Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2006 19 yıl Daha vakit var fırtına ömcesi sessizlik bu hem aplam kızmazki bana
Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2006 19 yıl sen gel bakam şole yamacıma....... yaf ne kızcam be ağırsam ağırım alla alla ne yapam yakışıyor bana kilo.....
Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2006 19 yıl balık etli ablam benim! hem o sibel candan güzel yuuh o kadarda değil
Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2006 19 yıl sen bu forumun 2 günde 143 ileti yazarak rekor kıran Kullanıcısısın
Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2006 19 yıl sen bu furumun en şeker vakasısın..... yiring seni yaffff.......sende bu forumun gozelisin beaaa...
Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2006 19 yıl yiring seni yaffff.......sende bu forumun gozelisin beaaa... bak sen..... neyse yinede sen bu furumun tatlı bi şeyisin..... maracığım sen bu furumun gören gözüsün......
Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2006 19 yıl bak sen..... neyse yinede sen bu furumun tatlı bi şeyisin..... maracığım sen bu furumun gören gözüsün...... forumun delisi işte yav kimse söylemye cesaret edemio
Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2006 19 yıl yaf yukarıdakide anladığım kadarıynan forumun holiganımı acep....
Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2006 19 yıl yaf yukarıdakide anladığım kadarıynan forumun holiganımı acep.... yavaş yavaş anlıyon sene forumun fırlaması olacan yakında
Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2006 19 yıl anlıyon bakıyom fırlamalıkları felan....çoktan geçtin o tezgahtan galiba...
Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2006 19 yıl anlıyon bakıyom fırlamalıkları felan....çoktan geçtin o tezgahtan galiba... çoktaaaaaan
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.