Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2006 19 yıl Forumun zümrütü, ankası, dört yapraklı goncası, neşesi, sesi, nefesi.... ya diyecek laf bulamıyorum......
Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2006 19 yıl ara sıra gözüken gezgini... ahaa ilbey abim girmiş araya... eski trabzonsporlusu...
Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2006 19 yıl Hıristiyan tüccarlara da çelebi denilirdi.. Ama bu arkadaşa çelebi değil.. Bu arkadaş derviş olsa gerek..))
Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2006 19 yıl ooooooooo hemen de kızıyosunuz yaa oynamıcam ama forumun kralı tabi adı üstünde
Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2006 19 yıl Forumun en dost adamı.. İlbey'e yazmıştım.. Sayman sende iyi arkadaşsın zamanla daha çok tanışacağız.. Şimdilik sadece iyisin..))
Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2006 19 yıl yaa daha neler ne entrikası yaaa...... ben seni sewiyom diye yasdım ole.....
Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2006 19 yıl Ya asma suratını şaka yaptım be! Sen bu forumun en güzeli! Daha güzeli varsa çıksın ortaya!
Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2006 19 yıl furum furum sole ban benden daha gözel var mı...... sen bu forumun en datlı en böcüğüsün.....
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.