Gönderi tarihi: 2 Mart , 2008 17 yıl tatalı köyden selamladığım.. lucii... zeynep... fıstığı.. aysum...sıcacığı bir de.. sır söylenmez..
Gönderi tarihi: 3 Mart , 2008 17 yıl ısıtıcı yüreğisin.. benzetme ilginç oldu ama.. sıcak kalbinle ısıtıyorsun bu forumu öyle söyliyim..
Gönderi tarihi: 3 Mart , 2008 17 yıl orda yaşamaktan mutlu... ve ben de yaşattığım için mutluyum... (=
Gönderi tarihi: 4 Mart , 2008 17 yıl O kadar kibar ki; ölmeden önce mezar taşına sizi ayakta karşılayamadığım için özür dilerim yazdıracak...........,,,
Gönderi tarihi: 4 Mart , 2008 17 yıl gizemli kalmayı tercih edeni ve farklı yaklaşımlarda bulunanısın.....
Gönderi tarihi: 4 Mart , 2008 17 yıl O kadar kibar ki; ölmeden önce mezar taşına sizi ayakta karşılayamadığım için özür dilerim yazdıracak...........,,, teşekkür ederim.. sen gizemlisi bana göre... güzelim de güzeller güzeli...
Gönderi tarihi: 4 Mart , 2008 17 yıl şekeristan mı... ben yiyebilir miyim o şekerlerden... azzıcık... sen bu forumun huzur verenlerindensin ...
Gönderi tarihi: 4 Mart , 2008 17 yıl yaf ne seker kolıksın be sen estıkce kendını bıle yıyon bırak baskaları yesın
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.