Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2008 17 yıl Admin Forumdaki Ünvanlar ve ünvana sahip olacağınız ileti sayısı (forumun önündeki sayı o iletiye ulaşınca o ünvanı alacaksınız anlamına geliyor): Administrator Yönetim Yeni Üye: 0 Genç Üye: 100 Deneyimli Üye: 500 Kıdemli Üye: 1000 Uzman Üye: 2500 Süper Üye: 7500 Saygılar
Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2008 17 yıl Forumdaki Ünvanlar ve ünvana sahip olacağınız ileti sayısı (forumun önündeki sayı o iletiye ulaşınca o ünvanı alacaksınız anlamına geliyor): Administrator Yönetim Yeni Üye: 0 Genç Üye : 100 Deneyimli Üye : 500 Kıdemli Üye : 1000 Uzman Üye : 2500 Süper Üye : 7500 Saygılar Aman Alllahim benim henüz 31 iletim olmus. Ne zaman 100 olacak ve genc üye olacagim bakalim:) Bilgilendirdiginiz icin tesekkürler sevgili Admin,sevgiler...
Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2008 17 yıl Yazar Admin Aman Alllahim benim henüz 31 iletim olmus. Ne zaman 100 olacak ve genc üye olacagim bakalim:) Bilgilendirdiginiz icin tesekkürler sevgili Admin,sevgiler...
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.