Φ asim Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2005 Harika olmuş indirin dinleyin seyredin gözleriniz dolacak Deniz Gezmiş'in Kendi Ağzından Savunması VİDEO KLİP -------------------------------------------------------------------------------- Deniz Gezmiş ve arkadaşlarının mahkemedeki ifadeleri eşliğinde bir şarkı....ve bunula birlikte bir televizyon kanalının onun anısına yaptığı video klip..... Görüntü Kalitesi Çok İyi ....... SAVUNMASINDAN BAZI CÜMLELER : Bu memlekete mustafa Kemal den başka gerçekten sahip çıkan varsa onlarda BİZLERİZ......Mustafa kemal sağ olsaydı bu gün çom şaşırırdı.. Türkiyenin bağımsızlığından başka hiç bir şey istemedim,,, Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 1 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 1 Ocak , 2006 "Türkiyenin bağımsızlığından başka hiç bir şey istemedim,,, ewet istenen sadece buydu....ama ne yazık ki ülkede bir kez adam öldürmeyen insanlar idama mahkum ediliyor.......katillerde elini kolunu sallaya sallaya dolaşıyor.......amaç kısasa kısastı ne yazık ki başka bişey değil......... geçen gün hoşçakal yarını izledim ve ilk kez izlediğim kadar etkilendim......(gülünün solduğu akşam daha etkileyiciydi ....kitapta tema daha hoş anlatılmıştı).......içim acıdı..... ama ne demişti deniz......."mitinge gider gibi gideceğim idama.....başım dik alnım açık....." Alıntı
Φ dilku Gönderi tarihi: 31 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 31 Mart , 2006 Evet Gülünün Solduğu Akşam çok etkileyici bir kitap... Sağol indiriyorum... Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2006 daragacında 3 fıdan bu da guzel bı kıtap Alıntı
Φ deniz1045 Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 SONUNDA İNDİRDİM BU VİDEO KLİBİ BU ÜÇ GENÇTEN SADECE CANLARINI DİİL BU ÜÇ GENÇİN ATATÜRKE OLAN BAGLILIGINI KOPARMAK İSTEDİLER ATATÜRK DÜŞÜNCELERİNİ YOK ETMEK İSTEDİLER SUÇLARI VARDI AMA İDAM DİİLDİ 20 SENE YATMALARI GEREKİYORDU AMA BAGIMSIZ ANAYASAMIZ OLMADI OLAMICAKTA GÜNÜMÜZDEDE OLDUGU GİBİ KEMALİZM YOK EDİLMEK İSTENİYOR TÜRK GENÇLİGİ Alıntı
Φ turkistanın_evladı Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2006 Arkadaşlar buradaki olay tamamen seslendirmedir.Zaten dikkat ederseniz sesin bilgisayarla yaptığını mekanik bir ses olduğunu anlarsınız. Deniz gezmiş'in bunları söyleyeceğine inanmıyorum. Arka fona duygusal müzik koyarak insanlar etkilenmek istenmiş. Lütfen arkadaşlar İnsanları efsaneleştirme sevdasından vazgeçip şu vatanda üstüme düşen görevi yerine getirelim. Bölücükle bir yere varılamaycağını anlayamamış zihniyetlerin varlığı tüylerimin diken diken olmasına yetiyor. Daha fazla cana kıyılmadan bırakın bu sevdayı.. gerçekçi olun Alıntı
Φ 1 milyoncu Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2006 Arkadaşlar buradaki olay tamamen seslendirmedir.Zaten dikkat ederseniz sesin bilgisayarla yaptığını mekanik bir ses olduğunu anlarsınız. Deniz gezmiş'in bunları söyleyeceğine inanmıyorum. Arka fona duygusal müzik koyarak insanlar etkilenmek istenmiş. Lütfen arkadaşlar İnsanları efsaneleştirme sevdasından vazgeçip şu vatanda üstüme düşen görevi yerine getirelim. Bölücükle bir yere varılamaycağını anlayamamış zihniyetlerin varlığı tüylerimin diken diken olmasına yetiyor. Daha fazla cana kıyılmadan bırakın bu sevdayı.. gerçekçi olun Arkadaşım daha sonradan müzik eklenmiş olması konuşmanında yalan olduğu anlamına gelmez ve deniz gezmiş gibi bir insanın efsaneleşmesi bir klipteki arka müzik fonunuda değil, yaptığı şeylere bakar, ayrıca bu vatanda üstüne düşen görevi yapmak istiyorsan, önce şu anda Atatürk'ün kurduğu Türkiye Cuhmuriyeti'ni yalancı, amerikanın köpeği