Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

PKK'NIN KANDIRDIĞI GENÇLERİN SONU!


TGT ci KEMAL

Önerilen İletiler

İçerisinde yaşanan görüş ayrılıkları ve antidemokratik uygulamalar nedeniyle üye kaybına uğrayan ve şiddet kararı nedeniyle uluslararası çevrelerce eleştirilen kürt terör örgütü PKK/Kongra-Gel, üyelerini kullanıp bir kenara atmaya ve insanları bir hiç olarak görmeye devam ediyor.

 

Erzurum’da askerlik yapan 21 yaşındaki Murat Konaç, kürt terör örgütü PKK’ye üye olmaktan 6 yıl 3 ay hapis cezasına çarptırıldı. Erzurum Dokuzuncu Kolordu Komutanlığı’nda askerliğini yapan Murat Konaç’ın eşyaları arasında terör örgütü militanlarına ait adres ve telefonlar ile kendisinin yazıp örgüte verdiği “Üçüncü Genel Kurul Hazırlık Komitesine” başlıklı üç sayfalık bireysel raporun kopyası bulundu. (Milliyet, 8 Aralık 2005)

 

Erzurum Birinci Sınıf Askeri Ceza ve Tutukevi’ne konulan Murat Konaç hakkında Erzurum İkinci Ağır Ceza Mahkemesi’nde TCK’nın 314/2. maddesi uyarınca 10 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı. Mahkeme 29 Kasım’da yapılan son duruşmada tutuklu sanık Murat Konaç’ı, “bölücü terör örgütü üyesi olmak” suçundan cezaevine gönderdi.

 

Ankara doğumlu, İçel nüfusuna kayıtlı Konaç, mahkemedeki savunmasında, “2003 yılının Mayıs ayında Romanya’ya gittiğini, üzerindeki 16 bin euroyu harcadıktan sonra 2004 yılında Türklere ait işyerlerinde çalışmaya başladığını, Romanya’da Kürt Kültür Derneği’ne giderek, kürt terör örgütü PKK adına para toplama ve yürüyüş gibi eylemlere katıldığını, örgüte verdiği hizmet karşısında Hollanda’ya götürülmeyi istediğini, ancak yöneticilerin kendisiyle ilgilenmediğini, örgütten bu tür isteklerde bulunmasının üst yönetimce uygun görülmediğini ve kendisine yönelik olarak karalama kampanyası başlatıldığını, şahsına düzenlenen bir suikast girişiminden son anda kurtulduğunu, örgütün işine yaramayacağı söylenilerek bir kenara atıldığını, uzun süre ortada kalması üzerine Türkiye’ye dönerek askere gitmek için başvurduğunu” belirtti.

 

Nice vaatlerle kandırılarak örgüte katılan Murat Konaç’ın hikâyesi, şiddet ortamında kaybedilen genç insanlara sadece bir örnek.

 

Emre Atatuğ

Araştırma Uzmanı

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • 1 ay sonra...

Pkknın kandırdığı gençler mi?Hadi ordan.Dağda Türk evlatlarını kurşun sıksın,Başbağlar da sırf Türk ve Sunni oldukları gerekçesiyle bir köyü bassın,bebklere varana dek 33 canı katletsin,ondan sonra kandırılımış olsun.Kürtler bütün Fars milletleri gibi Türkün düşmandırlar.Bu nedenle kayıt dışı ekonomi ve aşırı üremeyle ve gayri nizami harple Türkiyeye üç koldan ekonomik,siyasi ve politik yoldan saldıyorlar.Parlamentodaki ve devlet içindeki(bugün Türkiyenin ayakta durmasının tek sebebi bazı kurmlara hala girememeleri ve girdikleri kurumlarda da çoğunluk olamamalarıdır.)kadrolaşmadan haber vermek gerek.Düşmanını eğitmek ve bağışlamak 5000 yıllık Türk tarihine İslamiyetden sonra bazı yobazların telkinleriyle girmiş,Osmanlının dağılmasına sebep olmuştur.Kandırlmış,cahil,yoksul Kürt söylemleri iflas etmiş ve Kürtler lehine Türk aleyhine işlemiştir.Kürt sorununun tek çözümü Kürtlerin gerçek yüzünü Türklerin görmesi ve yeni bir Kuvayi Milliye hareketidir.Aksi halde sonuç vahim olur.[bu foruma üye olmamın sebebi Kürtlerin çoğunun açıkca Pkkyı savunurken Türklerin çoğununsa onlara gül dalı atmasıdır.Milletimin asil merhametine hem hayran kaldım hem de beis duydum.Okumuyoruz okumadığımız için de gerçekleri bilmiyoruz.1800-1978e kadar olan Kürt milliyetçiliğinin gelişim sürecini bilsek kardeşlik politikasının bu Batı Farslılarının en geri kalmış kavimi üzerinde niye tutmayacağını anlardık.] Türkün olduğu her yerde Türklüğün yılmaz bir savunucusu olmak yurdun ve tanrının kulu olan bizim atalarımızdan gelen görevimiz.Kandırıldıkları için turizm bölgelerinde mafya kurup haksız kazanc sahibi oluyor,kandırıldıkları için Türklere bütün ağ örütte nefret kusuyorlar.Kandırıldıkları için Kürt milliyetçisi aydınlar ve avaneleri Zurichde havuzlu villarda yaşıyor.Efendiler bu nasıl kandırılmaymıs-Beni de kandırsanıza. :D

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.