Gönderi tarihi: 14 Mart , 2007 18 yıl az önce delirmedim canem, ezelden deliyim... ben aslında erbayım
Gönderi tarihi: 14 Mart , 2007 18 yıl bu forumun ve benim vazgeçilmezimsin.. sende benim için öylesin, ruh ikizim, kıss yoksa ben senmiyim, sen benmisin biz kimiz bu gıcığı çok şımartanısın hade ordan, cadım benim yokluğu içimi sızlatanısın .. siz ikiniz öylesiniz benim için
Gönderi tarihi: 14 Mart , 2007 18 yıl benide şımartanısın canımsın sende benim için öylesin, ruh ikizim, kıss yoksa ben senmiyim, sen benmisin biz kimiz hade ordan, cadım benim siz ikiniz öylesiniz benim için bugün duygusal bi yoğunluk yaşıyorum kızlar..dokunsalar ağlıyacak gibiyim..ama siz bana çok iyi geliyorsunuz...sizi çok seviyorum...
Gönderi tarihi: 14 Mart , 2007 18 yıl hastayım size ben bizde sana duygusal silahşörüsün... canım benim.. ne oldu diloşum konuşmak istermisin bitanem, konuşmakla çözümlenecek şeyler diil bunlar..deliliğe vurmak en iyisi...
Gönderi tarihi: 14 Mart , 2007 18 yıl peki canım, istersen biz buradayız biliyorsun değilmi? deliliğe vurmak en iyisi akılla çıkılmıyor bazen bu sıkıntıların içinden
Gönderi tarihi: 14 Mart , 2007 18 yıl biliyorum canım.. bunu bilmek o kadar rahatlatıcı ki..anlatamam öte yandan..sanırım en iyisi şimdilik bu..
Gönderi tarihi: 14 Mart , 2007 18 yıl o kendi ana dilince seni seviyorum demiş diloşum, tiomanın ana dili bu mu??
Gönderi tarihi: 14 Mart , 2007 18 yıl tiomanın ana dili bu mu?? efet ...nopapyonum nolcek beğenemedinmi
Gönderi tarihi: 14 Mart , 2007 18 yıl efet ...nopapyonum nolcek beğenemedinmi yok be Tioman..öylesine şeetmiştim.. siz bu forumun çatlaklarısınız seninde bizden aşağı kalır yanın yok yani şikerim
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.