Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2007 17 yıl benim sırt çantam her daim hazır olura bir davet gelir çıkmam gerekebülür düye... sen bu forumun gezginisin
Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2007 17 yıl Efet kankiminde dediği gibi çok gesginciyim Hadi al çantanı o zaman Marmarise gidiyorus
Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2007 17 yıl gezginim benim, gidelim ama marmarise gitmeyelim g el biz senle gökovaya gidelim... orası daha güzel... sonra marmaris, bodrum, datça, didim tura çıkarız kıs, olmazmı?
Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2007 17 yıl Didime gitmeyelim geçen yaz gittim Ama diğerleri süpper Bence üsttekiyle nereye gidelim topicine yasalım
Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2007 17 yıl Hey yavrum asfaltın olayım ez beni.. O ne biçim bakış öle anam dediğimsin ( bknz: Aklı başından gitmek )
Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2007 17 yıl Keskin bakışlar ataram ben Sen bu forumun aklı başından gidenisin
Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2007 17 yıl sevgi kelebeği pıtırcığısın ( ne diyorum ben ya ) ben bile inanmadım ama neyseee
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.