Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2007 18 yıl yaf ben senii abla zannetim yane bayan zannetim sen meğersem amcaymışsın olur canım böyle şeyler ben zaten şaka yapmıştım.. aman neyse sağ salim atlattık bunu da nerdeyse abla oluyorduk yaw bu yaşta... ama sağol kaan valla cok guldum bu aksam gobegim catlıyodu valla... senin yuzunden neredeyse catlak gobekli bi abla olcaktım... bakıyorum kendime bakıyorummmmm yok cok sukur hala gobegi yerinde bi abiyim
Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2007 18 yıl aman neyse sağ salim atlattık bunu da nerdeyse abla oluyorduk yaw bu yaşta... ama sağol kaan valla cok guldum bu aksam gobegim catlıyodu valla... senin yuzunden neredeyse catlak gobekli bi abla olcaktım... bakıyorum kendime bakıyorummmmm yok cok sukur hala gobegi yerinde bi abiyim aynen öyle ablacım ayy abicimmmm dilim alışmış abla demeye
Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2007 18 yıl aynen öyle ablacım ayy abicimmmm dilim alışmış abla demeye oglum yanlış anlayacaklar bizi yaw ilan ediyorum bi dur MİLLET SİZ KAANA BAKMAYIN BEN 31 YAŞINDA AZ BİRAZ GÖBEGİM DE OLSA YAKIŞIKLI MI YAKIŞIKLI Bİ ABİYİM
Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2007 18 yıl oglum yanlış anlayacaklar bizi yaw ilan ediyorum bi dur MİLLET SİZ KAANA BAKMAYIN BEN 31 YAŞINDA AZ BİRAZ GÖBEGİM DE OLSA YAKIŞIKLI MI YAKIŞIKLI Bİ ABİYİM harbi taş fırın erkeğidir....Abim kepekli değil
Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2007 18 yıl HEH NİHAYET ANLAŞABİLDİNİZ Mİ İYİ BARİ GÖZÜME UYKU GİRMEYECEKTİ YAW
Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2007 18 yıl bu forumun en en ene nesiydi yaaaaaaaaaa :w00t: heee hatırladım en bilgili ve ilgili ayaklı kütüphanesiiiiiii
Gönderi tarihi: 11 Ocak , 2007 18 yıl tşk ederim ablacm Sende potansiyel Ablasısın Yanlıs ben çok kıskancımdır ona göre
Gönderi tarihi: 11 Ocak , 2007 18 yıl Çok kıskancım bi cinnet herşeyi halleder diyorum Sen bu forum bidenesisin
Gönderi tarihi: 11 Ocak , 2007 18 yıl hakkatten bi cinnet herşeyi halleder mi ki acaba? bi denesemmi diyorum sen bu forumun espiri yeteneklisisin?
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.