Φ diloş Gönderi tarihi: 30 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 30 Temmuz , 2007 bu forumun sahil kenarıyım yani öyle mi..? neyse Allahtan balonusun demedin.. Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 30 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 30 Temmuz , 2007 bu forumun sahil kenarıyım yani öyle mi..? neyse Allahtan balonusun demedin.. beğenemedin mi ahucum... sahil kenarından denize bakarsın için huzur dolar manasında demiştim... istersen zeplini diyebilirim... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 30 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 30 Temmuz , 2007 sen bu forumun Erbayısun Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 30 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 30 Temmuz , 2007 beğenemedin mi ahucum... sahil kenarından denize bakarsın için huzur dolar manasında demiştim... istersen zeplini diyebilirim... zeplini ha.. dimek öyle.. Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 30 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 30 Temmuz , 2007 sen bu forumun çok anlamlı bakanısın... anjelina ablaa... (sardunyam'a ) ahucum evet zeplinisin biz seni bu halinle seviyoruz varmı bi diyeceğin... Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 30 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 30 Temmuz , 2007 bende seni hamsiyle özdeşleştirdim biliyomusun..Erbay=hamsi bende böyle.. hamsiyi de çok severim ha bu arada..öfff şöyle ızgarası olsada yesek.. Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 30 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 30 Temmuz , 2007 Diloş nesiydin canem sen bu forumun Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 30 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 30 Temmuz , 2007 hamsi zaten balıkların atasıdır... tam bir aristokrattır... hamsi mevsimine daha var ahucum bende iple çekiyorum şöle olsada 2 kilo löp löp atsak dimi... (diloşa) yağmurda bu forumun yağmuru ama hiç yağmıyo bu aralar şöyle istanbula doğru yağda barajlarımızı dolduruver be yağmur... polatta istanbulda yaşıyo biliyosun... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 30 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 30 Temmuz , 2007 erbay sende bu forumun çok anlamlı bakanısın... her ne kadar sırtın dönük olsada anlaşılıyor... diloşta bu forumun çok anlamlı balon tutanı Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 30 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 30 Temmuz , 2007 sanki balon diloşu tutuyomuş gibi dimi abla.... Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 30 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 30 Temmuz , 2007 yağmurda bu forumun yağmuru ama hiç yağmıyo bu aralar şöyle istanbula doğru yağda barajlarımızı dolduruver be yağmur... polatta istanbulda yaşıyo biliyosun... Polat'a Yağmur feda olsun be Erbayum ; Sen öslenen hamsisin Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 30 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 30 Temmuz , 2007 sende öslenen denis anasısın... Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 30 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 30 Temmuz , 2007 Denis anası mı Hadi ordan Deniz uşağu sende Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 30 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 30 Temmuz , 2007 denis kısı ol o saman... Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 30 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 30 Temmuz , 2007 deniz pardon karadeniz uşağu Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 30 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 30 Temmuz , 2007 güzeller güzeli ablası Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 30 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 30 Temmuz , 2007 Diloş nesiydin canem sen bu forumun tekrarlıyacağımı sanıyosan çok yanıldın canım.. erbay sende bu forumun çok anlamlı bakanısın... her ne kadar sırtın dönük olsada anlaşılıyor... diloşta bu forumun çok anlamlı balon tutanı sırtından belli di mi sarmaşığım.. evet uşağum derin bi uşaktur..boş bakmaz o.. sanki balon diloşu tutuyomuş gibi dimi abla.... bak bu tespit çok yerinde olmuş..balon beni tutuyor.. uçan balon aldım ki ayaklarım yerden kesilsin başka türlü kesileceği yok zati.. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 30 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 30 Temmuz , 2007 sen bu forumun kokoşusun Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 30 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 30 Temmuz , 2007 Abla sen bu forumun uçtu uçacak olanısın Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 30 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 30 Temmuz , 2007 ne bakımdan şikerim? sende bu forumun kendimi bildim bileli Necatisine kavuşamayanısın... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.