Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:
herseye bir mana bulmayı birak arkadasim

arkadasim herseyin ilaci laiklikdir

konu hakkındaki görüşlerimi belirttim, aynı şeyleri tekrarlamak istemiyorum

sonra bati aleminin kadinlari en az seriatcilardan bin kat namusludur...

söz meclisten dışarıdır umarım ! bayanlarımızın tek derdi erkek egemenliğinden dolayı namuslarını mutlaka koruma zorunluluğu hissederken ve bunu uygularken, sizin böyle bir çıkarımda bulunmanızın desteklenebilecek hiçbir tarafı yoktur. Kadınlarımızın bir suçu yok ! hele hele ister istemez şeriat hukukunda bulunan kadınlarımızın böyle bir düşünceyi hakettiklerine razı değilim !

saygılar

Gönderi tarihi:
konu hakkındaki görüşlerimi belirttim, aynı şeyleri tekrarlamak istemiyorum

söz meclisten dışarıdır umarım ! şeriat hukukunda bulunan kadınlarımızın böyle bir düşünceyi hakettiklerine razı değilim !

saygılar

bak arkadasim kadinlara saldiri, nerden geliyor bu saldiriyi kimler korumaya calisiyor... senin bahsetdigin su andaki durum

kimlerin kadinlara saldiraya gectigini ortaya koymustur.. benimki saldiri degildir savunmadir? herseyi ciplakligiyla ortaya koyan savunmadir

en az bütün kadinlarin esitligini koyan savunmadir aralarinda basamak yoktur!!!!

Gönderi tarihi:

imza gibi her iletinin altında bu var

bende diyorumki düşüncelerimizi söyledik, katılan katılır, katılmayan katılmaz, ekleyecek bir şey bulamıyorum şimdilik !

saygılar

Gönderi tarihi:
öyle olsa afrikada gözler bozulurdu

Sayın Efendi Türkler,bayanlara bakış açınız güzel olabilir niceleri için,ama bir bayan olarak benim vücudumu ,Allah'ın sözüyle söylersek "süslü" görmeyecek bir erkek,Afrika da ki gibi bu vücudu sıradan bir organ bütünlüğü gibi algılayacak bir erkek,tutkulu bir ilişkiden hoşlanabilecek nice kadın için korkulu bir rüya olur..Erkekler o kadar olsun kadının ruhuna hitap edemeyecekse,iyisi mi cinsellik kavramı da tamamen ortadan kalksın ve bizler de canımız isterse bilimsel yollarla hamile kalalım.Ha bu demek değil ki,dürtülerini bastıra bastıra her bayana potansiyel bir cinsel ihtiyaçlık meta gibi bakan erkekler olsun,bu demek değil ki şimdiki gibi bayanlar medyanın metası olsun..Hayır ,herşey dengesinde güzel..Bastırarak tekrarlayalım,herşeyde evet herşeyde "denge" gerek.. Ayrıca Tarafsız arkadaşımızı da katılıyorum,sorunun ne derseniz deyin dinle alakası yoktur ve o tarz erkekler,yani sizin hoşlanmadığınız gurubun erkekleri,dünyanın her yerinde sıkıntıdır..(Afrikalılar hariç,zaten ilginçtir Wilhelm Reich bile kabile halklarını,sanırım hepimizden sağlıklı insanlar olarak ortaya koymuştur zaten,ama yine de tekrar edeyim,orda da kadının doğurmak dışında nasıl bir yeri var tartışılır.).Kısacası sıkıntı tamamen biyolojik gelişimle oluşur ve gelişim bozuksa ,siz ortaya cinselliği din diye koysanız yine o insanlar farklı doğal olmayan yollara isteklere saparlar..

Gönderi tarihi:
imza gibi her iletinin altında bu var

bende diyorumki düşüncelerimizi söyledik, katılan katılır, katılmayan katılmaz, ekleyecek bir şey bulamıyorum şimdilik !

saygılar

arkadasim herseyin ilaci laiklikdir gözlerede iyi geliyor!!! sakinlestirici Damla gibi yanindan gecen mini etekliyi sonuna kadar takip ettirmiyor.

