Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2007 ben halen kendime gülüyorum abiyi abla yaptık neyse canım Alıntı
Φ PRUSIAS Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2007 yaf ben senii abla zannetim yane bayan zannetim sen meğersem amcaymışsın olur canım böyle şeyler ben zaten şaka yapmıştım.. aman neyse sağ salim atlattık bunu da nerdeyse abla oluyorduk yaw bu yaşta... ama sağol kaan valla cok guldum bu aksam gobegim catlıyodu valla... senin yuzunden neredeyse catlak gobekli bi abla olcaktım... bakıyorum kendime bakıyorummmmm yok cok sukur hala gobegi yerinde bi abiyim Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2007 aman neyse sağ salim atlattık bunu da nerdeyse abla oluyorduk yaw bu yaşta... ama sağol kaan valla cok guldum bu aksam gobegim catlıyodu valla... senin yuzunden neredeyse catlak gobekli bi abla olcaktım... bakıyorum kendime bakıyorummmmm yok cok sukur hala gobegi yerinde bi abiyim aynen öyle ablacım ayy abicimmmm dilim alışmış abla demeye Alıntı
Φ PRUSIAS Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2007 aynen öyle ablacım ayy abicimmmm dilim alışmış abla demeye oglum yanlış anlayacaklar bizi yaw ilan ediyorum bi dur MİLLET SİZ KAANA BAKMAYIN BEN 31 YAŞINDA AZ BİRAZ GÖBEGİM DE OLSA YAKIŞIKLI MI YAKIŞIKLI Bİ ABİYİM Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2007 oglum yanlış anlayacaklar bizi yaw ilan ediyorum bi dur MİLLET SİZ KAANA BAKMAYIN BEN 31 YAŞINDA AZ BİRAZ GÖBEGİM DE OLSA YAKIŞIKLI MI YAKIŞIKLI Bİ ABİYİM harbi taş fırın erkeğidir....Abim kepekli değil Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2007 HEH NİHAYET ANLAŞABİLDİNİZ Mİ İYİ BARİ GÖZÜME UYKU GİRMEYECEKTİ YAW Alıntı
Φ PRUSIAS Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2007 aman sen iyi uyu... iyi geceler hepinize ben gidiyorum Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2007 iyi geceler prusias Allah rahatlık versin arkadaşım Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2007 ablasısın bu forumun.. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2007 avatarını değiştirmeyenisin Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2007 sende böle bişiyisin işte... Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2007 bu forumun en en ene nesiydi yaaaaaaaaaa :w00t: heee hatırladım en bilgili ve ilgili ayaklı kütüphanesiiiiiii Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 11 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 11 Ocak , 2007 mahsun olanı (kırmızıgül olmayanı) Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 11 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 11 Ocak , 2007 Sen bu forumun havada uçan karada kaçanısın Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 11 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 11 Ocak , 2007 sen bu forumun potansiyel ünlü yasarısın Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 11 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 11 Ocak , 2007 tşk ederim ablacm Sende potansiyel Ablasısın Yanlıs ben çok kıskancımdır ona göre Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 11 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 11 Ocak , 2007 nası yani sen bu forumun kıskancısın Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 11 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 11 Ocak , 2007 Çok kıskancım bi cinnet herşeyi halleder diyorum Sen bu forum bidenesisin Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 11 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 11 Ocak , 2007 sen bu forumun cinnete meyilli olanısın Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 11 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 11 Ocak , 2007 Potansiyel cinnet adayıyım yani Sen bu forumun neşesisin Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 11 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 11 Ocak , 2007 hakkatten bi cinnet herşeyi halleder mi ki acaba? bi denesemmi diyorum sen bu forumun espiri yeteneklisisin? Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.