Φ crazy mom Gönderi tarihi: 16 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 16 Mart , 2008 Sevgili Restpektif; Dogum gunun bugun Yaklasik iki saatten beri sana yakisacak bir soz ariyorum ve anladimki henuz sana hitap edilebilecek sozler mevcut degil. Bende kendimden karalayim dedim Iyki dogdun! Umarim her yeni yasin sana yeni yeni guzellikler ve mutluluklar verir. Sevdiklerin daima yaninda olur. Kendimdende parcalar eklemek gerekirse, varliginla beni odullendirdin, hayata tek bir pencereden bakmanin nekadar yanlis oldugunu gordum. Insanlari anlamama ve iyi biri olmama gercekten cok yardimci oldun Benim hayatimdaki yerin oyle degerliki. Basimin tacisin seni seviyorum Seni bir kere öpsem ikinin hatrı kalıyordu İki kere öpeyim desem üçün boynu bükük C.S Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 16 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 16 Mart , 2008 dogum gunun kutlu olsun kardesım. ıyı gunler senınle olsun Alıntı
Φ restpektif Gönderi tarihi: 16 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 16 Mart , 2008 Yeni yasima hasta olarak girdim ve henuz kalkabildim yataktan. Ama kendime geldim. Tesekkurler Sevgili Candide, her zamanki gibi cok guzelsin;) Soyledigin guzel sozleri haketmissem, en guzel armagan bu benim icin.. Tesekkurler bursercan dost. Iyi gunler seninle de olsun. Alıntı
Φ crazy mom Gönderi tarihi: 16 Mart , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 16 Mart , 2008 Yeni yasima hasta olarak girdim ve henuz kalkabildim yataktan. Ama kendime geldim.Tesekkurler Sevgili Candide, her zamanki gibi cok guzelsin;) Soyledigin guzel sozleri haketmissem, en guzel armagan bu benim icin.. Biliyorum hasta oldugunu ve cok gecmis olsun... Sana bakmayi inan cok isterdim suanda Umarim cabuk ayaga kalkarsin. Soz 34. yas gununde yanliz olmayacaksin Alıntı
Φ suheda Gönderi tarihi: 17 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 17 Mart , 2008 Sevgili Respektif,doğum günün kutlu olsun nice mutlu yıllara. Forumda sevdiğim güzel kalemlerden biriyle burçtaş olmak güzel bir şey, Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 17 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 17 Mart , 2008 Respektif, doğum günün kutlu olsun Sevdiğinle ve sevdiklerinde mutlu olacağın bir hayat seninle olsun Alıntı
Φ restpektif Gönderi tarihi: 17 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 17 Mart , 2008 suheda, cok tesekkur ederim. Senin de dogum gunun kutlu olsun. Mutlu bir yasam diliyorum tum ictenligimle. MINEU, guzel dileklerin icin tesekkurler. Ayni dilekleri ben de senin icin diliyorum. Hep boyle guleryuzlu kal. Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 18 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 18 Mart , 2008 MINEU, guzel dileklerin icin tesekkurler. Ayni dilekleri ben de senin icin diliyorum. Hep boyle guleryuzlu kal. Gülen yüzümüz solmasın hepimizinde Alıntı
Φ Yayamaz Kayımca Gönderi tarihi: 18 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 18 Mart , 2008 Sevgili Restpektif'e saglık ,sevgi,huzur dolu yıllar dilegi ile.................. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.