Gönderi tarihi: 28 Mart , 2008 17 yıl Arkadaşlar bugün son günüm, bir süre buralarda olmıycam o yüzden ben yokken doğum günlerini kutlayacak olan arkadaşlara şimdiden nice seneler dilerim En kısa zamanda görüşmek dileğiyle, hoşcakalın
Gönderi tarihi: 29 Mart , 2008 17 yıl Umarım güsel şeyler adına bir süre uzaklaşıyorsunduy MINEU..............sevginle kal..................
Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2008 17 yıl Arkadaşlar bugün son günüm, bir süre buralarda olmıycam o yüzden ben yokken doğum günlerini kutlayacak olan arkadaşlara şimdiden nice seneler dilerim En kısa zamanda görüşmek dileğiyle, hoşcakalın Yani diyorsun ki: Benim kendi doğumum var,sizle uğraşamayacağım..Çileğim doğsun görüşürüz.. Bekliyoruz (Seni ve küçük kırpık gözü)..
Gönderi tarihi: 15 Mayıs , 2008 17 yıl Hala bir haber yok mu..Bilgisi olan yazsın lütfen.. taurusmutıse katılıyorum ya hakıkaten bı haber yok mu yaf.merak ettım bende
Gönderi tarihi: 16 Mayıs , 2008 17 yıl Ben merak etmiyorum siz kolaymı sanıyorsunuz minicik,kokusu hiçbişeye degişilmiyen,özlemle bedenizde büyütüp heycanla beklediginiz güseligi dünyaya getirdikten sonra hemen buralara dönüpte paylaşımlarına devam edecegini ama enazından tel ile ulaşabilen bir arkadaş varsa anne ve bızdıgın saglık durumlaynda haberdar etse bizde azçıkta olsa uzaktanda olsa sevincine katılırız......ben o minik yayaması öpmüyorum sevgiyle kokluyorum......
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.