Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2007 18 yıl sağol sende daha ilerde bizim gibi olursun iyi geceler sanada ....!
Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2007 18 yıl her çocuk annesine deli divane değil midir... ben olurum... sen bu forumun kendini özletenisin....
Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2007 18 yıl delisie divanesi kim oluyo ben biliyorum divanesini ama gıcığım var söylemiyorum her çocuk annesine deli divane değil midir... ben olurum... sen bu forumun kendini özletenisin.... sende sımsıcak ısıtanısın
Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2007 18 yıl ben biliyorum divanesini ama gıcığım var söylemiyorum nıe aşkınıza gıcık mı mani(ne cümle oldu ama.anladın sen onu)
Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2007 18 yıl hadi leyn, ben herşeyiyim inanmazsan bana sor sen bu forumun yaramaz kedisisin
Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2007 18 yıl sen bu forumun yüreği güzel abisisin....vahşet film hayranı seni... :P
Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2007 18 yıl sende en titrek olanısın hem korkan hemde merak edip seyredeni ayrıca
Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2007 18 yıl sen övv övv öyle filmleri....insan merak eder doğal olarak.... tanrım neydi o öyle yaff.... sen bu forumun çeneçen film sever ve film överi....
Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2007 18 yıl arşiv geniş ben ne yapayım sevgi kelebeğim tarzda belli ama sana bir daha flim söylemeyeceğim sonra korkarsın etkilenirsin üzülürüm sebebp oldum diye titreksin işte :P
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.