Φ MINEU Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 Müsait değildik herhalde Sarayda temizlik vardı Malum büyük yer 3 ayda anca bitti :lol: 3 ay sonra çağırsaydın o zaman gelebilirsiniz diye temizlik hastasısın sedoşusun Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 3 ay sonra çağırsaydın o zaman gelebilirsiniz diye temizlik hastasısın Temizlik imandandır kankim Anca bitti dedik Bıraksan davet edecez amma nerdeeee Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 Yaşlı ve bilge ablası Alıntı
Misafir manidar Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 sen bu formun ay ışığıın(bu yüzden bu gece zifii karanlık çünkü yoksun) Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 yaw kendını ne sanıyon ağasımısın forumun yaw ağa gibi bakmışsın aaaa Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 aslında ben hiçbirşeyim, sanalım ben yok böyle biri, kendimi kandırıyorum Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 Sen bu forumun gerçeğisini Sardunyam Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 Kankim farklı bişi söylicem şimdi evet söylüyorum sen bu forumun gece yağmurusun Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 Kankim farklı bişi söylicem şimdi evet söylüyorum sen bu forumun gece yağmurusun Bu kadar farlı bişeyi benim metobolizmam kaldıramaz alıştıra alıştıra söyle bare Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 Kendin başka herkesi yerden yere vurmaktan çok hoşlananı....Fakat yinede saygı duyduğumsun........ Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 olgunluk ve anlayış göstereni, ama bazen insanlar bunu haketmiyorlar... Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 olgunluk ve anlayış göstereni, ama bazen insanlar bunu haketmiyorlar... Sen bu forumun en anlayışılılarındansın Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 birileri araya girmeye çalışıyor sanki gece yağmuru öyle değil mi? bunlar küçük insanlar, küçük oldukları için görülmüyorlar... sen bu forumun aile terbiyesi almış olanlarındansın... Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 Bir şeyleri göklere çıkartıp mutluyum sanıyorsun,ama yanılanlardansın.? Sözlerin büyük, yüreği küçüğüsün.. Başkalarını övmekle kendini avutanısın.? ya söylemeyim diyorum, cevap yazmayım diyorum ama bi yere kadar lütfen fearles oyunu insanları kırmadan, üzmeden oynayacaksan devam et, yoksa lütfen yazma ... bir insan negatif enerji vermekten bu kadar mı zevk alır anlamıyorum ben ... Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 birileri araya girmeye çalışıyor sanki gece yağmuru öyle değil mi? bunlar küçük insanlar, küçük oldukları için görülmüyorlar... sen bu forumun aile terbiyesi almış olanlarındansın... Tespitlerinde haklısın Sardunyam...Sende bu forumun aile terbiyesi almış ve bunu en iyi şekilde gösterenesin... ya söylemeyim diyorum, cevap yazmayım diyorum ama bi yere kadar lütfen fearles oyunu insanları kırmadan, üzmeden oynayacaksan devam et, yoksa lütfen yazma ... bir insan negatif enerji vermekten bu kadar mı zevk alır anlamıyorum ben ... Pozitif insanısın kankim Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 polatı elimden alanısın :lol: Alıntı
Φ GÜLSÜN Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 polati elinden kaptiranisin Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 Aldığımı zannedip kendini kandıranısın o zaten hep benimdi Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 polatmı hani nerde? Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 Bundan sanane Sardunyam :w00t: Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 ya polatla ben çay içiyoz şimcik gecem yağmurum sana da selamı var Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 Necati mi Polat mı karar veremeyenisin.. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 beyefendilerindensin (sadece bir kaç tanesiniz ha) Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 Siz de hanımefendilerinden,teşekkür ederim.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.