Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2006 sen bu furumun tatlı belasının Alıntı
Φ kgkirlangic Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2006 SEN BU FORUMUN TEK ESKİ SEVGİLİNİN DÜĞÜNÜNE GİDENİSİN... Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2006 nezaman buraya yazayım desem sen denk geliyorsun..allam ya..çık aradan yaw tüh bak sen.. Alıntı
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2006 çok köşeli jetonusun.... Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2006 furumun 22 sayanısın..... Alıntı
Φ VAKANA Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2006 NE DİYEM SANA BEN YA......... ZÜPPERİSİN............. Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2006 sen bu furumun en iyi çıkış yapan üyesisin..... laf aramızda hiç zorlanmadın kendini kabullendirmek için....sanki eskiler kimlik değişip geliyor yaa...... Alıntı
Φ VAKANA Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2006 vallaha eskilerden deilim yaaaaa................. şahsına münhasıranımdır ben........... bir kaç yere girdim,böle foruma....allaaaaamm 5 kişi akşama kadar sen aslansın sen kaplansın felan.....nası komikler bu şekilde aralarına bi daldım ne sapıklığım kaldı ne dengesizliğim,oyunbozan dediler yaaaaaaaaa......ama bi baktım tam benim istediğim muhabbet varya burda komplekssiz,önyargısız............bayıldım yaffff ne diyem...... sende bu forumun itici gücü........... Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2006 pek itilmiş gibi durmuyon...... sen bu furumun yalancısısın..... Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2006 furumun 22 sayanısın..... bu espriyi yapmak için çok düşündünmü?? vallaha eskilerden deilim yaaaaa................. şahsına münhasıranımdır ben........... bir kaç yere girdim,böle foruma....allaaaaamm 5 kişi akşama kadar sen aslansın sen kaplansın felan.....nası komikler bu şekilde aralarına bi daldım ne sapıklığım kaldı ne dengesizliğim,oyunbozan dediler yaaaaaaaaa......ama bi baktım tam benim istediğim muhabbet varya burda komplekssiz,önyargısız............bayıldım yaffff ne diyem...... sende bu forumun itici gücü........... hee senin gibi her yeni gelen bööle olmaz... örnekler çok Alıntı
Φ mizyal Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2006 aygıt maygıt deyıp duruyom ama ıyısın sen yaaa forumun nese kaynaklarındansın... Alıntı
Φ Azizilturco Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2006 Çıtı pıtı efendi kızısın Alıntı
Φ mizyal Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2006 sagolasın kankam ama efendıye tamam okı ama cıtı pıtı deelım yaaaw sende en bıtanesı en sekerı en datlısı en tekdanesısın... Alıntı
Φ Azizilturco Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2006 saol kankamda, çıtı pıtı fiziki olarak değil, davranışların nazikliğin itibariyle söylenmiş bir tümce Alıntı
Φ Azizilturco Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2006 Abim ya şımartıosun! Herkes adamdır! Herkes güzel insandır! Sende öylesin Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2006 Hayır... herkes insandır ama herkes adam olamaz..?? Sen hem insansın hem adamsın, hatta adamın kralısın.. Alıntı
Φ Azizilturco Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2006 Ya öle konuşma, cidden rahatsız oldum! Ben Rabbimin aciz bir kuluyum! Alıntı
Φ focal Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2006 çok alçak gönüllüsün be kardeş Alıntı
Φ Azizilturco Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2006 Alçak gönüllülükle alakası yok! Rabbime karşı aciz bir kulum, ona laf söyleyenlere Cengaver gibiyim! Alıntı
Φ Kedim_7_beni Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2006 sen bu forumun altın kovasısın Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2006 sen bu furumun goca gözlü büyük burun delikli tek üyesisin..... Alıntı
Φ Azizilturco Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2006 Tescilli türk malı üyesisin Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.