Gönderi tarihi:
Sayın Efendi Türkler,bayanlara bakış açınız güzel olabilir niceleri için,ama bir bayan olarak benim vücudumu ,Allah'ın sözüyle söylersek "süslü" görmeyecek bir erkek,Afrika da ki gibi bu vücudu sıradan bir organ bütünlüğü gibi algılayacak bir erkek,tutkulu bir ilişkiden hoşlanabilecek nice kadın için korkulu bir rüya olur..Erkekler o kadar olsun kadının ruhuna hitap edemeyecekse,iyisi mi cinsellik kavramı da tamamen ortadan kalksın ve bizler de canımız isterse bilimsel yollarla hamile kalalım.Ha bu demek değil ki,dürtülerini bastıra bastıra her bayana potansiyel bir cinsel ihtiyaçlık meta gibi bakan erkekler olsun,bu demek değil ki şimdiki gibi bayanlar medyanın metası olsun..Hayır ,herşey dengesinde güzel..Bastırarak tekrarlayalım,herşeyde evet herşeyde "denge" gerek.. Ayrıca Tarafsız arkadaşımızı da katılıyorum,sorunun ne derseniz deyin dinle alakası yoktur ve o tarz erkekler,yani sizin hoşlanmadığınız gurubun erkekleri,dünyanın her yerinde sıkıntıdır..(Afrikalılar hariç,zaten ilginçtir Wilhelm Reich bile kabile halklarını,sanırım hepimizden sağlıklı insanlar olarak ortaya koymuştur zaten,ama yine de tekrar edeyim,orda da kadının doğurmak dışında nasıl bir yeri var tartışılır.).Kısacası sıkıntı tamamen biyolojik gelişimle oluşur ve gelişim bozuksa ,siz ortaya cinselliği din diye koysanız yine o insanlar farklı doğal olmayan yollara isteklere saparlar..

sayin ftoyd' sizin bakis acinizi anliyamadim bayanlar koşsunmu koşmasinmi,, koşarsa ne ile koşşunlar ve nerelerde koşabilirler sokak olmazsa ormanlar olabilirmi!!!

herseyden önce SABAH KOŞUSU VACIPMIDIR sizce ,,

birde diyorsunki kadının ruhuna hitap etmeli erkek .. bende diyorumki kosmayan hareket etmeyen kisa zamanda cuval haline dönüstürülen kadina kac yil ruhuna hitap edilebilinir.. ben sahsen edemem... sonra afrika dünyadaki kadinlarin dogurkanligindan bahsetmissiniz v.s v.s herneyse bakin hülya avsar bile dogurdu bakin hala ruhuna hitap edilebilinir!!! sonra Tarafsız arkadasiniza katilmissiniz neyine katildiniz anliyamadim .. rotgenciliginemi katildiniz..

saygilarimla

Gönderi tarihi:
arkadasim herseyin ilaci laiklikdir gözlerede iyi geliyor!!! sakinlestirici Damla gibi yanindan gecen mini etekliyi sonuna kadar takip ettirmiyor.

Tarafsız arkadasiniza katilmissiniz neyine katildiniz anliyamadim .. rotgenciliginemi katildiniz..

Herşeyin ilacı laikliktir !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! siz ima ettinizki "laik bir toplumda tecavüz, taciz, röntgecilik vs. vs. vs. olamaz " burayı enine boyuna tartıştık, tekrar etme gereği yok sanırım.

önümden geçen mini etekli güzel hatunu takip meselesine gelince,

burada bir yanlış anlama var !

dedimki "önümden kaybolana kadar bakabilirim "

bakmak başka bir şey, takip etmek başka bir şey ve aynı zamandada suçtur ! anlattığım olayda takip yok !

ama takip edenler ve sonunda fiziksel tacizde bulunanlarda yok değil, bu insanlar mahkemelik olduğunda laiklik sorgulaması yapmak mantığıma ters gelmektedir !

saygılar

Gönderi tarihi:
sayin ftoyd' sizin bakis acinizi anliyamadim bayanlar koşsunmu koşmasinmi,, koşarsa ne ile koşşunlar ve nerelerde koşabilirler sokak olmazsa ormanlar olabilirmi!!!

birde diyorsunki kadının ruhuna hitap etmeli erkek .. bende diyorumki kosmayan hareket etmeyen kisa zamanda cuval haline dönüstürülen kadina kac yil ruhuna hitap edilebilinir.. ben sahsen edemem... sonra afrika dünyadaki kadinlarin dogurkanligindan bahsetmissiniz v.s v.s herneyse bakin hülya avsar bile dogurdu bakin hala ruhuna hitap edilebilinir!!! sonra Tarafsız arkadasiniza katilmissiniz neyine katildiniz anliyamadim .. rotgenciliginemi katildiniz..

