Gönderi tarihi: 1 Ocak , 2006 19 yıl Çok saol arman abicim sende bu forumun en çok sevilenlerindensin! sen gidince çok kişi üzüldü
Gönderi tarihi: 1 Ocak , 2006 19 yıl sen bu furumun neyisin ...... şeyisin...hııımm anası en iyi kete yapanısın.....
Gönderi tarihi: 1 Ocak , 2006 19 yıl Bildin afferim! Gel bayram yiyelim! Hatta daha yeni bitti dün yemiştim
Gönderi tarihi: 1 Ocak , 2006 19 yıl way pinti bensiz indirdin mideye haaa.......neyse bayramda artık......
Gönderi tarihi: 1 Ocak , 2006 19 yıl sevgili sedat kardeşim forumda takdir ederek izlediğim bir kaç arkadaştan birisin sen bu forumun saygıya layık olduğunu ispatlamış üyesisin sevgiler
Gönderi tarihi: 1 Ocak , 2006 19 yıl sen bu furumun emekcisisin Ben bu forumun emekçisimiyim... Emeğimin karşılığını isterim..)) Beni enflasyona ezdirmeyin... Alaturka sen de bu forumun bürokratlarındansın..))
Gönderi tarihi: 1 Ocak , 2006 19 yıl yeniyim ama okuduklarımdan anladığım kadarıyla "sen bu formun tuzu biberisin"
Gönderi tarihi: 1 Ocak , 2006 19 yıl sen bu forumun, gördügüm kadariyla, en hizli adapte olan üyesisin
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.