Φ aysum Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2006 amile kim kıss Anaa bilmiyon mu Amelie Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2006 Aysum sorun değil bir daha olmasın şikerim Kıs kankim ne kadar cahilsin Harbi Aysum bu kıs kim yahu Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2006 Anaa bilmiyon mu Amelie kıss ben resim görebiliyom sanki de resim eklemiş bide Harbi Aysum bu kıs kim yahu Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2006 Harbi Aysum bu kıs kim yahu Siz de hiç bişi bilmiyonuz... Bilen biri gelsin yahu yoksa yalancı çıkarcak bunlar beni... Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2006 kıss niye yalancı çıkaralım korkma kıss bişi yapmayıs Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2006 kıss ben resim görebiliyom sanki de, resim eklemiş bide Kankim sakın bana mail at deme Siz de hiç bişi bilmiyonuz... Bilen biri gelsin yahu , yoksa yalancı çıkarcak bunlar beni... Biliyos bikerem demi kıs kankim Kıs bis zararsısıs kıss niye yalancı çıkaralım ,korkma kıss bişi yapmayıs Evet Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2006 Kankim sakın bana mail at deme Biliyos bikerem demi kıs kankim yok demiycem kankim Sen bu forumun vazgeçilmezisin... sende siyah beyas abisisin Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2006 Sen bu forumun kırçiçeğisin ! Beyaz gelinlik içindeki Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2006 kırçiçeğisin ! Hayır dağçiçeği Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2006 sen bu forumun neşesisin Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2006 sıcakkanlısı yaf bende ilk bakışta sakıncalısı okudum ? uykum geldi galiba hayal meyal okuyup yazıyorum sevimli bir o adarda anlayışlı espritüeli pek tanımıyorum ama herhalde iyidir mi desem acaba ? Alıntı
Φ ewücüm Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2006 acemi sıcakkanlısı çok saol Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2006 kötü avatar bulmakta üstüne olmayanı Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2006 çıktığı yükseklikte başı dönmeyeni in ordan düşecen bir gün Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2006 Sıkmayan,eğlenceli,düzeyli arkadaşı.. Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2006 hal hatır soranı Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2006 karmakarışığı çok canım sıkılıyo neden bilmiyorum ? esrarengiz................. Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2006 yat uyu arkadaşım.yarın yeni bir gün. canı sıkılan Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2006 canın çok sıkkınken nasıl uyuyorsun ? söyle bizde öyle yapalım canı sıkkınken uyuyabileni Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2006 nikah için davetiye bekleyeni Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.