saygilarimla

Öncelikle vaciplik gibi laflardan anlamam...

herkes kendinden sorumludur isteyen koşar,istemeyen koşmaz..Etrafımız içki içenlerle dolu ama herkes müslümanım diyor(evet müslümanlar belki de,varsa hesabı inandıkları Allah a verirler,bize değil).Kuran açısından konuya bakacak olursak az çok,koşmayıp bir bayanın sakin hareketlerde bulunması,sakin sakin yürümesi,abartılı bir yürüyüş dahi sergilememesi daha uygundur..Ne de olsa insan gibi yemek yememiz önerildiğinden dinimizde,buna dikkat eden bayanlarımızın koşuya gerek kalmadan arada egzersizlerle yetinmesi olanaklı.Belinde ufak bir sıkıntı dahi olsa büyük tehlike oluşturabilecek koşu olayını ben almayım mesela,bırakın koşmayı yürüme hareketini bile yapamaz hale geliyorum sinir sıkışmasından.

Koşmuyor olmam beni hareket edemeyen çuval halinde bir kadına dönüştürmüyor,tam tersine 20 li yaşlardaki nice iş arkadaşıma taş çıkarırım ve ve ve çok şükür başka yerlerde de performansıma güvenirim(açıklama istemezsiniz umarım-ya da sırf bu sözümden dolayı istemeyin isterseniz).Afrika kadınlarına gelince ,konuyu tamamen koparmışsınız.Doğururlar ama sadece doğururlar.Biz de doğururuz ama aynı zamanda kadın gibi kadın oluruz,iş kadını oluruz,ev kadını oluruz,bilim kadını,vs.. kadını ..kısacası kimlikli kadın oluruz.Bu arada Afrikalı bir çıplak kabile kadınının vücuduna bakışınız ile Hülya Avşar'ın ya da Ebru Gündeş 'in göğüs dekoltesine bakışınız arasında yine de fark yoksa ,zaten daha fazla konuşmayalım,çünkü ne yapsam neden Tarafsız arkadaşımıza hak verdiğimi anlayamazsınız.Ayrıca röntgenci kelimenizi yakıştıramadım,bakmanın da çeşitleri vardır çünkü.Bakmak vardır bakmak vardır.Ben bir tabloya bakar geçerim,başka bir tabloyu inceler inceler geçemem belki.Bu insan doğasının tabiatında bulunan,daha güzeline verilen değerdir.Daha güzel olan dikkat çeker.Bayanlar arasında bile,hele hele genç kızlarımızın hemen hemen çoğunda bulunan "amma da yakışıklı,üf şuna bak"diye dürtüklemeler doğaldır.Siz bakan insan ile psikolojik olarak cinsel sorunları olan insanları ayırd edemeyip aynı çizgide görüyorsanız ben yine daha fazla bu konuda görüşmeyelim der bu konuda son kez yazarım.Foruma aktardığınız nice konuyu,nice haberi,nice gündem olayını inanılmaz geliştirici ve faydalı buluyorum ve teşekkür ediyorum.Ama açtığınız bu başlık kendi açımdan hoş olmadı,bilmenizi isterim .Önemser misiniz bilmem ama fikrim geldi işte..

Saygılar..

Gönderi tarihi:

saygilarimla

Bu arada yazmadan geçmeyim,Türkçede soru eki mı,mu,mi ayrı yazılır.Bende hızlı yazayım diye çoğu kurala dikkat etmem,bir ton hata bulursunuz ama bari başlıkta dikkat etseydiniz daha güzel olurdu..

Gönderi tarihi:

Sabah koşusu vacipmidir

benim merak ettigim Türkiyenin yani ülkemizin her kasabasinda sabahleyin bir bayan esortmanlarini giyinse Sabah koşusuna ciksa Ana caddede ,, önüne hangi engeller cikar?

gercekten laikliginle övündügümüz dininle övündügümüz ülkemizde bayanlar özgürce kosabilirlermi özgürlükleri yeterlimidir , caddelerde , bayirlarda , kirlarda , sokaklarda eşortmaninla , şortunla kosabilirmi!!!

