Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2006 19 yıl BAK BENDE İYİ BASKETBOL OYNARIM . MACKA DAKİ BASKETBOL TURNUVASINADA KATILMIŞTIM AZICIKDA ÜLKERİN ALT YAPISINDA OYNADIM.
Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2006 19 yıl Ala - Biber severim ya, sadece merak ettim! Bide burdaki kadar neşeliyim dışardada! İlbey- kısmet olursa oynarız bigün basket! Apla - Sende benim ilk didiştiğim kişisin hatırlıyon dimi?
Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2006 19 yıl Sen bu forumun adaptasyon ustasisin bu sayman icindi, ya beynim ya parmaklarim agir basio Vakana, sen buranin kafa adamisin...
Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2006 19 yıl Azizil sana yazmistir, beni sevmez o... ne dedim Tarih: 7 Ocak , 2006 19 yıl Düzenleyen: alaTurka
Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2006 19 yıl Kendisini sevdiğimsin FORUMU BİLMEM AMA BENİM 22 YAŞINDAKİ TEK ARKADAŞIMSIN.........
Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2006 19 yıl Avatar bakımından en güzel bayanı.. İnsanlık bakımından daha da güzel bayanısın..))
Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2006 19 yıl sen bu forumun adamı düşüncelerinin savunucusu adam gibi adam denelecek kişisisiz
Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2006 19 yıl bu forumunda konyanında harbi kral adamısın ......... aa ilbey çık aradan.... sende bu forumun enlerindensin.....
Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2006 19 yıl Ben ilbeye yazıom ona göre çünkü aşağıda bir sürü isim görüom gene karışcak Sen bu forumun senaritisin! Ama hayali
Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2006 19 yıl sende bu furumun oyuncularındansın...hemide en çok aranan figüranlarından...
Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2006 19 yıl Ben başrol oyuncusuyum zati Sende setin yemekten sorumlu elemanı! Ama sadece kendin yiyon settekiler açlıktan ölcek
Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2006 19 yıl ben fazla yemek yemem ki..hele başkasının yaptıklarını asla yemem....
Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2006 19 yıl su içse kilo alanısın... hiçte değil.... ben hem şişman hemde mutluyum.....tamam mı...
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.