Gönderi tarihi: 16 Mart , 2008 17 yıl işlerin çokluğundan dolayı geç kaldım....alttaki niçin bu kadar karamsarsın?
Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2008 17 yıl bu oyunu tekrar hareketlendırmek ıcın yazıyorum. benım sorudan baslaya bılırsınız.(yukarda duruyo:))
Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2008 17 yıl sınavlarım var o yuzden. ama ben yınede fırsat bulup gırıyorum. pekı sen nerdesın.kac gundur yoksun
Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2008 17 yıl Bende geçen pazartesi küçük bir ameliyat oldum,günde 5 kes pansuman var bıktım diyomda inanmıyon Piştt sen derslarine çalışıyormusun???
Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2008 17 yıl Çok çalıstım sınavlarda bitti artık dinleniyorum sen niye bu kadar tembelsin?
Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2008 17 yıl kim söyledi sana o söyleyeni bi yakalarsam ...! neden burdasın..?
Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2008 17 yıl Düşüncelerimi,bilgimi,arkadaşlıgımı paylaşmak için.................... Ya sen???
Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2008 17 yıl Hımmm.....neden gerekmes yayamasım Sen neden şiyin bir imza kulanıyorsun
Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2008 17 yıl bilmem düşünmedim hiç.. neden doğru söylemek devrimci bir eylemdir..?
Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2008 17 yıl Aslında öyle bir ifade olmaması lazım ama artık ne yazık ki o hale geldi(tabi benim düşünceme göre!!) Piştt neden yanıt vermek zor geliyo??
Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2008 17 yıl yanıt vermekte zorlandıgımı sanmıyom kendını neden bu kadar cok kasıyorsun ?
Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2008 17 yıl senı bekledım:) neden yalnızlık hep ılk tercıhın olmustur? veya yalnızlıgı ılk tercıh eden bır neden mı var?
Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2008 17 yıl Kalabalıktaki yanlızlıktan bıktıgım bunaldıgım için tercihim bu yönde oldu!!!!sen beni bekleme baksana benim nevyim döndü baykuş gibim oldum valla..sen sabah okula gidiyorsun.... Pişttt evdemi yurdamı kalıyorsun?
Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2008 17 yıl ıste o daha kotu kalabalıta kı yalnızlık... evde kalıyorum. evde hangı hayvanları beslıyorsun?
Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2008 17 yıl kuş beslemeye çalıştım öldü... artık hayvan beslemiyorum.. sen neden akşamları ortaya çıkıyorsun
Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2008 17 yıl cunku okuldan gelıyorum.gunduzlerı evde de olsam vızelerıme calısıyom. sen neden cok gorunmuyorsun?
Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2008 17 yıl Gündüzleri genelde yatmakta oluyorum veya aykta kendimi iyi hissediyorsam bişeyler yapıyorum....evde 1 kuş,anne baba,6 tane 1 aylık yafru,3 tane 2.5 aylık yafru gonzales cinsi fare,bahçemde 2 tafşan,1 43 kg dalmaçyalı köpek balkonda 1 kedim vay.2 tane sukaplumbagam öldü ya sen hiç hayvan baktınmı varmı?
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.