Φ sardunyam Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2007 forumun en şirinisin Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2007 forumun ayaklı kütüphanesi...... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2007 kitaplarım tozlanmış, bir tozumu alayım bari... sende bilgiyi önemseyensin Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2007 sana tozları almadna yardımcı olayım mı ? Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2007 al eline fırçayı, şu yukardaki tepemdeki meydan larusların tozunu al bakem Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2007 murti yardım sever abim... sardunyam yardımı sever annem.... Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2007 Bize yakın olan al eline fırçayı, şu yukardaki tepemdeki meydan larusların tozunu al bakem yaf Meydan Larus kaç cilt kitaplığın yarısını o kaplıyordur sanırım ama sen dedikten sonra temizlerim ne olcak murti yardım sever abim...sardunyam yardımı sever annem.... gel sende yardım sevenler derneğine üye ol bakemmmm Alıntı
Φ xminex Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2007 kalbi herkese açıkk abisi Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2007 yaf Meydan Larus kaç cilt kitaplığın yarısını o kaplıyordur sanırım ama sen dedikten sonra temizlerim ne olcak gel sende yardım sevenler derneğine üye ol bakemmmm falla gitmeseydim kesin gelirdim... biliorsun ortak işler...(dersler) yoğun şu sene.... çalışmak gerek çalışmak...ahh asıl ben dernek aççam... size kolay gelsin....çalışkan sevdiklerim benim... Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2007 kalbi herkese açıkk abisi teşekkürler abicim sende saygılı ve iyisin falla gitmeseydim kesin gelirdim... biliorsun ortak işler...(dersler) yoğun şu sene.... çalışmak gerek çalışmak...ahh asıl ben dernek aççam... size kolay gelsin....çalışkan sevdiklerim benim... nere gidiyorsun baken sen sen çalışmalara devam et bakalım ne derneği açcan bakalım ! sanada kolay gelsin forumun çok çalışkanısın Alıntı
Φ ewücüm Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2007 aaaa aşk olsun o kadar çok ansiklopedi kitap hiç öle iki kişiyle temislenir mi bana nie haber wermionus abicim yaaa!...arada biii urayabildiğim kadarıyla yardımcı oliim bendee katıliim derneğiniseee Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2007 nere gidiyorsun baken sen sen çalışmalara devam et bakalım ne derneği açcan bakalım ! sanada kolay gelsin forumun çok çalışkanısın ...her gidişin dönüşü vardır.... geldim işte.... =) sen bu forumun çok sevilenisin....benimde sevdiğim ortağımsın... bu arada ne derneği bilion mu derslerimde dertlerimde hastalığımda sağlığımda benim yerime kimyacıyla uğraşıcaklar derneği... :lol: Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2007 hoş geldün ! süper bir dernek ismi bulmuşsun . sen de sevilensin ortağım Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2007 yüzük sever üyesisin Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2007 güneş sisteminin bir üyesisin Alıntı
Φ cinderella Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2007 güneş sisteminin bir üyesisin sardunyamsısı Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2007 ezilmiş, hor görülmüşüsün.... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2007 gıcık olsamda, sevdiğim bir üyesisin Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2007 sen bu forumun en olgunusun Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2007 ne dimek istiyon, gene obez mi diyon obez tai bokscusu gördünmü sen, o bu foruma renk veren, hemde BEŞİKTAŞLI Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2007 bak kanala girdin akansular durur şimdi BEŞİKTAŞ deyince o biiirrrr doğru takım taraftarı Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2007 hepimiz birer çarşı taraftarıyız sende öylesin abla unutma sadece bir gün değil 365 gün BEŞİKTAŞLI' YIZ Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2007 o kadarrrrrrrrr siyahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.