Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2006 19 yıl Yazar şeytanısın sen bu forumun ANUUUUU BANA MI DİDİN......FORUMUN EN ZOR ŞAHSİYETİ
Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2006 19 yıl deleteye dediydim ya onu sana denk gelmiş sen bu forumun fahri Avril'isin
Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2006 19 yıl Yazar SEN BU FORUMUN EN HAVALISISIN(YANLIŞ ANLAMA AVATARINDAN DOLAYI ŞEYETTİM GELDİĞİNDEN BERİ HAVADASINYA.....)
Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2006 19 yıl yaw bende seni annamadım...hem romantik diyon....hemde parası bitmiş elektiriği yok mum ışığında oturu yo diyosun.......... sen bu forumun kararsızı........
Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2006 19 yıl o gafandaki tüylerde ne acep anam sende formun en tüylüsü ol barem
Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2006 19 yıl gurban olam alaturka bacım daha sana ölüm yoh değerimi bildin vay benim ciğerim
Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2006 19 yıl sen bu Forumun nostalji takilanisin NoT: ama kizmak yok haaa, saka yapiom, ayrica ben sempatik bulduklarima espirik yaparim, öle herkese yok...
Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2006 19 yıl Aman ne kızması artık armutla çöpünü ayırt edebilyoz.. Sen bu forumun nostalji dostusun...
Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2006 19 yıl artik ayira biliosun demek, bu ne hiz valla ben yinede söyliim de, bi saka yapiim diom, millet saldiriya gecio... bu gidisle sen bu forumun agir toplarindan olcan bence... NoT: tesekkürler dost
Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2006 19 yıl şirin bişeysin sen ya....bide şu gülümsemen yokmu....şöle bi hafızamı yokladımda hiç gülen bir kızılderili figürü bulamadım..........
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.