Gönderi tarihi: 29 Şubat , 2008 17 yıl arkadaslar usttekının en cok nesını sevdın oyunumuzun bır baska versıyonunun sızlere sunmaktan gurur duyarız. buyrun .....
Gönderi tarihi: 29 Şubat , 2008 17 yıl şimdide sevmediğimiz yönlerimi iyi olmus hem öğreniriz ona göre tedbir alırız üsttekinin gotic olmasını sevmedim dermişim :D
Gönderi tarihi: 29 Şubat , 2008 17 yıl şimdii bakk.. iki dene şepeşelli gelicek.. burda olmadığımı mı sandın yoksam ne ayıp.. üsttekinin bana gıcık olduğum şeyleri bilerek sölemesini sevmedim işte.. :P
Gönderi tarihi: 29 Şubat , 2008 17 yıl aynen burda olmadıgı sandım ama burdaymısın üstekinin ben forumda olunca onun olmayışını sevmedim hiç
Gönderi tarihi: 29 Şubat , 2008 17 yıl ama burdayım işte.. ben de tenha güzeli oluşunu sevmedim.. sevemedim yaf işte..
Gönderi tarihi: 29 Şubat , 2008 17 yıl gizli olup ortaya çıkışını sevmedim belki dedikodu yapıcaz alla alla
Gönderi tarihi: 29 Şubat , 2008 17 yıl yaptırmam efendim yaptırmam arkamdan dedikodu yapma isteğiini sevmedim...
Gönderi tarihi: 29 Şubat , 2008 17 yıl belee.. hoppidi hoppidi hop hop.. dett.. keh keh.. kem küm.. lebelüklek.. ne dediğimi anlamadı.. sevmedim işte anlamadı çünkü.. ne kadar açık konuştum halbu ki..
Gönderi tarihi: 29 Şubat , 2008 17 yıl ibranice anlamıyom ben kızmazına uyuz oldum bak sevmiyom işte sevmiyom
Gönderi tarihi: 29 Şubat , 2008 17 yıl kızmasına demek istedin kanımca ne demek istediğini anlayamıyorum.. sevmedim işte..
Gönderi tarihi: 29 Şubat , 2008 17 yıl her yerde şeytan ikonlu dolaşmasını sevmedim ne o ya bi insan her zaman sinsi planlarmı yapar
Gönderi tarihi: 1 Mart , 2008 17 yıl bir resmi var onu sevmedim hangi resimmiş o hemen kaldırıyım kardeşcağazım
Gönderi tarihi: 1 Mart , 2008 17 yıl Yazar tum resımlerını demek ıstedı zeyynepp bence sen hepsını kaldır ben hıc bırseyını begenmedım larsıe
Gönderi tarihi: 1 Mart , 2008 17 yıl boşver kalsın beni resmimle beyenen hiç beyenmesin zaten insanı insan oldugu için beyenmek lazım şakalarınız bi yana çok mu kötü çıkmısım ya :D
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.