olmuş yöneticilerin elinden kurtarmaya yardımcı ol, diğer yandan senin "bölücülükle bi yere varılamacağını anlayamamış zihniyetler" diye adlandırdığın kişiler şu vatanda üstüne düşen görevi yapmaya çalışan esas kişilerdir.Ayrıca bir takım insanlar gibi kimin neyin peşinde olduğunu anlamadan ilkokulda öğretilenlerle kalıp, yönetimi, Türkiye'yi satan kişiler olsa dahi kabullenen, yapılan bir şeyin felsefesi hakkında hiç bir bilgisi olmadan "bölücülük" gibi isimlerle adlandıran kişiler, hakkında hiçbirşey öğrenmek istemeden karşı çıktıkları için kıyılır canlara.. Alıntı
Φ CANBOLAT Gönderi tarihi: 29 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 29 Aralık , 2006 DENİZ GEZMİŞ ATATÜRK GİBİ OLAMAYA ÇALIŞTIĞI YANI VATANINI DÜŞÜNDÜĞÜ İÇİN İDAM EDİLDİ BUNU HEPİMİZ BİLİYORUZ. AMA O GERÇEKTEN SİLAHINI HALKINA DOĞRU TUTSAYDI İDAM SANDALYESİNE ÇIKTIGINDA ÖZÜR DİLEYİP O SANDELYEDEN İNER VE YİNE YAPACAGINI YAPARDI AMA DENİZ GEZMİŞ HİÇ BİR ZAMAN YAPTIGININ KÖTÜ BİRŞEY OLMADIĞININ FARKINDAYDI VE ÖZÜR DİLEMEDİ ÇÜNKÜ YAPTIĞI SUÇ DEĞİLDİ SADECE VATANINI EMPERYALİZM DÜŞÜNCESİNDEN KURTARIP DOGRU DÜŞÜNCEYE YÖNELTMELERİNİ İSTİYOR VE EMPERYALİZM Lİ DÜŞÜNCELERİ OLAN KİŞİLERİ VATANIMIZDAN ATMAK TI BİZDE DENİZ GEZMİŞ GİBİ DÜŞÜNMELİ VE EMPERYALİZM Mİ SAVUNAN KİŞİLERİ VATANIMIZDAN MİLLETİMİZDEN ATMALIYIZ Alıntı
Φ emirhan_35 Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2007 güzel bi calışma olduguna inanıyorum ama videoyu indiremedim sizlerden rıcam bu videoyu tekrar download edip url sini tekrar yayınlamanız olacaktır .... şimdiden tesekkürler... ha bide msj ile uyarırsanız sevinirim... Alıntı
Φ deniz_72 Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2007 evet arkadaşlar rapidshare linki silmiş yeniden upload ederseniz sevinirim Alıntı
Misafir seyrekler Gönderi tarihi: 27 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 27 Mart , 2007 evet arkadaşlar rapidshare linki silmiş yeniden upload ederseniz sevinirim Güncel link. Alıntı
Φ Taylan Abi Gönderi tarihi: 30 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 30 Mart , 2007 Arkadaşlar buradaki olay tamamen seslendirmedir.Zaten dikkat ederseniz sesin bilgisayarla yaptığını mekanik bir ses olduğunu anlarsınız. Deniz gezmiş'in bunları söyleyeceğine inanmıyorum. Arka fona duygusal müzik koyarak insanlar etkilenmek istenmiş. Lütfen arkadaşlar İnsanları efsaneleştirme sevdasından vazgeçip şu vatanda üstüme düşen görevi yerine getirelim. Bölücükle bir yere varılamaycağını anlayamamış zihniyetlerin varlığı tüylerimin diken diken olmasına yetiyor. Daha fazla cana kıyılmadan bırakın bu sevdayı.. gerçekçi olun Bana Deniz Gezmiş'in, Yusuf Aslan'ın, Hüseyin İnan'ın, Taylan Özgür'ün kaç kişiyi öldürdüğünü söyle. Kimin - kimlerin canına kıymışlar onu söyle. Kimi kime böldürdüklerini, neye karşı durduklarını söyle. Fikirleri uğruna canlarını feda eden insanların neden efsaneleştirilmeyeceklerini söyle. Bana fondaki duygusal müzikten, vatan'dan Sakarya'dan edebiyat yapma. Bana Bahriye Üçok'tan, Muaammer Aksoy'dan, Uğur Mumcu'dan, Ahmet Taner Kışlalı'dan, Abdi İpekçi'den söyle. Eksik kalmasın, sizden kimlerin suikaste uğradığını da söyle. Yürek lazım yürek. Biraz da tarih bilgisi, biraz da belge. Burdayız, bekliyoruz. Alıntı
Φ tazy Gönderi tarihi: 1 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 1 Nisan , 2007 rica etsem linki yenilermisiniz açılmıyorda??? Alıntı
Misafir seyrekler Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2007 rica etsem linki yenilermisiniz açılmıyorda??? Benim verdiğim link açılıyor. Denermisiniz? Alıntı
