Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2006 seviyeyi korusak biraz ha ne dersin......... yada kendi seviyemizden birilerini bulsak........... daha fazla yazı yazmış olman yada burada daha fazla seni tanıyanın olması sanırım sana bu cesareti veriyo..... hade neşene bak sen......ne demiş aşağıda manson bana tam karşıdan bakarsan kendini görürsün.....bende fikrin neyse zikrinde odur diyorum.....saygılar........ biraz agir ol bakem... kimse kimseyi tanimio burda, ve bana arka cikilmis cikilmamis umrumda diil... hic bir zaman ileti sayisi, caylak maylak sifatlariyla isim olmadi, olmazda... herkes insan gibi yazsin basim üstünde yeri var... seviyeden bahsederken, tahammülden bahsederken biraz kendine ceki düzen versen hic fena olmaz.... Alıntı
Φ VAKANA Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2006 herkes insan gibi yazsin basim üstünde yeri var... çok terbiyesiz ve saygısızsın..kendine hangi tümceleri layık görüyorsan öyle devam et...... Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2006 sifatlari öne süren sen, ileti sayisini öne süren sen... bana saygidan bahsetme bi zahmet... Alıntı
Φ VAKANA Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2006 alakaya maydonoz... actim oldu mu ... haklisin cizmeyi asanlara, saygisizlara, icten pazarliklara tahammülüm yok.... nerden bildin.... sen bu furumun dahismisin nesin.... sıfatmı demiştin..........komik olma daha fazla bence ....hatta gülünç olma sınırlarını bile zorlamaya başladın.............. Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2006 Kardesim sen yolunaaa ben yolumaaa ben kendi seviyemde insanlarla konusiim, sen kendi seviendekilerle... bu tavsie senden gelmisti, kendinde uy o zaman... hadi eyvallah... git kendine baska bir eglence bul... ben ugrasamam... Alıntı
Φ mara bulge Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2006 ya yapmayın vakana seni tanımıyorum eğlenceli birine benziyosun ama ala iyidir lüffen şimdi tartışmayalım bakın aranızda en çok yakıştırma bana gelmiştir ama ben hala eğleniyorum alacım sen bu forumun annem iyileşince kafayı çekeceğim tatlı bir üyesisin Alıntı
Φ VAKANA Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2006 (düzenlenmiş) mara bulge sağol....ama yemin ederim birşey demedim hormonlusu dedim oda biber için diyede ekledim,yanlış anlamasın diye ama......made bana neler yazdı bir bilsen ama ben ona karşı hiç böle bişi düşünmemiştim..... galiba sende bu forumdan ilk arkadaşımsın.... Tarih: 3 Ocak , 2006 Düzenleyen: VAKANA Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2006 canim benim, taam yapmayalim cok cirkin oluyo böle... amaaaan uydum bende gereksiz yere valla .... sen bu forumun güzel yürekli, tatli dilli, fistigisin... Alıntı
Φ seREnaDE Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2006 forumun en hassas bayanı vakana sende forumun en eğlenceli kişilerindensin walla ben gerildim burda ya Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2006 Sende bu forumun en akilli hatunlarindansin valla ne diim ... Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2006 mara bulge sağol....ama yemin ederim birşey demedim hormonlusu dedim oda biber için diyede ekledim,yanlış anlamasın diye ama......made bana neler yazdı bir bilsen ama ben ona karşı hiç böle bişi düşünmemiştim..... galiba sende bu forumdan ilk arkadaşımsın.... uyyy ben saa ne yazdım ...tübe tübe.. Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2006 APla aplasının böcüğü...... forumun en safı sen bu furumun TIL'ısın...... Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2006 aplasının böcüğü...... sen bu furumun TIL'ısın...... sende tırtılı ama ayak yerine ağız var... hiç susmayan Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2006 sen bu furumun hiperaktif piresisin........zıp zıp..... Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2006 sen bu furumun hiperaktif piresisin........zıp zıp..... ay yerüm ben senü Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2006 Sağlam karaktersin... üsstad Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2006 Üsdatlık ne haddimize dostum ya.. Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2006 Üsdatlık ne haddimize dostum ya.. benim düşüncem sanane ya alla alla Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2006 sen bu forumun en içten yazanısın kardeşim.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.