Efendi Türkler

Gönderi tarihi:
Sabah koşusu vacipmidir

benim merak ettigim Türkiyenin yani ülkemizin her kasabasinda sabahleyin bir bayan esortmanlarini giyinse Sabah koşusuna ciksa Ana caddede ,, önüne hangi engeller cikar?

gercekten laikliginle övündügümüz dininle övündügümüz ülkemizde bayanlar özgürce kosabilirlermi özgürlükleri yeterlimidir , caddelerde , bayirlarda , kirlarda , sokaklarda eşortmaninla , şortunla kosabilirmi!!!

Efendi Türkler

O halde merak ettiğin konuya hayır diyelim.Bayanların önüne çok çok engel çıkabileceğini söyleyelim.Alanların oturmamışlığından,gelişmemişliğinden bahsedelim.Erkeklerimizin çoğunun hayatta hiç kadın görmemiş gibi aç ve cinsel açıdan sorunlu olduğunu ortaya dökelim.Ama bunları din başlığı adı altında yapmayalım.Türkiyemizin geri kalmışlığını en iyi tartışabileceğimiz bir başlıkta yapalım.İki iki dört ise bu ülke de geri arkadaşım.Bi de kalkılır Avrupa birliğinden bahsedilir.Sen ben falanca az çok kendini yetiştirmeye çalışan insanlar ağzıyla kuşta tutsa,ülke olarak,çoğunluk olarak eğitimsizliğimiz ve hainsi yetiştirilmişliğimiz ile yine o insanların arasına giremeyiz yine giremeyiz.Olsa olsa İran gibi zamanla araplaşır hatta onlardan bile geriye gideriz kültürsüzlüğümüzle,içsel karışıklığımızla.Zaten Atatürk öldüğü andan itibaren başlamadı mı bütün geriye adımlar.Zaten mantık olarakta düşünürsen ,sen ben falanca kesim hadi 2 ya da en fazla 3 çocuk sahibi olsun,diğer kesim 5-10 ???Geleceğimiz bak nasıl da ortaya çıkıyor..

Ne övünecek laiklik,ne övünecek din kaldı bizim ülkede.Sen yine de ütopyana sarılmak istiyorsan yine sen bilirsin.

Daha bir kaç dakika medyamıza,ekranlara bakınca içim acıyor kardeşim..Biz nasıl bir ülke olduk içim acıyor.Çingenenin bile bir kültürü var bizim yok artık..

Gönderi tarihi:
O halde merak ettiğin konuya hayır diyelim.Bayanların önüne çok çok engel çıkabileceğini söyleyelim.Alanların oturmamışlığından,gelişmemişliğinden bahsedelim.Erkeklerimizin çoğunun hayatta hiç kadın görmemiş gibi aç ve cinsel açıdan sorunlu olduğunu ortaya dökelim.Ama bunları din başlığı adı altında yapmayalım.Türkiyemizin geri kalmışlığını en iyi tartışabileceğimiz bir başlıkta yapalım.İki iki dört ise bu ülke de geri arkadaşım.Bi de kalkılır Avrupa birliğinden bahsedilir.Sen ben falanca az çok kendini yetiştirmeye çalışan insanlar ağzıyla kuşta tutsa,ülke olarak,çoğunluk olarak eğitimsizliğimiz ve hainsi yetiştirilmişliğimiz ile yine o insanların arasına giremeyiz yine giremeyiz.Olsa olsa İran gibi zamanla araplaşır hatta onlardan bile geriye gideriz kültürsüzlüğümüzle,içsel karışıklığımızla.Zaten Atatürk öldüğü andan itibaren başlamadı mı bütün geriye adımlar.Zaten mantık olarakta düşünürsen ,sen ben falanca kesim hadi 2 ya da en fazla 3 çocuk sahibi olsun,diğer kesim 5-10 ???Geleceğimiz bak nasıl da ortaya çıkıyor..

Ne övünecek laiklik,ne övünecek din kaldı bizim ülkede.Sen yine de ütopyana sarılmak istiyorsan yine sen bilirsin.

Daha bir kaç dakika medyamıza,ekranlara bakınca içim acıyor kardeşim..Biz nasıl bir ülke olduk içim acıyor.Çingenenin bile bir kültürü var bizim yok artık..

