Gönderi tarihi: 2 Mart , 2008 17 yıl evet tesekkur ederım canım.dun ben gıdıyorum topıgıne yazdım 1000ıncıyı. oraya nasıpmıs
Gönderi tarihi: 2 Mart , 2008 17 yıl sen bu forumun en tatlı kalplerinden birisin.. (iyiki varsın.. )
Gönderi tarihi: 2 Mart , 2008 17 yıl ınsallah.senınde az kalmıs ha bugun tamamlarsın artık sımdıden hayırlı olsun
Gönderi tarihi: 2 Mart , 2008 17 yıl ederiz tabi.. aman benimkini sıfırlayım.. al hepsi senin olsun... fark etmez.. bakk kökten çözüm...
Gönderi tarihi: 2 Mart , 2008 17 yıl kujuum sağol bidenem ama öyle heyecanı olmuyo ki sercan ne komisyonu yaw biz 1 milyon için bile neler yaptık görmedin mi seen
Gönderi tarihi: 2 Mart , 2008 17 yıl evet bencede... ellerim koptu o parayı almak için... şimdi 10 ' da 1 'i ni istersin.. ama biz onu 3 kişi paylaştık..şimdi aysuma kalan kısmın 10 ' da 1 ' ini alsan ne yapçan.. det.. evet heyecan katalım bizde..
Gönderi tarihi: 2 Mart , 2008 17 yıl ben daha çok attırırım.. bak bi eserim uçar gidersin he.. rüzgarım şiddetlidir... hıh..
Gönderi tarihi: 2 Mart , 2008 17 yıl ama ben güldüm.. sen gülmüyorsun.. olmaz ki.. sen bu forumun mematisisin.. güçlü olman lazım memati.. her kurşun bir ölüm.. her ölüm bir yaşam...
Gönderi tarihi: 2 Mart , 2008 17 yıl tamam o zaman.. bi daha saklambaç oyunu yok.. yasakladılar bize zaten mahallenin teyzeleri... çok ses yapıyormuşuz.. kızdılar..
Gönderi tarihi: 2 Mart , 2008 17 yıl Bak ya bu teyzelerde ne çok rahatsız oluyorlar neyse saygı bizim göbek adımız bize söylenilene uymak düşer
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.