Φ crazy mom Gönderi tarihi: 8 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 8 Mart , 2008 Öldür.Com (2007) Untraceable Izlenebilecek tarzdan korku filmlerinden biri derim. Ve bosa zaman kaybida degil. Filmin kisacasi konusu, babasini kaybeden 20 yasindaki bir genc cocugun televizyon, bilgisayar ve internet dunyasinin aslinda ne kadar kotu oldugunu ve insanlarin hepsinin birer katil adayi olduklarini, canli yaptigi olum infazlarini internete sunup, sectigi kurbanlarini o degilde, siteye giren insan sayisinin artirmasiyla baglantili oldugu bir sistem kurar. Tur:KOrku Sure:1:40 Yonetmen:Gregory Hoblit Oyuncular: Diane Lane Colin Hanks Billy Burke Joseph Cross Mary Beth Hurt Tim De Zarn Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 19 Kasım , 2008 Admin Gönderi tarihi: 19 Kasım , 2008 Filmi izledim ve ilk olarak türü: Korku değil Gerilim... Gelelim filme... FBI adına çalışan Cybercops (İnternet Polisleri diyebiliriz veya SiberPolis) karşılarına umulmadık yetenekte ve çok ileri teknoloji kullanan bir suçlunun (özellikle seçtiği yönteme çok şaşıracaksınız) çıkması ile olaylar olabildiğine gerilecektir. Aslında film konu olarak çok iyi fakat kurguda yapılan hatalar seyirciyi ara ara filmden koparıyor. birde filmin sonunu iyi bağlayamamışlar bu nedenle izlsesenizde olur izlemesenizde ama benim gibi Diane Lane hastasıysanız kaçırmayın derim... A group of cybercops finds themselves grappling with a megalomaniacal, murderous psychopath who uses the Internet to show off his grisly handiwork, rigging his site so that his remaining captives' fate depends on how many viewers it attracts. Led by FBI Agent Jennifer Marsh (Diane Lane) and working against the clock, can the team apprehend the technologically brilliant killer? Colin Hanks and Mary Beth Hurt also star in this tense thriller. Alıntı
Φ suheda_ Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2008 Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2008 Nedense bana bu filmler hep Kuzuların sessizliğinin basit kopyaları gibi geliyor polisiye gerilimlerde çığır açan kuzuların sessizliği sayesinde suçlu psikolojisi gibi bir kavram oluşturuldu tüm fimlerde...Film neredeyse ezberlediğimiz sahnelerle dolu sıradan bir gerilim tavsiye edilecek bir yanı yok. ama benim gibi Diane Lane hastasıysanız kaçırmayın derim... nesine hastasın ki bu kadının,sakın sadakatsiz'deki performansına olmasın Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2008 Admin Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2008 Nedense bana bu filmler hep Kuzuların sessizliğinin basit kopyaları gibi geliyor polisiye gerilimlerde çığır açan kuzuların sessizliği sayesinde suçlu psikolojisi gibi bir kavram oluşturuldu tüm fimlerde...Film neredeyse ezberlediğimiz sahnelerle dolu sıradan bir gerilim tavsiye edilecek bir yanı yok. nesine hastasın ki bu kadının,sakın sadakatsiz'deki performansına olmasın Malesef o filmini çok sevmemiştim... http://www.imdb.com/title/tt0328589/ - Tuscan Güneşi Altında - çok güzel bir film http://www.imdb.com/title/tt0180734/ - Hardball çok iyiyidi http://www.imdb.com/title/tt0103939/ - 1992 yılında Chaplin filminde çok güzel oynamıştı http://www.imdb.com/title/tt0177971/ - Perfect Storm filminde bayağı iyiydi.. http://www.imdb.com/title/tt0086216/ - İlk bu filmde tanımıştım onu ve hemen / hemen ... Film Francis Ford Coppola'nın bir filmiydi... Rumble Fish - Gürültücü Balık or ??? Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2008 Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2008 Izlenebilecek tarzdan korku filmlerinden biri derim. Ve bosa zaman kaybida degil. Filmin kisacasi konusu, babasini kaybeden 20 yasindaki bir genc cocugun televizyon, bilgisayar ve internet dunyasinin aslinda ne kadar kotu oldugunu ve insanlarin hepsinin birer katil adayi olduklarini, canli yaptigi olum infazlarini internete sunup, sectigi kurbanlarini o degilde, siteye giren insan sayisinin artirmasiyla baglantili oldugu bir sistem kurar.Öldür.com Film korku filmi degil turu gerelim ve suc Seyretmeyenler icin simdiden kimin neden oldurmesini soylemeseydeniz daha iyi olur heycani zaten filmin sonunda ogranince eglenceli degilmi ? Filme gelince. Biraz daha action olmasini isterdim. Konusu iyi aslinda ama biraz slow hersey ve sonunu daha heycanli yapa bilirlerdi... Olum fikirleri biraz Saw Filmlerinden alinmis. Saw Filmlerine bakamayanlar icin tavsiye ederim burda uzun ve ilginc olum tarzi ile karsilasmazsiniz. Buarada Filmin Yapim tarihi de 2008 yanilmiyorsam. Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2008 Admin Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2008 Film korku filmi degil turu gerelim ve suc Seyretmeyenler icin simdiden kimin neden oldurmesini soylemeseydeniz daha iyi olur heycani zaten filmin sonunda ogranince eglenceli degilmi ? Filme gelince. Biraz daha action olmasini isterdim. Konusu iyi aslinda ama biraz slow hersey ve sonunu daha heycanli yapa bilirlerdi... Olum fikirleri biraz Saw Filmlerinden alinmis. Saw Filmlerine bakamayanlar icin tavsiye ederim burda uzun ve ilginc olum tarzi ile karsilasmazsiniz. Buarada Filmin Yapim tarihi de 2008 yanilmiyorsam. Evet film 25 Ocak 2008 piyasa sürüldü... Ayrıca film eleştirisi veya film tanıtımı yaparken dikkat edilmesi gerekenlere dikkat etmek gerekiyor... Film kendisini anlatmaktan çok film ne anladığınızı anlatırsanız daha yararlı ve zevkli olur... Bu konuda CYRANO bir yerlerde bir şey yazmıştı onu bulursam sabitleyeceğim daha yararlı olur veya bir ara bu konuda bir başlık açarak tartışmak da yararlı olabilir... Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2008 Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2008 Filmi izleyenler acaba gercekte boyle bir site olsaydi girermiydiniz ? Bide Filmde ne kadar kisi siteye girse kameraya cekilen kisi daha cabuk oluyorya merak ettim aslinda o milyonlarca kisi oldurmeye yardim edildi diye suclanmalari gerekmiyormuydu. Pc'den girenleri bulamazlarmiydi acaba ? Benim tanidim birisi olmus olsa ben o milyonlarinda cezalanmasini isterdim diye dusundum. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.