O halde merak ettiğin konuya hayır diyelim.

o zaman laik müslümanligi icinize sindirememiş siniz? kosmalarini engel olan da bu anlayistir!!! bunuda gayet net ortaya koymussunuz program belli?

Bayanların önüne çok çok engel çıkabileceğini söyleyelim.Alanların oturmamışlığından,gelişmemişliğinden bahsedelim

ben bisiklet yolundan bahsetmedim!!! dagda bayirda yolda heryerde koşmaya engel göremiyorum

Erkeklerimizin çoğunun hayatta hiç kadın görmemiş gibi aç ve cinsel açıdan sorunlu olduğunu ortaya dökelim.

yok dökmeyelim!!! o zaman kizlari okulada göndermeyelim ha koşmus ha yürümüş arada ne fark var?

Ama bunları din başlığı adı altında yapmayalım.Türkiyemizin geri kalmışlığını en iyi tartışabileceğimiz bir başlıkta yapalım

hayir burda yapilmasi gerekiyor cünkü baslik buna işaret ediyor!

İki iki dört ise bu ülke de geri arkadaşım

dini istismar edenlerin sayesinde laikligi icine sindiremiyenlerin sayesinde....

Bi de kalkılır Avrupa birliğinden bahsedilir.Sen ben falanca az çok kendini yetiştirmeye çalışan insanlar ağzıyla kuşta tutsa,ülke olarak,çoğunluk olarak eğitimsizliğimiz ve hainsi yetiştirilmişliğimiz ile yine o insanların arasına giremeyiz yine giremeyiz.Olsa olsa İran gibi zamanla araplaşır hatta onlardan bile geriye gideriz kültürsüzlüğümüzle,

dogru kendisini yetistiripde örnek olma cesaretini gösteremiyenlerin sayesinde!! tabii kendisi laik ve laik müslümansa..hainsi seriat yanlisi degilse

içsel karışıklığımızla.Zaten Atatürk öldüğü andan itibaren başlamadı mı bütün geriye adımlar.Zaten mantık olarakta düşünürsen ,sen ben falanca kesim hadi 2 ya da en fazla 3 çocuk sahibi olsun,diğer kesim 5-10 ???Geleceğimiz bak nasıl da ortaya çıkıyor..

baslatanlari biliyoruz laikligi icine sindiremiyenler!!!! hatda o kadar cosanlar varki kurtulus savasini vahdet tinin yaninda yer alanlarin kazandigini söyliyenler var.... ve en az üccocuk diyenler kim,, ülkemizin seriatla kucaklasmasi icin..

Ne övünecek laiklik,ne övünecek din kaldı bizim ülkede.

evet laikligi o kadar pervasizca kullandik ki herkesin ayaklarin dibine kadar camileri dizdik, bu süleymanci camisi olsun o naksibendi camisi olsun gardas gardas gecinsinler diye oda yetmedi ülkemizin kaymagini her sabah onlarin önüne koyduk tatli yiyip tatli konussunlar diye... bakin bugün ne nagmeler esiyor ülkemizde...

Sen yine de ütopyana sarılmak istiyorsan yine sen bilirsin.

neye sarilayim? senin gibi su dan bahanelerle bayanlarin kosmasin mi dememi bekliyorsun sen benim yanimda yer alacagina ben senin yaninda yer almami bekliyorsun.. böylemi laik müslüman olacagiz?? böylemi laikligimizle övünecegiz böylemi örnek olacagiz islam alemine herseyden önce böylemi gelecek kusagi hazirlayacagiz.. onlaridami uyduruk hurafeler le basbasa birakacagiz eger birakmiyacaksak böyle sorulari acik yüreklilikle evet diyemiyecekmiyiz tarafsiz arkadasin dedigi gibi kuran da ne kossunlar yaziyor ne kosmasinlar o zaman günümüz gerceginle bagdastirip kossunlar vaciptir cesaretini gösteremiyecekmiyiz..

cünkü cingenelerin seriatla bir takintilari yoktur onlar laik vede ülkemizin birinci sinif vatandaslaridir onlar yasadigi her ülkede birinci sinif vatandastir tabii bunuda anlamakda zorluk cekeceksiniz? .. hususi bir cingene vatandasimizi aradim sormak icin bayanlar kossunmu diye ve sordum belki sana şaka gelecek buldum sordum sana daha dürüst cevap verme acisindan ,, cevabi aber be abi dedi o nasil laf biz hergün kosuyoruz !!!! sen kalkip bu vatandaslarimiz kadar cesur olup koşsunlar diyemezsen bu vatandaslarimizi kücümsersen laikligi icine sindiremezsen,, laik müslümanligi icine sindiremezsen Biz ülkeyi nasil hale getiriyoruz diye nasil örnek oluyoruz diye icinmi acir neren acir orasini bilemem..

