Φ butterflx Gönderi tarihi: 4 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 4 Mart , 2008 merhaba arkadaslar zayıflamak isteyen herkese elimden geleni yapmaya hazırımmm. Alıntı
Misafir güzelim Gönderi tarihi: 5 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 5 Mart , 2008 Benim bu konuda bir sorunum var:Şişmanlamak değil de ben de kilo alamıyorum.Yediklerini hemen eritiyorum galiba.Metabolizmam çok mu hızlı çalışıyor yoksa ben mi çok hareketliyim bilemiyorum fakat kilo alamıyorum.Bu ay diyetisyene gitmeyi ve bir program almayı düşünüyorum.Gerçi görüntü olarak aşırı zayıf durmuyorum fakat yine de artık biraz da olsa kilo almak istiyorum. Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 7 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 7 Mart , 2008 Benim bu konuda bir sorunum var:Şişmanlamak değil de ben de kilo alamıyorum.Yediklerini hemen eritiyorum galiba.Metabolizmam çok mu hızlı çalışıyor yoksa ben mi çok hareketliyim bilemiyorum fakat kilo alamıyorum.Bu ay diyetisyene gitmeyi ve bir program almayı düşünüyorum.Gerçi görüntü olarak aşırı zayıf durmuyorum fakat yine de artık biraz da olsa kilo almak istiyorum. kız yoksa vucuduna da mı kurallar uyguluyon? Alıntı
Misafir güzelim Gönderi tarihi: 8 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 8 Mart , 2008 tabi ki...herşey kontrol altında olmalı... Alıntı
Φ aybike Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2008 ah ah ben böyle yemeye devam edersem yakında bıngıl bıngıl dolasacam yardım edin aaa dostlarrrrrrrrr Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2008 Nası olmuş bu iş bn de öğrenmek istiom ya yardımlarını beklioruz butterflx Alıntı
Φ LaRsiE_ Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2008 millet kilo vermek için çalışıyor ben yiyiyorum yiyorum hep aynı kilodayım ya Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2008 millet kilo vermek için çalışıyor ben yiyiyorum yiyorum hep aynı kilodayım ya Aman ne marifet hhıh sana Alıntı
Φ LaRsiE_ Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2008 kilolarla sorunun var herhalde Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2008 kilolarla sorunun var herhalde Ewt war sewmiyorum onları..hepsini öldürmek istiyorum..ama merak etme yakında senin de olucak Alıntı
Φ LaRsiE_ Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2008 nerdeeeeee şu tatlıları yapta bi kilo alayım o zaman çok şeytani fikirler besliyor gördüm seni Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2008 nerdeeeeee şu tatlıları yapta bi kilo alayım o zaman çok şeytani fikirler besliyor gördüm seni Bn de seni çok zeki gördüm Yapıorum oyalama beni Alıntı
Φ LaRsiE_ Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2008 aman tamam tamam sen bir şeyi koymayı unutma ben tv izliyom hadi olunca seslen bana Alıntı
Φ GULİA85 Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2008 Butterflx arkadaşım 95 kilodan 51'e düşmek büyük başarı nasıl başardın benimde 24 kilo fazlam var ve bir bant kullanıyorum diyetmax diye. acaba işe yararmı bilmiyorum. deneyimlerini benimle paylaşırmısın Alıntı
Φ aykut19 Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2008 Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2008 ne guzel kilousnuz siz tombis tombis yanaklariniz ve gobekleriniz var keske kilo alsamda vermesem :( NEDEN BEN NEDEN nie zayifim cooooooooook artiq cok zayifim die depresyona girdim Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2009 Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2009 aslinda baya ilginc bir sey bu kilolar bazilarimiz vermek istiyor bazilarimiz almak aranizda ben boyle iyiyim ne alayim ne vereyim diyen yok mu Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2009 Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2009 Ben varım sayın angel :DAma bu aralar kilo almaya başladığım doğru oturmaktan oluyo sanırım Acaba kiralık kuluçkaya mı yatsam para kazanırım en azından :D Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.