Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2006 19 yıl hep aklımdasın merak ettiğimsin.... inşaallah seninlede tanışma fırsatı bulabilirim
Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2006 19 yıl bakın beni fazla şımartıyosunuz ben şeker falan değilim ben size diyecek söz bulamıyom sonra ya
Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2006 19 yıl ayy cok severımm........ seker portalı seniiii......... kankamaydı karcıcegım sende vazgecılmezsın
Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2006 19 yıl karçiçeğim senin adın üstünde sen bu forumun çiçeğisin kanka sende şok şekeysin
Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2006 19 yıl benim bu formun yenisi olduğm kesinde.. VAKANA sen imzası en gözüme batanı ve her defasında inatla okuduğmsun..
Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2006 19 yıl evde fiskisi rakısı birası olanı............... sayman bi ara tanışsak fena olmaz be.........
Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2006 19 yıl evde fiskisi rakısı birası olanı............... sayman bi ara tanışsak fena olmaz be......... Eyvallah şeref duyarım..
Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2006 19 yıl Eyvallah şeref duyarım.. anlaştık sen şerefi duyakoy.............. buzdolabı nerde kardeş...
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.