Efendi Türkler

Gönderi tarihi:
Durdunuz düşündünüz ve bu mu geldi aklınıza, Ülkemizdeki bayanlar ana caddaeye koşuya çıksa önüne çıksa çıksa trafik engeli çıkar, isteyen çıksın koşsun kim engelliyor ya da yasaktır diye birşey mi var, sabah yada akşam koşusunun vacibi mi olurmuş.

Neyi cikarsaydim modern tuvalet günahmi onumu cikarsaydim!!! sen hayatinda günah diye modern tuvalet baskisi yasadinmi? istiyorsan onu cikartayimda bu konuda avrupada yasanilan bugün dahi yasanan sikintalari anlatayim istersen... tabii kücük dilini yutmayacaksan birde miden bulanmiyacaksa...

ben genede temiz oksijenli bir baslik sectim vede tabiiki buda günümüz gercegi olan bir olay,, geri kafali cagdisi insanlarin kasabalarina izine gelen insanlari birakin kosmalarina rahat yolculuk yapabilmek icin giydikleri ayagindaki esortmanlarini bile günah diye cikarttiklarini biliyormusun Türkiye bir istabulla bir izmirle bitmiyor!!! bende onun icin soruyorum ne oluyo..

Efendi Türkler

Gönderi tarihi:
Herşeyin ilacı laikliktir !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! siz ima ettinizki "laik bir toplumda tecavüz, taciz, röntgecilik vs. vs. vs. olamaz " burayı enine boyuna tartıştık, tekrar etme gereği yok sanırım.

önümden geçen mini etekli güzel hatunu takip meselesine gelince,

saygılar

Anlaşılıyorki bazilarinin bütün Organları laiklik anlayışınla yogrulmasi gerekiyor...

:shuriken:

• 1 ay sonra...
Gönderi tarihi:

Sapanca'da büyük skandal

1 Haziran 2008 Pazar

010620080224031619145_2.jpg

Milli kürekçileri şortla geziyorlar diye tekme tokat dövdüler

Türkiye Kürek Şampiyonası’na katılan Ankara Üniversitesi kafilesi, ilçe merkezinde ‘Burada taytla, şortla gezemezsiniz’ diyen 25 genç tarafından hastanelik edildi...

Finalleri Sapanca’da bugün gerçekleştirilecek olan Kulüpler Türkiye Kürek Şampiyonası’na katılan Prof. Dr. Yılmaz Akça başkanlığındaki 14 kişilik Ankara Üniversitesi Kürek Takımı dün akşam yemeği için bir minibüsle Sapanca Öğretmenevi’ne gitti. Üzerlerinde tayt ve şort olan, bazıları ise ay-yıldızlı milli formayı da giymiş olan sporcular araçtan inip öğretmenevine doğru yürürken, bir grup genç iddiaya göre “İlçe merkezinde böyle taytla-şortla gezmeyin” diyerek çıkıştı. Bu sözler nedeniyle çıkan tartışma, bir süre sonra yatıştı. Yemeğin ardından öğretmenevinden çıkan kürekçilere, kapı önünde bekleyen 3 genç aniden tekme tokat saldırdı. Sporcular ne olduğunu anlamaya çalışırken sayıları bir anda 25’e ulaşan gençler, kürekçileri dövdükten sonra kaçtı. Birçok sporcunun, aldıkları darbelerle yüz ve vücutlarında morluklar oluştu. Milli Takım sporcusu da olan Sait Alican Çiftçi ise kafa travması nedeniyle Toyotota-Sa Travmotoloji Hastanesi’ne kaldırıldı. Sapanca Kaymakamı Mehmet Ceylan “Çok üzücü bir olay. Sorumluların yakalanması için araştırmalar sürüyor” dedi.

Milli kürekçileri şortla geziyorlar diye tekme tokat dövdüler

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.