Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2006 18 yıl Sen bu forumun sanatcı ruhlu,apayrı şenşakrak bir tipisin... Oldumu... sende varya the boss... nerem sanatçı ruhlu benim.. ama gerisi için tşk. sen bu forumun gizemlilerindensin..
Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2006 18 yıl sen bu forumun yeşim taşısın (değerli bi taştır ) biliyorum mine ablacım.. sen bu forumun en güzel gelinisin.. Sen hele varya sen güzellikler içinde bir güzelisin.... fazla abartmışız.. sen bu forumun herşeyi abartanı ol hadi..
Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2006 18 yıl biliyorum mine ablacım.. sen bu forumun en güzel gelinisin.. sende en güsel nedimesi
Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2006 18 yıl Denizin kenarında durup suya bakanısın.... tam bir uydurmasyon olmuş arada atanısın..
Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2006 18 yıl tam bir uydurmasyon olmuş arada atanısın.. forumu bilmem ama sen benim kuşumsun..
Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2006 18 yıl sen de benim yeşimcağzımsın.. sen bu forumun kalbini sıka sıka cırkını çıkaran üyesisin..
Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2006 18 yıl sen bu forumun kalbini sıka sıka cırkını çıkaran üyesisin.. cnm o eskidendi artık sıkmıyorum bak...çünküüü canı çıktı sıkılacak hali kalmadı..
Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2006 18 yıl cnm o eskidendi artık sıkmıyorum bak...çünküüü canı çıktı sıkılacak hali kalmadı.. görüyorum kuşummmmm..
Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2006 18 yıl Ben şimdi yazıorum dün dio yaf .. Çirkini ( Selin'den sonra )
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.