Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:

Arkadaşlar bugün son günüm, bir süre buralarda olmıycam o yüzden ben yokken doğum günlerini kutlayacak olan arkadaşlara şimdiden nice seneler dilerim :):clover:

En kısa zamanda görüşmek dileğiyle, hoşcakalın ;)

Gönderi tarihi:

Umarım güsel şeyler adına bir süre uzaklaşıyorsunduy MINEU..............sevginle kal.................. :flowers:

• 2 hafta sonra...
Gönderi tarihi:
Arkadaşlar bugün son günüm, bir süre buralarda olmıycam o yüzden ben yokken doğum günlerini kutlayacak olan arkadaşlara şimdiden nice seneler dilerim :):clover:

En kısa zamanda görüşmek dileğiyle, hoşcakalın ;)

Yani diyorsun ki:

Benim kendi doğumum var,sizle uğraşamayacağım..Çileğim doğsun görüşürüz..:clover:

Bekliyoruz (Seni ve küçük kırpık gözü)..;):clover:

• 1 ay sonra...
Gönderi tarihi:

Hala bir haber yok mu..Bilgisi olan yazsın lütfen..:huh:

Gönderi tarihi:
Hala bir haber yok mu..Bilgisi olan yazsın lütfen..:huh:

taurusmutıse katılıyorum

ya hakıkaten bı haber yok mu yaf.merak ettım bende :wub:

Gönderi tarihi:

Ben merak etmiyorum siz kolaymı sanıyorsunuz minicik,kokusu hiçbişeye degişilmiyen,özlemle bedenizde büyütüp heycanla beklediginiz güseligi dünyaya getirdikten sonra hemen buralara dönüpte paylaşımlarına devam edecegini :) ama enazından tel ile ulaşabilen bir arkadaş varsa anne ve bızdıgın saglık durumlaynda haberdar etse bizde azçıkta olsa uzaktanda olsa sevincine katılırız......ben o minik yayaması öpmüyorum sevgiyle kokluyorum...... :wub:

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.