hastasını bile bir an soğuttu bu haber. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.