Φ yavuzfan Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2008 Bu Vatanı Ne Siz Nede Pkklılar Bölebilir.Ayrıca Ben bir Ülkücü Genç olarak Mustafa Kemale İnanıyoruz Ayrıca Ülkü Ocaklarında ilk Mustafa Kemalin Tabloları vardır onun hayatı okunur bilinir.Sonuçta bizim şuan haytta olmamız ve bu davay can koymamızı sağlayan Mustafa Kemal Atatürk'tür.Mustafa Kemale ne kadar teşekkür etsek azdır.Şuan yaşıyo olsaydı atamız bunlardan hiç hoşlanmazdı.Birazcık uyanık olun bu ülke şuan bağımsız ve dimdik ayakta ayakta olmasaydı siz şuan gönderdiniz bu videoları göndermezdiniz.************* ve şuan ki iktidara saygılı olun unutmayın insanlar düşündükleri değil yaptıklarıyla sorumludur.Gelelim Deniz Baykala deniz baykal denen kişide şuan sizin gibi ******* kullanıyo.Emini şuan başbakan olsaydı ülke o zman bölünürdü çünkü adam ne yaptını bilmiyo sizlerin düşüncelerine saygılıyız ama siz hep maddi yönden önde oldunuz yani 'SİZLER BU DÜNYADA ÖNDESİNİZ AMA BİZLER ÖBÜR DÜNYADA ÖNDE OLACAĞIZ'yani Allahu teala bilir bizim günahlarımızı sevaplarımızı ama bizler alnı açık insanlarız. Titreyin ve kendinize Dönün Yeter Artık BIRAKIN ŞU LAİKLİK KELİMESİNİDE İNASN LAİK OLMAZ DEVLET LAİK OLUR DEVLETTE ŞUAN GAYET LAİK Zafer, asla mahvolduklarını zannedenler tarafından kazanılamaz... BAŞBUĞ ALPARSLAN TÜRKEŞ.. Alıntı
Φ opt.htc Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2008 hani izlenecek bişe yok Alıntı
Φ miromerim Gönderi tarihi: 21 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 21 Temmuz , 2008 tepeden tırnağa yanlış bir eğitimle yetiştirilmiş bir toplum olduk çıktık .beynimize küçük yaştan bu yana sokulan kurtarıcılar ve kahramanlarla büyüdük her gün biraz daha uzaklaşıyoruz bütün değerlerimizden .ağızlarından bi tek defa allah kelimesi çıkmamış bu insanların peşinde koşan ******* insanlar .bari müslümanız demeyin ve ecdadımızın kemiklerini sızlatmayın . Alıntı
Φ YARASA Gönderi tarihi: 21 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 21 Temmuz , 2008 Lütfen arkadaşlar İnsanları efsaneleştirme sevdasından vazgeçip şu vatanda üstüme düşen görevi yerine getirelim. Bölücükle bir yere varılamaycağını anlayamamış zihniyetlerin varlığı tüylerimin diken diken olmasına yetiyor. Daha fazla cana kıyılmadan bırakın bu sevdayı.. gerçekçi olun Sen bölücülerin kim olduğunu biliyor musun? Bir laf söylenirken, bir cümle kurulup yazıya dökülürken insan bir düşünür. Eğer bir fikri yoksa açar okur değerlendirir. Ne okudun onların hakkında ne biliyorsun da bu yorumu yapabiliyorsun? Hayret! ağızlarından bi tek defa allah kelimesi çıkmamış bu insanların peşinde koşan ******* insanlar . O insanların ağzından çıkacak Allah kelimesi mi seni kurtaracak? Adamların inancından sanane? Ağzından Allah kelimesi düşmeyen üçkağıtçıları ve peşlerinden giden milyonlarca ******** iyi biliyoruz biz! Sen icraata bak! Biraz düşünün de öyle ileti yazın lütfen! bari müslümanız demeyin ve ecdadımızın kemiklerini sızlatmayın . Ecdadımızın kemikleri bugün ülkeyi satan Amerikancı ve Arapçı zihniyetler sayesinde yeterince sızlamaktadır! Bari bunlara engel olmak için canını feda eden insanların arkasından kötü konuşmayın da daha fazla sızlatmayın! Alıntı
Φ bLeedinq_me Gönderi tarihi: 25 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 25 Temmuz , 2008 Video'yu izliyemedim ama bir konu kafama cok takildi hala ulu önder Mustafa Kemal Atatürk'ü savunma gayreti içine giren arkadaşlar var... ben böyle bir şeye gereksinim duymuyorum nedeni ise onun yaptıkları zaten ortada benim yada bir başkasının savunmasına gerek kalmadan yaptıgı şeyler fazlasıyla savunuyor... üzerinde yaşadıgımız bu ülke en basit örnegi... Saygılar.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.