Φ MINEU Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2008 kıss diloş yimek isimleri süleme anacım kendimi zapt edemiyom sonra sen bu forumun akide şekerisin Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2008 süleme didin ya..şinci aklıma hepten öyle şeyler geliyo.. piki kuruyemişgillerden bişi diyebilirmiyim.. Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2008 süleme didin ya..şinci aklıma hepten öyle şeyler geliyo.. piki kuruyemişgillerden bişi diyebilirmiyim.. kıss benimde aklıma hep homini gırtlak şeyler geliyo hee olar kuruyemişgillerden devam edelim Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2008 Her aya bir kilo normaldir Minecim..fazla almamaya gayret et.. Bu arada bebişimiz nasıl..? sana benzemeye başlamıştır yavaş yavaş..kime çok bakarsan ona benzer derler..baktığın kişilere dikkat et canım.. misal bu aralar kankinle pek yanyana gelmemeye çalış.. Kuruyemişgillerden..fıstıkla devam etmek isiyorum müsaadenle.. Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2008 sen de bu forumun, şerbetisin o zaman Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2008 şerbet mi.. ne şerbeti bari onu söyle.. ha bu arada sende gülen ayva..ağlayan narısın.. Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2008 her aya 1 kilomu kıss ben her doktora gidişimde 3 kilo faslalıkla gidiyom doktor önceleri söyleniyodu kiloma artık o da bıktı galiba hiç bişi sölemiyo bebiş çok iyi maaşallah tepinip duruyo cadı yuk saten kankimle pek muhabbet etmemeye çalışıyorum bu sıralar beyas leblebisi Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2008 o kadar şekersin ki bal kabağı şerbetisin diloş Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2008 bu ara pek taktın çiğ köfteye ama ben senin sonunu hiç ii görmüyorum anladın sen onu kanımca Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2008 ne gibi yani sen o zaman çikolatalı leblebisisin anladın sen onu Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2008 her aya 1 kilomu kıss ben her doktora gidişimde 3 kilo faslalıkla gidiyom doktor önceleri söyleniyodu kiloma artık o da bıktı galiba hiç bişi sölemiyo bebiş çok iyi maaşallah tepinip duruyo cadı yuk saten kankimle pek muhabbet etmemeye çalışıyorum bu sıralar beyas leblebisi Desene doktorun seni kendi haline bırakmış.. Allahtan kankin var Minecim o seni doğum sonrası zayıflatır..şüphem yok buna.. Tepiniyo demek..yerim ben onu.. nasılda mutludur o şimdi.. kordonu çekiştirip senden bişeyler istiyordur.. oh ne ala memleket ekmek elden su gölden.. fındığı.. zeynebimde yerfıstığı olsun.. Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2008 Afedersin Diloşcum ( farkındaysan sana frosen dimediim ) Ordan bakılınca Aeorobik hocası falan gibimi görünüyorum Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2008 Evet herşeyin farkındayım..teşekkür ederim.. Öte yandan senin aerobik hocasından çok daha etkili olceğin şüphesiz..senin hümanist kişiliğinden kaynaklanan başkaca yöntemlerin var bidenem.. Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2008 Benim o çok başka yöntemlerim zayıflamaya yaramas cnm Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2008 Desene doktorun seni kendi haline bırakmış.. Allahtan kankin var Minecim o seni doğum sonrası zayıflatır..şüphem yok buna.. Tepiniyo demek..yerim ben onu.. nasılda mutludur o şimdi.. kordonu çekiştirip senden bişeyler istiyordur.. oh ne ala memleket ekmek elden su gölden.. fındığı.. yok son ayda falan muayenehaneden kofalıyacak diye korkuyorum istemes mi ösellikle yimek yerken parçalıyo orda kendini kankim gibim pis boğas olcek kanımca bademisin Afedersin Diloşcum ( farkındaysan sana frosen dimediim ) Ordan bakılınca Aeorobik hocası falan gibimi görünüyorum kıss senin varlığın yiter dimek istedi diloşum Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2008 Kısım pis boğas olan annesi teysesi değil Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2008 Benim o çok başka yöntemlerim zayıflamaya yaramas cnm zayıflamaktan öte kişinin kendini yiyip bitirmesine yarar di mi Gececim.. yok son ayda falan muayenehaneden kofalıyacak diye korkuyorum istemes mi ösellikle yimek yerken parçalıyo orda kendini kankim gibim pis boğas olcek kanımca bademisin kıss senin varlığın yiter dimek istedi diloşum Tahmin ediyorum obur olcak desene.. sende incirisin bu arada duygularıma tercüman oluyorsun Minecim.. Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2008 Efet kişi kendini direk olarak yiyip bitircek Ne bu badem incir muhabetti Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2008 Kısım pis boğas olan annesi teysesi değil teysesi sütten çıkmış ak kaşık saten bu arada duygularıma tercüman oluyorsun Minecim.. çok güsel tercümalık yaparım, öselliklede kankim söz konusuysa Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2008 Teysesi en asından pis boğas değil Bende bi tercümanlık yapcem şimdi Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2008 Efet kişi kendini direk olarak yiyip bitircek Ne bu badem incir muhabetti Diyalog kurduğu kişi sensen kişinin başkaca alternatifi yok zati.. Bak canım ben badem..kankin incir..sende yer elması oluyosun.. böyle garip bi ilişki söz konusu.. çok güsel tercümalık yaparım, öselliklede kankim söz konusuysa insanların birbirinin dillerinden anlaması ne kadar güzel.. boşuna demiyorlar bir lisan bir insan diye.. Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2008 Diloşcum yer elması olan kankim Yıllar önce bis bunu elida labaratuarlarında test edip onaylattık Bu arada bir lisandaki bir insan kankim değildir herhalde Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2008 Ne bu badem incir muhabeti sen anlamassın kankitom saten anlamamışsın da Bak canım ben badem..kankin incir..sende yer elması oluyosun.. böyle garip bi ilişki söz konusu.. insanların birbirinin dillerinden anlaması ne kadar güzel.. boşuna demiyorlar bir lisan bir insan diye.. diloşcum kankime zamanında çok didim de kabullenemediydi bu güsel sıfatı bak gördün mü kankim tarih tekerrürden ibaretmiş Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2008 Minecim bak ne kadar temiz kalpliyim içime doğmuş o sıfat.. erdim mi ne.. Kıs Gececim o Elida labaratuvarlarında Neşe'nin kepek sorununa çare bulunuyodu diye hatırlıyorum ben.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.